inzercia, predaj, predám, bazár

Cane Corso s PP PES

Kategória: Psy

Leroy, poslední pes z našeho vrhu k prodeji...k odběru za pár dní. Čistě černý pes s minimem bílých znaků. Typická hlava, velmi hezká, silná kostra dobrých proporcí. Správná srst. Temperamentní, hravý, zvídavý. Skvělé podmínky odchovu, výborná socializace. Více info po tel. Pes s možností výstav, i dalšího chovu, nebo jen jak parťák do rodiny.
Cane Corso s PP PES
Podobné inzeráty
Cane Corso 5 měsíců, barva fawn
Predáme posledné 2 šteniatka plemena Cane Corso vo veku 5 mesiacov, ktoré sú vycvičené v poslušnosti, majú za sebou výstavný výcvik a dokonca sa zúčastnili svojej prvej výstavy v Nitre. Šteniatka vedia poslúchať základné povely ako "sedni", "ľahni", "k nohe - sedni", "ku mne - sedni", "počkaj - zostaň". Okrem toho sa šteniatka naučili klusať pri nohe s vodítkom aj na voľno. Radi sa s nimi hráme, keď behajú a chodia po kladine, hľadajú pamlsky a dobroty, a náš syn, keď behá cez tunel a rebrík. Cane corso je veľké a silné plemeno psov, ktoré má v chove veľa výhod. Je to vynikajúci strážny pes, ktorý ochráni svojich majiteľov a ich majetok. Je tiež veľmi oddaný a verný, čo z neho robí vynikajúceho spoločníka pre rodiny. Okrem toho je Cane Corso veľmi inteligentný a ľahko sa učí nové veci, čo z neho robí skvelého kandidáta na rôzne športové aktivity, napríklad agility. Ak hľadáte šteniatko s vynikajúcimi výcvikovými vlastnosťami, vysokou úrovňou poslušnosti a skvelým východiskom pre ďalší výcvik, potom je toto šteniatko Cane Corso určené práve vám. Kontaktujte nás a dohodnite si stretnutie so šteniatkom, ktoré si zamilujete na prvý pohľad. Místo Ostrava, už 2 pejsci z tohto vrhu sú na Slovensku
Cane corso s PP
Chs Raxiberry Cane Corso s PP, vrh B, narozena 23. 04. 2022 odběr možný ihned máme posledního černého pejska, vhodné na výstavy i jako rodinný pes. Socializovaný, naučený na vodítko. Napoleon Silver Lake Kojic (HD A, ED 0) Junior Šampion a Šampion Slovenska, test temperamentu, zkouška: BH-VT & Xirra Atison (HD/A, EO/0, OCD neg.) Šampion ČR, Grand šampion ČR, Šampion ČMKU, Šampion klubu Cane Corso Štěňátka vyrůstají v rodině s malým dítětem, budou zvyklý na dům i na zahradu. Je pro nás moc důležité, aby se štěňátka staly rodinným parťákem a kamarádem. V případě zájmu mě prosím kontaktujte telefonicky nebo mailem. Více fotek na FB: Raxiberry Cane corso
Pes Cane corso
Predam 14-mesačného psa - matka cane-corso, otec brazílska fila. Povahovo i vzhľadovo po cane corso. Pes sa volá Baky, je pekného vzrastu, vo výbornej kondícii a zdravotnom stave. Je čipovaný, pravidelne očkovaný, k dispozícii očkovací preukaz. Od 3 mesiacov absolvuje návštevy kynologického klubu, pravidelne socializovaný, výborný vzťah k rodine a deťom, voči ostatným psom dominantný. Je zvyknutý cestovať autom. Psa predávam z rodinných (časových) dôvodov, preto som cenu upravil len na úrovni čiastočných veterinárnych poplatkov. Pri záujme predám transportný box pre psa na prevoz do auta - vhodný pre veľké plemená.
CANE-CORSO čistokrvný s rodokmeňom 9 mesiacov
Predám krásneho a čistokrvného psa plemena Cane Corso, narodeného v auguste 2022, s výborným rodokmeňom. Pes má teraz 9 mesiacov a je veľmi hravý a láskavý. K psovi dám aj volieru s rozmermi 3x2 metre, aby sa mohol pohybovať na čerstvom vzduchu. Bohužiaľ, pes má problémy s očnými žľazami, ktoré sa u tohto plemena vyskytujú často. Tieto problémy však nie sú chorobou a dajú sa riešiť pomocou pravidelného natierania očnou masťou. Ak hľadáte verného spoločníka, ktorý sa bude starať o svojho majiteľa, tento Cane Corso je pre vás ideálny. Kontaktujte ma pre viac informácií a fotografií. Samozrejmosťou je kúpno predajná zmluva ako aj preukaz o pôvode psa.
1000€
Cane Corso Puppy Der Welpe ist 9 Wochen alt, hat alle Impfungen, ist stubenrein, gechipt, hat einen Slovakischen+ EU Pass. ES HANDELT SICH UM EINEN REINRASSIGEN CANE CORSO! ist aus wien abzuholen für nähere Infos: ane Corso Puppy The puppy is 9 weeks old, has all vaccinations, is house-trained, chipped, has a Slovak + EU passport. IT IS A PUREBREED CANE CORSO! is to be picked up from Vienna for more information:
Cane corso modrý pes
Predám psa Cane corso. Narodený 01.11.2021, pes má 3× CAJC ocenenie. Pes je plne socializovany, vychovaný a je vhodný do rodiny s deťmi. Pes je citlivej povahy a vhodný na dlhé prechádzky do prírody. Nie je vhodný na pracovný výcvik.