inzercia, predaj, predám, bazár

Camarelo Sevilla 2021

Kategória: Kočíky

Predám 3 kombináciu kočíku, kočík je ako nový športová časť nepoužitá. Kočík je samozrejme s príslušenstvom. Bližšie informácie správou alebo telefonicky.
Camarelo Sevilla 2021
Podobné inzeráty
CAMARELO BALEO
Detský kombinovaný kočík Camarelo Baleo je úplnou novinkou s odľahčenou hliníkovou konštrukciou, s možnosťou nasadenia detskej autosedačky, hlbokej vaničky a športovej časti v smere i proti smeru jazdy. Kombinovaný detský kočík Camarelo Baleo je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov, vyznačuje sa veľmi moderným dizajnom a bohatou výbavou. Detský kočík Camarelo Baleo obsahuje hlbokú vaničku, športovú časť a umožňuje nasadenie autosedačky (autosedačku je potrebné dokúpiť samostatne) na konštrukciu. Hlboká vanička je vhodná od prvých dní života dieťatka do 6 mesiacov, športová časť potom od 6 mesiacov do 3 rokov veku dieťatka. Kombinovaný detský kočík je bezpečný, priestranný, má jednoduchú manipuláciu a moderný dizajn. Charakteristika: - špeciálna hliníková a ľahká konštrukcia, ktorá sa jednoducho skladá a rozkladá - konštrukcia prispôsobená pre pripevnenie autosedačky - nastaviteľná výška rukoväte - ergonomická centrálna brzda - zosilnené odpruženie - nastaviteľná viacstupňová tvrdosť odpruženia - anti-shock systém - rukoväť potiahnutá vysoko kvalitnou PVC kožou - systém otočných predných kolies s možnosťou aretácie - priestranný nákupný košík Kolesá: - nafukovacie nízkoprofilové kolesá - predné otočné kolesá o celých 360 ° s možnosťou aretácie - predné kolesá 10“, zadné kolesá 12“ Športová časť: - nastaviteľné operadlo zo zadnej strany do celkom vodorovnej polohy - trvalá podpora chrbátika dieťatka - nastaviteľná opierka nožičiek - päťbodové bezpečnostné pásy s pohodlným polstrovaním - možnosť nasadiť športovú časť v smere i proti smeru jazdy - obsahuje veľký predný šiltík, ktorý chráni dieťatko pred nepriaznivým počasím - vyberateľná zmenšovacia komfortná vložka - bezpečnostné, jednoducho odnímateľné madlo – bariérka - nánožník na športovú časť Súčasťou detského kočíka Camarelo Baleo je: konštrukcia s kolesami, hlboká vanička s nánožníkom, športová časť s nánožníkom, taška na rukoväť, pláštenka, moskytiera a držiak na pohár/fľašu. Minimálne používaný ako nový, rozumná dohoda na cene.
Predám kočík Camarelo Sevilla trojkombináciu
Predám kočík Camarelo Sevilla trojkombináciu.Kočík sa sklada troch časti s vaničky,športovej časti a vajíčka.plus príslušenstvo.Kočík bol používany jeden rok. Cena kočíka je 295 eur.
Trojkombinacia Camarelo Sevilla
Predám kočík Camarelo Sevilla trojkombinácia vo veľmi dobrom stave, po jednom dieťati. Ku kočíku je taška, sieťka proti hmyzu, pláštenka, a držiak na pohár. Rok kúpy 2019.
Predám Camarelo Sevilla
Predám Camarelo Sevilla dvojkombinaciu ( bez vajíčka). PC 500€. Teraz 250€. Foto ilustračné. Farba ako na foto - unisex. Len osobný odber. Viac foto a odpovedám len na vážny záujem. Ďakujem.
Kočík Camarelo Sevilla
Predám kočík Camarelo Sevilla, 3-kombináciu po dvoch deťoch.Farba je čierno-sivá.Sivá farba striešky na vaničke (vanička bola používaná v lete,takže vyblednutiu sa zabrániť nedalo a strieška je vyblednutá viac ako na športovej časti) a športovej časti je vyblednutá.Inak je kočík zachovalý a veľmi priestranný.Ku kočíku je nová pláštenka,sieťka proti hmyzu,adaptéry. OSOBNÝ ODBER.
Camarelo Sevilla
Predam 3-kombinaciu Camarelo Sevilla po 1 dietati Športova cast vyuzivana minimalne mozno 3krat Vo vajicku je aj novorodenecka vložka Ku kočiaru je aj sieťka a pláštenka. Na konstrukcii mensie skrabanceky no nič hrozne to nie je . Kočiar ma gelove kolesa Najlepšie osobny odber alebo v ramci PD som ochotna doviest.