inzercia, predaj, predám, bazár

Čelný LED reflektor, čelovka

Kategória: Turistika, horolezectvo

Vertikálne nastaviteľný uhol svietenia (cca 30°)
2 stupne jasu a režim prerušovaného svetla
Čelový polster a nastaviteľný elastický hlavový pás
Vrátane batérií
Čelová lampa je odolná voči extrémnym vibráciam, určená na turistiku.
Nové, originál zabalené, pri platbe na účet poštovné zdarma.
Čelný LED reflektor, čelovka
Podobné inzeráty
LED Čelovky aj so senzorom
✅ Predám LED Čelovky Možná Dohoda 1)LED Čelovka so senzorom pohybu s LED Pásom (vstavaná batéria).(11€) 2)LED Čelovka so senzorom pohybu s Bodovým a coop LED (vstavaná batéria).(12€) 3)LED Čelovka so senzorom pohybu s Coop LED (vstavaná batéria).(10€) 4)LED Čelovka so senzorom pohybu s Coop LED Biela + červená (vstavaná batéria).(11€) 5)LED Čelovka s 5 diodami (vstavaná batéria).(7€) PS: Všetko má vstavanú nabíjateľnú batériu. Doprava: Osobne zadarmo Packeta 3,3€ platba vopred Pošta na adresu 4,5€ platba vopred Packeta dobierka 5,8€ výdajne miesto Packeta dobierka 6,8€ na adresu ✅Dobierka až po platbe za poštovné vopred. písať e-mail číslo vymyslené marian.snak@
Predam XHP 100 LED zumovaciu čelovku
Predám nepoužitu čelovku pre najnáročnejších s extrémne výkonným led čipom HXP100.Telo svetla je vyrobené z hliníka. Čelovka je zumovacia vďaka čomu môžete osvetliť až 50-500m vzdialený bod, alebo široký priestor pred sebou.Nastavenie uhlu svetla uľahčuje nastaviteľný kĺb.Stupen krytia voči vode:IPX6 Má 4 režimy svietenia, silné svetlo,slabé svetlo,stroboskop,SOS,Váha 293g.Dlhým stlačením v akejkoľvek polohe vypnete. Veľkou výhodou je nabíjacia koncovka USB-C. Baterku nabijete nabíjačkou od mobilu či z powerbanky. XHP100 ma aj usb výstup,možete použiť ako powerbanku. Čelovka má na zadnej strane výstražné červené a modre svetlo,ktoré sa da manualne vypnúť a zapnúť. Displej napájania - pre úroveň batérie. Napájanie:XHP100 - 2x18650 batérie. Čelovka XHP100(nepoužitá) Čelovka(bez baterii) - 30€ Čelovka+2x18650 Panasonic 3400mAh - 37€ Kontakt na mail,alebo na tomto tel.čís. V ponuke mam aj baterie 18650,14500,26650,čelovky,led baterky a aj ine nabíjačký,pozri moje ostatné inzeráty.
Predam XHP 100 LED zumovaciu čelovku
Predám nepoužitu čelovku pre najnáročnejších s extrémne výkonným led čipom HXP100.Telo svetla je vyrobené z hliníka. Čelovka je zumovacia vďaka čomu môžete osvetliť až 50-500m vzdialený bod, alebo široký priestor pred sebou.Nastavenie uhlu svetla uľahčuje nastaviteľný kĺb.Stupen krytia voči vode:IPX6 Má 4 režimy svietenia, silné svetlo,slabé svetlo,stroboskop,SOS,Váha 293g.Dlhým stlačením v akejkoľvek polohe vypnete. Veľkou výhodou je nabíjacia koncovka USB-C. Baterku nabijete nabíjačkou od mobilu či z powerbanky. XHP100 ma aj usb výstup,možete použiť ako powerbanku. Čelovka má na zadnej strane výstražné červené a modre svetlo,ktoré sa da manualne vypnúť a zapnúť. Displej napájania - pre úroveň batérie. Napájanie:XHP100 - 2x18650 batérie. Čelovka XHP100(nepoužitá) Čelovka(bez baterii) - 25€ Čelovka+2x18650 Panasonic 3400mAh - 32€ Kontakt na mail,alebo na tomto tel.čís. V ponuke mam aj baterie 18650,14500,26650,čelovky,led baterky a aj ine nabíjačký,pozri moje ostatné inzeráty.
Čelovka USB nabíjacia s 5 LED svetlami + batéria + usb kábel
Praktická outdoorová čelovka s USB nabíjaním a 5 LED svetlami. Má nastaviteľný elastický popruh na hlavu, ľahko sa nosí. Je možné ju jednoducho naklápať, takže svieti presne tam, kam potrebujete. Čelovka je vodeodolná proti striekajúcej vode, dažďu. Uhol osvetlenia svetelného zdroja je možné nastaviť medzi 0-180° Veľmi výkonná, ľahká a praktická čelovka pre rybárov, turistov, jaskyniarov, ideálna pre večernú cyklistiku, jogging, chôdzu atď. Ovládanie pomocou jedného bočného tlačidla (krátke stlačenie, dvojité stlačenie), 4 režimy svietenia: Hlavné svetlo/Bočné svetlo/5 svetiel/Stroboskop. Vstavaná 18650 líthiová batéria. Hmotnosť: 125 gramov. Usb kábel ZADARMO!
Čelovka Led lenser H7.2
Popis produktu Nová čelovka Ledlenser H8R zaujme výkonom v pomerne malom tele. 158 gramov ťažké svietidlo vďaka reflektorovej šošovke, ktorá je súčasťou unikátneho Advanced Focus Systému, svieti výkonom 600 lm na vzdialenosť 150 m Dobíjací akumulátor vydrží na najvyšší výkon až po dobu 10 hodín. Na úsporný režim (10 lm, 20 m) vydrží svietiť 120 hodín. >Výklopná hlava čelovky môže stáčať svetelný kužeľ až o 90°.Elektrolyticky pozlátené kontakty sú zárukou vysokej odolnosti pred korozívnym poškodením spôsobeným najčastejšie kyselinou alebo plynom z batérií.Čelovka Ledlenser H8R je odolná proti striekajúcej vode aj proti nárazu podľa štandardu IPX4, čo ocenia najmä rybári, športovci a všetci priaznivci outdoorových aktivít. Veľmi dobre ju ale využijú aj montéri či domáci majstri. Čelovka H8R a jej kľúčové vlastnosti: Malé telo váži 158 gramov Reflektorová šošovka Advanced Focus Systém Výkon 600 lm na vzdialenosť 150 m Vydrží 10 hodín Úsporný režim (10 lm, 20 m) vydrží svietiť 120 hodín Výklopná hlava čelovky môže stáčať svetelný kužeľ až o 90° Elektrolyticky pozlátené kontakty Sedemročná záruka Odolnosť proti striekajúcej vode aj proti nárazu podľa štandardu IPX4 Balenie obsahuje: Čelovku H8R 1x Li-ion akumulátor USB kábel Návod na použitie
Výkonná led čelová lampa s funkciou zoom
Predám nepoužívanú a zabalenú CREE Led čelovku s funkciou ZOOM. Svetlo má 3-režimy svietenia (Silné, slabé, strobo). Čelovka je kovová a odolná voči nárazom a vode. Parametre: - USB nabíjanie -celokovová Al material -3 režimy svietenia -nastavenie sklonu -dosvit do 250 m -puzdro s Lion akumulatormi na temene hlavy má zabudované červené led diody, ktoré svietia / blikajú v rovnakom režime, ako čelovka. Balenie obsahuje: 2ks dobíjatelná Lion 18650 akumulátory, 1ks čelovka. Mám aj model so senzorom pohybu za 14,- eur. Senzor pohybu zapínanie a vypínanie baterky pohybom ruky pred čelovkou. Je to praktické v prípadoch, keď mate špinavé ruky alebo nechcete si dať dole rukavice. Náhradné Lion akumulátory mám po 2,50 eur / ks. Kontakt: