inzercia, predaj, predám, bazár

Camarelo Zeo

Kategória: Kočíky

Dobrý deň .
Predám kočík Camarelo Zeo po mojom synovi.Kupovany ako novinka.
Kočík je používaný len 8 mesiacov nakoľko odkedy behá nechce nikde sedieť . Jediné kde obsedi ako tak je buď tatrovka alebo auto ????
Je to 3 kombinácia .
Ku kočíku je pláštenka , sieťka proti hmyzu a original taška . Kočík je ako nový používaný len pár mesiacov . Ešte v záruke Má menšie škrabance ale tomu sa zabrániť nedalo ako som ho nakladala do auta . Vanička je veľká a priestranná. Používaná pár mesiacov . Sportova časť používaná pár mesiacov ide do úplného ľahu a strecha je predĺžená čo je vyhoda . Kočík má gélové kolesá takže takže nikdy nebude defekt (za ne som platila zvlášť ) .
Kočík predávam bez obag kabelky !
Ku kočíku dávam všetko ako som kúpila v predajni .
Kočík je kupovaný v obchode .
Ja som s ním bola nadmieru spokojná.
Najlepší by bol osobný odber smer Trenčín, smer Ilava
Camarelo Zeo
Podobné inzeráty
Kočík Camarelo ZEO
Predám veľmi pekný a kvalitný kočík Camarelo Zeo. Okrem vaničky a športovej časti pridám aj čisto novú nikdy nepoužitú autosedačku.Polohovateľná a priestranná vanička s odvetrávaním, predné otočné kolesá a silná odpružená konštrukcia sú veľké plusy tohto kočíka.Na kočík platí ešte záruka a bol kupovaný v Banskej Bystrici. Súčasťou je aj sieťka proti hmyzu, pláštenka, stojan na pohár, taška a adaptéry autosedačky ku kočíku. Cena je 400 eur, ale samozrejme je možná dohoda. Len osobný odber.
Camarelo Zeo šedý
Predám dvojkombinaciu Camarelo Zeo po jednom dieťati s nanožnikmi a príslušenstvom (pláštenka, sieťka proti hmyzu, držiak na fľašu).
Detský kočík Camarelo Zeo
Predám trojkombináciu kočíka Camarelo Zeo (vanička - vnútorná dĺžka 80cm; športová časť; vajíčko s adaptérmi na kolesový podvozok) s príslušenstvom: pláštenka, sieťka proti hmyzu, držiak na fľašu; kolesá sú nafukovacie. Kočík bol používaný, po 1 dieťati, na podvozku je viditeľný malý oter, keď sa prevážal v aute. Osobný odber - Žilina, Bytča, Považská Bystrica, Dolný Kubín. Pri serióznom záujme a rýchlom jednaní možná dohoda.
Camarelo Zeo
Dobrý deň . Predám kočík Camarelo Zeo po mojom synovi.Kupovany ako novinka. Kočík je používaný len 8 mesiacov nakoľko odkedy behá nechce nikde sedieť . Jediné kde obsedi ako tak je buď tatrovka alebo auto ???? Je to 3 kombinácia . Ku kočíku je pláštenka , sieťka proti hmyzu a original taška . Kočík je ako nový používaný len pár mesiacov . Ešte v záruke Má menšie škrabance ale tomu sa zabrániť nedalo ako som ho nakladala do auta . Vanička je veľká a priestranná. Používaná pár mesiacov . Sportova časť používaná pár mesiacov ide do úplného ľahu a strecha je predĺžená čo je vyhoda . Kočík má gélové kolesá takže takže nikdy nebude defekt (za ne som platila zvlášť ) . Kočík predávam bez obag kabelky ! Ku kočíku dávam všetko ako som kúpila v predajni . Kočík je kupovaný v obchode . Ja som s ním bola nadmieru spokojná. Nebránim sa dohode kľudne stačí napísať . Najlepší by bol osobný odber smer Trenčín, smer Ilava
Kočík camarelo zeo
Predám kočík camarelo zeo Používaný 1 rok Dvojkombinacia, hlboká vanička a športová časť Vanička používaná pol roka a športová časť pol roka. Známky používania, ale inak stav výborný nepoškodený. Príslušenstvo ku kočíku: sieťka, igelit proti vode, drziak na fľašu alebo pohárik a taška. Ukladací priestor pod kočíkom. Pre viac info ma môžete kontaktovať telefonicky alebo e-mailom
kocik camarelo zeo
predam kocik camarelo zeo, komplet. vanicka sportova cast vajicko isofix. kocik detska izba deti dojcenie kociky hracky