inzercia, predaj, predám, bazár

Cavalier King Charles

Kategória: Psy

Predám posledného čistokrvného psíčka tricolora bez jedinej chybičky.
Má 6tt je zaočkovaný a 2x odčervený.
K odberu ihneď
Taktiež vmožnosť vidieť rodičov.
Otec tricolor , matka blenheim.
Viac info po telefóne. Na SMS NEREAGUJEM.
Cavalier King Charles
Podobné inzeráty
Cavalier king charles spaniel, kavalier
Ponúkam 7 týždňové čistokrvné šteniatka cavalier king charles spaniel, po čistokrvných rodičoch, vo farbe tricolor, blenheim a ruby. 2 sučky a 3 psíkovia. Šteniatka sú zdravé, pravidelne odčervované, zaočkované, po veterinárnej prehliadke, sú plne samostatné, socializované, pripravené do nového domova. Pri návšteve možné vidieť oboch rodičov šteniatok u nás doma.
CAVALIER KING CHARLES SPANIEL
Predávame do dobrých rúk čistokrvné šteniatka rasy CAVALIER KING CHARLES SPANIEL, bez PP. Farba: BLENHEIM Ošetrenie: 2x odčervené, 2x očkované Pohlavie: 3x pes a 4x fena Vrh: 2. Cena: 250€ (obe pohlavia) Odber: možný od 13.02.2023 Miesto odberu: okres RS PSČ: 980 52 Kontakt:
Cavalier king charles steniatko-tricolor
Predam steniatko cavalier king charles tricolor 9 tyzdnovy psík.-je zaockovany,odcrevneny 3 krat.zacipovany...rodicia su cistokrvne....Je socializovany,vycviceny na toalet...Je velmi hravÿ,ma rad deti a spolocnost....
Cavalier king Charles spaniel - Kavalier šteniatka
Predám nádherné čistokrvné šteniatka - pohlavie :psíky - King Charles Španiel Cavalier, 3- krát odčervené, veterinárne ošetrené, zaočkované s medzinárodným veterinárnym preukazom. Mamička šteniatok je vedená ako terapeutický psík-pracuje s deťmi aj s deťmi so zdravotným znevýhodnením - je pokojnej vyrovnanej povahy, otec šteniatok je veľký rodinný miláčik . Radi vám poradíme s chovom tohto výnimočného plemena. Tieto Psíky sú vhodné aj pre neskúsených začiatočníkov. Štartovací balíček je samozrejmosťou. Po východnom Slovensku viem zabezpečiť dovoz.
Cavalier King Charles Spaniel
Chovateľská stanica La Vera Gioia ponúka LEN do tých najlepších rúk psíka Aydenka, Aydenko sa narodil 01.01.2023 spolu s piatimi súrodencami, ide o plemeno Cavalier King Charles Spaniel s preukazom pôvodu (rodokmeňom). Šteniatko ma aktuálne 10 týždňov a je pripravené ísť do novej milujúcej rodiny. Je zaočkovaný, čipovaný a opakovane odčervený. Povahovo je veľmi priateľsky, hravý, vnímavý, prítulný a veselý. Rodičia: Otec - GrandCh. Diamond Jacob Scarlett Team. Matka - Marsha z Herlifské Stráně. Obaja rodičia majú všetky vyšetrenia a sú zdravotne sledovaní. Pre šteniatko hľadáme len tú najlepšiu rodinu. Záujemcovia nás môžu kedykoľvek navštíviť a zoznámiť sa. Uprednostňujeme trvalý kontakt s novými majiteľmi. Chovateľský servis je pre nás samozrejmosťou. V prípade záujmu samozrejme zodpovieme všetky vaše otázky a zašleme ďalšie fotky.
Cavalier King Charles Španěl
Koupím štěňátko fenečku Cavalier King Charles Španěl . Bez vady s rodokmenem FCI Kontaktujte mě přes whatsApp