inzercia, predaj, predám, bazár

CarlinKit 3.0 Apple CarPlay Wireless

Kategória: HF Sady do auta

CarlinKit 4.0 3.0 Apple CarPlay Wireless
Krabička Carlinkit 4.0 vytvorí bezdrôtové pripojenie pre CarPlay s naším smartfónom aj osobné auto.
Úplne nový, originálne balenie.
CarlinKit 3.0 Apple CarPlay Wireless
Podobné inzeráty
Carlinkit 4.0 adaptér pre bezdrôtové CarPlay/Android Auto
Predám nový Carlinkit 4.0 adaptér pre bezdrôtové CarPlay/Android Auto pre originálne autorádiá s CarPlay. Pomocou tohto adaptéra môžete rozšíriť funkcie svojho originálneho (firemného) autorádia o možnosť bezdrôtového pripojenia mobilných telefónov a tabletov pomocou Apple CarPlay pre iOS 10 a novšie a Android Auto pre Android 10 a novšie. Pomocou tohto rozšírenia môžete zobrazovať mapy, prehrávať a ovládať hudbu, správy, podcasty a audioknihy priamo v autorádiu bez toho, aby ste museli telefón pripojiť k autorádiu pomocou kábla. Kompatibilita: Rádio s podporou CarPlay cez kábel USB Telefón s Androidom 10+ alebo iOS 10+ Adaptér je vhodný napr. pre. pre tieto vozidlá: Škoda: Superb, Fabia 3, Scala, Kodiaq, Octavia… VW: Tiguan, Sharan, Touran, Multivan, Golf, Polo, Passat, T-ROC, Bora, Touareg, New Beatle… Audi: A3/4/5/6/7/8, S3/4/5, Q3/7/8… Peugeot: 308, 408, 3008, 5008, 508L, 4008… Kia: X-Ceed, Sportage, niro, Sorento, E-Soul… Mazda: Mazda 3, CX9, CX5, CX4 … Renault: Zoe, Kaleos, Megane… Opel: Insignia B, Astra K … Citroen: C4 picasso, C5 … Mercedes-Benz: A, B, C, E, S, AMG, CLS, CLA Class, Vito … Začiatok je jednoduchý. Stačí pripojiť jednotku v aute ku konektoru USB alebo v prípade novších verzií ku konektoru USB-C. Telefón je možné pripojiť k zariadeniu prostredníctvom WiFi alebo Bluetooth. Funkcie: vhodné pre originálne (koncernové) autorádiá nahrádza káblové pripojenie bezdrôtovým Pripojenie WiFi a Bluetooth rýchle pripojenie k telefónu alebo tabletu Podpora Siri jednoduchá a rýchla inštalácia vhodné pre telefóny so systémom Android aj iOS možno ovládať prostredníctvom pôvodného volantu alebo displeja Špecifikácie: model: CPC200-CP2A vstupné napätie a prúd: 5V/1A výstupné napätie a prúd: 5V/1A výkon: cca. 0,75W pripojenie: kábel, WiFi 802.11 2.4GHz+5GHz Podpora: iOS v. 10 a viac / Android v. 10 a viac rozmery: 80 X 46 X 13 mm hmotnosť: 33 g Dôvod predaja, nevhodná kúpa.
Nabijacka Moshi SnapTo Universal Car Mount with Wireless Cha
Nepouzity drziak do auta Moshi SnapTo Universal Car Mount with Wireless Charging s bezdrotovym nabijanim. Komplet balenie.
04. Handsfree
Poprosím najprv čítajte Baseus Encok Wireless Handsfree Earphone A05 Používané min., Kúpené 4/21, ešte v záruke. Cena 10€ V prípade záujmu poprosím SPRÁVU Na dobierku posielam len po úhrade poštovného vopred Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty
04. Handsfree
Poprosím najprv čítajte Baseus Encok Wireless Handsfree Earphone A05 Používané minimálne Cena 10€ V prípade záujmu poprosím SPRÁVU Na dobierku posielam len po úhrade poštovného vopred Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty
Inteligentné hodinky Watch Ultra
Nové smartwatch čierne, alebo biele, dizajn a konštrukcia Apple Watch Ultra ako originál 1:1, nejedná sa o produkt Apple. 49mm púzdro, farebný 2,1" TFT displej, vymeniteľné remienky. IP67 Podporuje všetky fitnes funkcie: -meranie krvného tlaku -meranie srdcového tepu -meranie okysličenia - oximeter -športové aktivity: beh, bycikel, chôdza, tréning, horská turistika.... -monitor spánku -upozornenie na nečinnosť -funkcia straty spojenia, nájdi môj telefón -všetky údaje v prehľadnej aplikácii s komplet históriou -dialkové spustenie fotoaparátu Podporuje všetky Android aj iOS verzie Konektivita bluetooth 5.0 -notifikácie hovorov a SMS na hodinkách -volanie a prijímanie hovorov priamo cez hodinky, zobrazenie čísla, telefoneho zoznamu -notifikácia facebook, messanger, skype, whatsapp atd... -písanie a odosielanie správ -informácie o počasí -vstavané hry -funkcia alwayson a zapnutie displeja zatrasenim -prehrávač hudby, ovládanie BT handsfree slúchadiel -možnosť meniť vzhľad ciferníkov -vlastný budík Menu je v slovenčine, ale aj v českom jazyku, má madarsky, polsky, anglický, nemecký jazyk a iné.... Odolné vyhotovenie IP67, s hliníkovým rámom Rýchle a jednoduché nabíjanie s magnetom, stačí priložiť. Dlhá výdrž až 72h, rýchle nabíjanie - 15min. Komplet balenie v krabici, smarthodiny, remienok, manuál, kábel na bezdrôtové nabíjanie, záručný list. Nové, nenosené,v 100% stave, 2 roky záruka. Na výber v bielom a v čiernom prevedení. Cena 40eur osobne Leviciach. Na dobierku posielam poštou alebo packetou iba pri platbe poštovného 4eur vopred na účet.
BMW OEM Apple IPHONE 7 drziak na telefon
Predám tento držiak na telefón iphone 7. Originál príslušenstvo BMW do lakťovej opierky