inzercia, predaj, predám, bazár

Černý sníh a Ledové oči - cena spolu

Kategória: Detektívky

knihy sú čítané, v dobrom stave
cena spolu

ostatné predané
Černý sníh a Ledové oči - cena spolu
Podobné inzeráty
Gaston Leroux - Séria Rouletabille (kolekcie románov)
AKTUALIZOVANÁ PONUKA. SÉRIA ROULETABILLE 1. kolekcia: Černý zámek + Podivná svatba Rouletabillova + Rouletabille u Kruppa Gaston Leroux - Černý zámek JEDINÉ ČESKÉ VYDANIE, SLOVENSKY NEVYŠLO. Vo veľmi dobrom stave, vydal Jan Kotík v roku 1923. Gaston Leroux - Podivná svatba Rouletabillova JEDINÉ ČESKÉ VYDANIE, SLOVENSKY NEVYŠLO. Pokračovanie románu Černý zámek. V dobrom stave, vydal Jan Kotík v roku 1923. Gaston Leroux - Rouletabille u Kruppa JEDINÉ ČESKÉ VYDANIE, SLOVENSKY NEVYŠLO. Pokračovanie románu Podivná svatba Rouletabillova. V dobrom stave, vydal F. Topič v roku 1919. CENA ZA CELÚ KOLEKCIU: 45 eur 2. kolekcia: Rouletabillův zločin + Rouletabille u cikánů + Odetta Gaston Leroux - Rouletabillův zločin JEDINÉ ČESKÉ VYDANIE, SLOVENSKY NEVYŠLO. V dobrom stave, vydal Jan Kotík v roku 1923. Gaston Leroux - Rouletabille u cikánů SLOVENSKY NEVYŠLO. Pokračovanie románu Rouletabillův zločin. V dobrom stave, zviazané v jednej knihe s románom Odetta, vydal Jan Kotík v roku 1924. Gaston Leroux - Odetta SLOVENSKY NEVYŠLO. Pokračovanie románu Rouletabille u cikánů. V dobrom stave, zviazané v jednej knihe s románom Rouletabille u cikánů, vydal Jan Kotík v roku 1924. CENA ZA CELÚ KOLEKCIU: 30 eur Všetky knihy majú dobové väzby. Poštovné cca 3 eura - po platbe predom na účet. Možnosť dohodnúť osobný odber v rámci Bratislavy. V prípade záujmu ma kontaktujte radšej na email. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty.
Sebastian Fitzek - Sběratel očí
Ponúkam na predaj vypredanú knihu Sberatel oci od Fitzeka. Kniha je neposkodena. V CZ. Osobne v BA.
0semdesiat miliónov očí
Predám knihu Osemdesiat miliónov očí, ako nová, nepoškodená.
Earl Derr Biggers - Séria Charlie Chan
Knihy zo série Charlie Chan: 1. Vražda v Honolulu Vo výbornom stave. CENA: 5 eur 2. Čínský papoušek (Rodokaps č. 127, 3. ročník/23) V dobrom stave. CENA: 10 eur 3. Kdo je Eva Durandová? Vo výbornom stave. CENA: P R E D A N É 4. Černý velbloud Vo veľmi dobrom stave. CENA: 5 eur 5. Případu se ujímá Charlie Chan Vo výbornom stave. CENA: 5 eur 6. Charlie Chan a vražda u jezera Kniha nebola čítaná. CENA: 10 eur Poštovné cca 3 eura - po platbe predom na účet. Možnosť dohodnúť osobný odber v rámci Bratislavy. V prípade záujmu ma kontaktujte radšej na email. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty.
Krimi, detektivky rozne knihy
Zdravim, rozpredavam kniznicu. Vsetky knihy su v top stave (malo citane, ako nove) pokial nie je uvedene inak. Niektore mozu mat mierne poskodeny vonkajsi obal. Som mimo SK, tak jedine postou, postovne je 5Eur, pri vacsiom nakupe sa da dohodnut lepsia cena za knihy. Z dovodu, ze som mimo Slovenska to na dobierku poslat NEVIEM. Platba je prevodom na ucet. Poskytnem cislo na sledovanie zasielky. Hutchinsonova - Zahrada motylov 8Eur Hutchinsonova - Majove ruze 8Eur Frenchova - V lesich 5Eur Frenchova - Podoba 5Eur Pettersson - Dej mi sve oci 5Eur Pettersson - Skryj me ve svem srdci 5Eur Johan Theorin: Ozveny mrtvych Na velke planine Mlyny osudu Smrst Skrys Zkamenela krev Cena 6Eur/kus alebo 30Eur spolu V pripade zaujmu prosim kontaktovat na e-mail, nie telefon. Dakujem Prosim pozrite aj moje ostatne inzeraty. Knihy z roznych inzeratov je mozne kombinovat. Ak ste mi pisali ohladom inzeratu a nevidite odomna odpoved, skontrolujte si priecinok nevyziadanej posty.
Krimi, detektivky rozne knihy
Zdravim, rozpredavam kniznicu. Vsetky knihy su v top stave (malo citane, ako nove) pokial nie je uvedene inak. Niektore mozu mat mierne poskodeny vonkajsi obal. Som mimo SK, tak jedine postou, postovne je 5Eur, pri vacsiom nakupe sa da dohodnut lepsia cena za knihy. Z dovodu, ze som mimo Slovenska to na dobierku poslat NEVIEM. Platba je prevodom na ucet. Poskytnem cislo na sledovanie zasielky. Posielam postou, na zasielkovnu to poslat NEVIEM. Hutchinsonova - Zahrada motylov 8Eur Hutchinsonova - Majove ruze 8Eur Frenchova - V lesich 5Eur Frenchova - Podoba 5Eur Pettersson - Dej mi sve oci 5Eur Pettersson - Skryj me ve svem srdci 5Eur Johan Theorin: Ozveny mrtvych Na velke planine Mlyny osudu Smrst Skrys Zkamenela krev Cena 6Eur/kus alebo 30Eur spolu V pripade zaujmu prosim kontaktovat na e-mail, nie telefon. Dakujem Prosim pozrite aj moje ostatne inzeraty. Knihy z roznych inzeratov je mozne kombinovat. Ak ste mi pisali ohladom inzeratu a nevidite odomna odpoved, skontrolujte si priecinok nevyziadanej posty.