inzercia, predaj, predám, bazár

Caffe , cofe , espresso - tabula obraz 80x40 cm

Kategória: Doplnky

predam krasnu dokoraciu obraz , tabula na stenu, zavesenie na hacik ,
Hnede pozadie, pismena biela az jemne capucino odtien .
Tabule su v jemnom vintage style.
Vhodne do kaviarne, doma kuchyna , bar , idealne mozno na stenu zavesit ako pozadie do kaviarne , cukrarne.
Tabule maju este cenovky a vysacky, nikdy neboli pouzivane
mam na predaj posledne 4 kusy
Rozmer: 80 x 40 x 1,5cm
predam za 19,80 ur/ 1Ks + posta

Platba na dobierku .

Vhodne aj ako darcek. pozri vsetky moje inzeraty.
Caffe , cofe , espresso  - tabula obraz 80x40 cm
Podobné inzeráty
Allboards magnetická bezrámová kovová tabuľa s potlačou 90x6
Žiadne kompromisy - inovatívne tabuľa vám umožňuje používať akýkoľvek typ magnetov! Na tabuli sa zmestia pamätné magnety, tradičné magnety, neodýmové magnety a ďalšie magnetické príslušenstvo! Na tabuľu môžete písať fixkami pre suché mazanie. Ľahký a bezpečný - použitý kovový materiál činí celú konštrukciu ľahkú, ale tiež plne stabilný. Tabuľa má hladké hrany a je bezpečné ju používať. Jednoduchá montáž - magnetická tabuľa má v každom rohu dva otvory. To umožňuje jednoduchú inštaláciu vertikálne i horizontálne! Otvory majú priemery, ktoré umožňujú použitie tak klincov, tak skrutiek. Realistický vzhľad - vďaka jedinečnej produkčnej technike majú tlačenej grafiky extrémne realistický vzhľad a dokonale prezentujú každý najmenší detail, ktorý tvorí obraz. Unikátny dekorácie - kovový obrázok s grafickým motívom poslúži ako dokonalá dekorácie a netradičné dekorácie vo vašom izbe. Tabuľa sa hodí všade: obývacia izba, hala, chodba, kuchyňa, spálňa, detská izba. Môžete jej tiež použiť na ozdobenie svojho pracoviska, firmy, reštaurácie, hotela a kdekoľvek inde! Využitie moderných výrobných metód vyústilo v neuveriteľný realizmus prezentovaných obrázkov. Farby sú sýte a verne reprodukované, na tabuli je vidieť každý malý detail. Použitá technika umožňuje trvalú ochranu grafiky a jej ochranu pred vyblednutím farieb. Obraz si zachováva svoj dokonalý vzhľad po celé roky! Na výrobu tabule bol použitý kovový plech s hrúbkou 0,5 mm. Je ohnutá tak, aby okraje boli hladké. To zaisťuje bezpečnosť pri každodennom používaní. Tabuľa je skvelý darček. Vďaka elegantnému vzhľadu a funkciám magnetické tabule urobí radosť každému obdarovanému! Rozmer cca 89,6x60,3 cm Hrúbka cca 18mm. Kupovaná minulý rok je uplne nová cena bola 46,5 E
Obrázky rôzne
Predám vyšívaný obraz v zasklenom ráme -dieťa za 3€, obraz kvet 1,50€, obraz kytica 7€, krajinka lúka 2€, obraz strom za 3€,obraz stromy za 3€, obrázok loďka za 1€, obraz váza s kvetmi 6€, obraz stromy 2,50€. Obraz kytica za €. Obraz Adam - 3,50€. Trojobraz + 1ks za 3€.... Cena za všetko 30€. Pozri všetky moje inz aj obrázky.
Machový obraz
Ponúkam na predaj takýto krásny obraz zo stabilizovaného a bez údržbového machu, ktorý je osadený v bielom ráme. Obraz je vyrobený ručne a zo 100% prírodných machov. Pri správnych podmienkach jeho umiestnenia- mimo priameho slnka, ďalej od vykurovacieho telesa, obraz vydrží bez akýchkoľvek problémov 8-10 rokov. Obraz je štýlovým doplnkom pre Vašu domácnosť a skvelým darčekom pre Vašich blízkych. Rozmer obrazu: 80x40 cm Osobný odber Košice, Košice-okolie, a tiež v rámci mesta PO po dohode donesiem, poštovné v rámci SK. Prosím o kontakt iba v prípade seriózneho záujmu.
Obrázky rôzne
Predám vyšívaný obraz v zasklenom ráme -dieťa za 3€, obraz kvet 1,50€, obraz kytica 7€, krajinka lúka 2€, obraz strom za 3€,obraz stromy za 3€, obrázok loďka za 1€, obraz váza s kvetmi 6€, obraz stromy 2,50€. Obraz Adam - 3,50€. Trojobraz + 1ks za 3€.... Cena za všetko 30€. Pozri všetky moje inz aj obrázky.Kont. mailom.
Obraz Espresso
Predám nepoužitý - nový, zabalený obraz Espresso na plátne v drevenom ráme. Rozmer vxšxh: 50x50x2,5 cm. Dôvod likvidácia predajne.
Magnetická popisovacia tabuľa v drevenom ráme 150
Rozmer 160x60 Rám tabule je vyrobený z kvalitného dreveného rámu . Jemné opálenie pre vintage efekt. Následne podľa požiadavok patinovanie a záverečný stabilizačný lak . Na spodu má menší kovový doplnok na odkladanie kried a na rohoch dekoratívne kovové detaily. Vintage magnetická tabuľa na ktorú môžete kriedou písať , kresliť maľovať a pripínať rôzne magnetky a odkazy znova a znova . Čo je na tabuli také fascinujúce? No to, že okamžite a rýchlo môžete zaznamenať myšlienky, momentálne nápady, nechať partnerovi či deťom odkazy. Tabuľa často slúži ako nákupný zoznam alebo receptár. Hodí sa do kuchyne, chodby ,alebo do detskej izby . Možností je veľa ...