inzercia, predaj, predám, bazár

Čelenky a šály

Kategória: Čiapky, Šatky

Na fotke všetko nové, nenosene :
Čelenky: kus 6€ (hnedo/biela vzorovana upletova za 4€)
Široké tenšie šály, nové nenosene, kus 10€
Posielam po prevode na účet (tel.c.neplatné)
Čelenky a šály
Podobné inzeráty
Čelenky a šály
Na fotke všetko nové, nenosene : Čelenky: kus 6€ (hnedo/biela vzorovana upletova za 4€) Široké tenšie šály, nové nenosene, kus 10€ Posielam po prevode na účet (tel.c.neplatné)
Čiapka a šály 1,50-eur/ kus
Predám dámsku čiapku a šály, top stav, cena čiapky je 3,-eur, šály sú po 1,50 eur , rozmery sú na fotke, pri odbere 4 kusov a viac 1 kus podľa vlastného výberu naviac, ako darček email kontakt: elle@ prosím píšte len email, telefonné číslo len vymyslené, posielm po hrade na účet
FENDI a DIOR - ŠÁL, PLÉD, ŠÁTEK, ŠÁTKY
Luxusní a originální šály Dior, Fendi. A různé šály z butiků z Itálie a Španělska. Světlý šál Dior - nový, viz jiný můj inzerát Růžový šál Dior - hřejivý, barva je ve skutečnosti výraznější, málo použitý, cena = 8000 Kč Fendi - nový barevný šál, šátek, více foto poskytnu vážným zájemcům, velký cca 140 x 140cm, PC 13000 Kč, cena = 8000 Kč Černý šál Dior - hřejivý, pro muže i ženy, na dotaz Ostatní šály šála šál pléd pashmina - vše nové, cena za 1ks = 1500Kč (PC za kus byla 3000 - 3900Kč dle modelu) PRODEJ OSOBNÍCH ZNAČKOVÝCH VĚCÍ A PÁR VĚCÍ PRO SBĚRATELE, KTERÉ SE MI NEHODÍ. PIŠTE POUZE NA E-MAIL! TELEFON NEPLATNÝ Z DŮVODU OBTĚŽUJÍCÍCH REKLAMNÍCH NABÍDEK A LIDÍ, KTEŘÍ VOLAJÍ BRZO RÁNO NEBO PO 22H!
ČIAPKY, ŠÁLY, PONOŽKY, PYŽAMÁ
Čiapky a šály po 2 eura kruhovy hnedy - 4 eura plyšové šály po 4 eurá jednorože - 8 eur pyžamá - volajte :-) salka borderkolia - 4 eura
Šatky, šály
Používané šatky a šály tenké. 4 šály 6€ 3 šatky 5 €.
Ručne pletené šály z puffy vlny
Predám ručne pletené šály z puffy vlny v červenej a staromodrej farbe. K červenému šálu pridám aj čelenku v rovnakej farbe. Šírka šálov cca 19cm Cena: 5€/ks Pri odbere oboch šálov a čelenky cena 8€ za všetko. Osobný odber možný v Žiline, na Vlčincoch.