inzercia, predaj, predám, bazár

CAM Dinamico

Kategória: Kočíky

Predám kočiar CAM Dinamico - 3kombinacia, vo výbornom stave. K nákupu darček.
CAM Dinamico
Podobné inzeráty
Kočík CAM Dinamico
Predám kočík CAM Dinamico - trojkombinácia kočíka Cam Dinamico po jednom dieťati. Ku kočíku je originál stojan CAM, kde je možné pripojiť hlbokú vaničku alebo vajíčko, taška, nánožník na športový kočík a plášť proti dažďu. Z hlbokej vaničky je možné spraviť aj kolísku Ľahko zložiteľný.
Trojkombinácia kočík CAM dinamico up
Trojkombinácia kočík CAM dinamico up limitovaná edícia Kočík kupovaný v roku 2018 v super stave s komplet príslušenstvom: Hlboká vanička, športová časť, vajíčko do auta, priestranná taška + sietka proti hmyzu, pláštenka proti dažďu (kupované zvlášť) Popis:
CAM Dinamico Rover
Ponúkam na predaj málo používaný kočík kvalitnej talianskej značky CAM DINAMICO ROVER s ručne šitými doplnkami. Vajíčko a vanička používané len 3 mesiace. Bez poškodení. Top stav. Ku kočíku je pláštenka a praktická taška. Farba: modrá denim. Cena nového 810€. Kúpený v kamenej predajni. Pripájam link:
Cam Dinamico Up 3v1 Limited Edition
Predám kočík Cam Dinamico Up Limited Edition Fluido City + podvozok + základňa ku autosedačke! Kvalitná talianska značka. Kočík je trojkombinácia (3v1). Používaný, ale v dobrom stave. Športová časť len vyskúšaná. Viac info tu: Osobný odber Haniska pri Košiciach.
Cam Dinamico Up Limited Edition Fluido City
Predám kočík Cam Dinamico Up (podvozok dinamico) Limited Edition (limitovaná edícia) Fluido City (farebná kombinácia). Kočík je trojkombinácia (3v1). Málo používaný, v perfektnom stave. Kočík je starostlivo zabalený a odložený (v inzeráte sú z tohto dôvodu ilustračné fotky). V prípade vážneho záujmu rozbalim a odfotím. Cena: 200€ + poštovné (možný aj osobný odber, nie len v LV)
Kočík CAM Dinamico - trojkombinácia
Predám kočík CAM Dinamico - trojkombinácia kočíka po jednom dieťati. Ku kočíku je originál stojan CAM, kde je možné pripojiť hlbokú vaničku alebo vajíčko, taška, nánožník na športový kočík a plášť proti dažďu. Z hlbokej vaničky je možné spraviť aj kolísku Ľahko zložiteľný.