inzercia, predaj, predám, bazár

CALZEDONIA plážová tunika veľ. S/M

Kategória: Košele

Predám plážovú tuniku zn. Calzedonia, mala som ju na jednej dovolenke, bezchybný stav, triedim šatník, posúvam ďalej. Rozmery dĺžka zadného dielu 78 cm, šírka v podpazuší 53 x 2 cm, mierne strečový materiál, prispôsobí sa. Praktická rýchlo uschne na mokrých plavkách. Je to trendy kúsok. PC 45 eur, teraz 7 eur + pošta. Zasielam aj na dobierku.
CALZEDONIA plážová tunika veľ. S/M
Podobné inzeráty
CALZEDONIA plážová tunika veľ. S/M
Predám plážovú tuniku zn. Calzedonia, mala som ju na jednej dovolenke, bezchybný stav, triedim šatník, posúvam ďalej. Rozmery dĺžka zadného dielu 78 cm, šírka v podpazuší 53 x 2 cm, mierne strečový materiál, prispôsobí sa. Praktická rýchlo uschne na mokrých plavkách. Je to trendy kúsok. PC 45 eur, teraz 7 eur + pošta. Zasielam aj na dobierku. Číslo vymyslené, prosím kontaktovať mailom.
Set inspirovany slovenskym folklorom
Predam set inspirovany slovenskym folklorom. Panska kosela a damska tunika/saty s vysivkou z Kysuc. Tunika ma krasny siroky opasok vdaka comu je prisposobiva na postavu. Material zmes bavlna a lan, damska tunika podsita. Panska kosela velkost L (resp. 52/54) a damska tunika/saty velkost M/L - strih jemne do A, sirka cez prsia cca 90-95 cm (mozem zmerat). Set bol sity na zakazku - fotky na figurinach mam pozicane od autorky (vid povodny inzerat Set bol obleceny 1x cize top stav ako novy - cena, za ktoru ponukam, je velmi priazniva. V pripade otazok som k dispozicii :)
Panska kosela slovenskym folklorom
*** K dispozicii uz len panska kosela *** Predam set inspirovany slovenskym folklorom. Panska kosela a damska tunika/saty s vysivkou z Kysuc. Tunika ma krasny siroky opasok vdaka comu je prisposobiva na postavu. Material zmes bavlna a lan, damska tunika podsita. Panska kosela velkost L (resp. 52/54) a damska tunika/saty velkost M/L - strih jemne do A, sirka cez prsia cca 90-95 cm (mozem zmerat). Set bol sity na zakazku - fotky na figurinach mam pozicane od autorky (vid povodny inzerat Set bol obleceny 1x cize top stav ako novy - cena, za ktoru ponukam, je velmi priazniva. V pripade otazok som k dispozicii :)
Košele
Ponúkam na predaj košele: 1. pruhovaná, veľ. 42, raz oblečená - 4€, 2. bielo-hnedá, veľ. 40, raz oblečená - 4€, 3. khaki, veľ. M, nová - 5€, 4. marhuľová, veľ. 40, raz oblečená - 4€, 5. khaki menč., veľ. M, nová - 6€, 6. zelená, veľ. M, párkrát oblečená - 4€, 7. károvaná, veľ. 42 - skôr 38, nová - 5€, 8. sivá, veľ. M, raz oblečená - 4€, 9. kvetinová, veľ. M, raz oblečená - 3€, 10. čierna, veľ. S, párkrát oblečená - 2€, K cene treba pripočítať poštovné 4€. Na dobierku neposielam. V prípade záujmu ma kontaktujte cez email, číslo je vymyslené.
Dlhá tunika - šaty Sinsay
s vreckami, v páse všitá guma, môže sa nosiť aj ako tunika, dĺžka 89cm, pás 2x37cm, pod pazuchami 2x48cm, rukáv od pleca 61cm,
Tunika esmara XL/42/14
Tunika esmaraXL/42/14 malo nosena