inzercia, predaj, predám, bazár

Cementova doska

Kategória: Stavebný materiál

Predam cementovu dosku hrubu 1cm vysoku 125cm dlhu 221cm
Cementova doska
Podobné inzeráty
Cementová hydroizolácia 1K 9kg 45ks
V modernom stavebníctve sa už bez hydroizolácie nezaobíde takmer žiadna stavba. Či staviate alebo rekonštrujete kúpeľňu, terasu či balkón, vždy je nutné mať kvalitnú izoláciu, ktorá zabráni prieniku vody do ďalšej konštrukcie. Cementová hydroizolácia 1K vám to všetko zabezpečí. Ide o trvalo a vysoko pružnú hydroizolačnú hmotu na cementovej báze, s vysokou prídržnosťou k podkladu a odolnosťou proti tlakovej vode. Trvalo vysoko pružná jednozložková hydroizolačná hmota na báze zmesi modifikovaných prísad s cementom. Má vysokú prídržnosť k podkladu, odoláva tlakovej vode a je vhodná do interiéru aj exteriéru. Vlastnosti Stále pružná aj pri mínusových teplotách Odoláva tlakovej vode Vodotesná izolácia Interiér – Exteriér Jednoduchá aplikácia Použitie Hydroizolácia murovaných, betónových, železobetónových a sadrokartónových stavebných konštrukcií Tesniaca vrstva pod dlažby balkónov, terás a lodžií. Určená na hydroizoláciu pod keramické obklady a dlažby v kúpeľniach, bazénoch, vodných nádržiach atď. Odolná voči vlhku, vode.
Krystalizol
Predám cementová krystalizačná hydroizolácia. 5ks balení po 5kg. Bližšie info:
Vápenno-cementová omietka Baumit MVR Uni s bielym cementom
Predám 18 vriec Vápenno-cementová omietka Baumit MVR Uni s bielym cementom 25 kg kupované 8/2022 zostatok zo stavby. Jednovrstvová vápennocementová omietka pre vonkajšie a vnútorné použitie, ručné spracovanie. Omietka obsahuje biely cement. Cena 4€/25kg vrece pri odbere všetkých vriec dohoda možná.
Cementova skridla
350ks starsia cementova skridla,za odvoz,ihned,aj drevo na kurenie.
Ponúkam na predaj PLASTOVE DOSKY - NOVE
Ponúkam na predaj Novinku plastové dosky. Rozmer: 3050mm x 1300 mm hrúbka- 5 mm- Cena za ks-19€ 2200mm x 1200 mm hrúbka- 3 mm- Cena za ks-14€ V ponuke mám aj iné rozmery Sendviče: 3mm doska- 14mm EPS - 3mm doska 26€/ 1ks 3mm doska- 14mm kartonova vostina 3mm doska -26 € / 1 ks 3mm doska - 14mm PP vostina - 3mm doska - 34 € / ks Prípadne sendvičové platne v rozmere 305cm x 130cm vyplň vnútra : Plastová doska / vnútorná vyplň podľa požiadavky / plastová doska . Papierová kartaž Plastová kartaž Styrodur. Pre viac info neváhajte a volajte - . V prípade záujmu viem aj priviesť.
Tepelná izolácia ľahkých plochých striech
Skladom k odberu v Pezinku 17 m2. Doska na ploché strechy Therma TR26 Doska pre ploché strechy je polyizokyanurátová izolačná doska z tuhej peny, potiahnutá na oboch stranách kompozitnou hliníkovou fóliou. Spĺňa prísne protipožiarne bezpečnostné požiadavky stanovené Factory Mutual (schválenie FM). Doska je určená na použitie na plochých strechách pod mechanicky upevnenými alebo voľne ležiacimi zaťaženými systémami strešných krytín. Doska sa vyrába s rovnou hranou, alebo polodrážkou.