inzercia, predaj, predám, bazár

Čerpadlo do suda, sudové čerpadlo GARDENA

Kategória: Čerpadlá

Predám čerpadlo do suda, sudové čerpadlo GARDENA 1762. Nevyužité, funkčné, ako nové, iba vyskúšané.
Čerpadlo do suda, sudové čerpadlo GARDENA
Podobné inzeráty
Gardena aku Čerpadlo do zahrady na bateriu (14602-55)
Gardena zahradne Čerpadlo na vodu do suda 2000/2 18V P4A (14602-55) Skoro ako nove 100% stav, pouzivane velmi malo posledny rok vobec. Baterie systému POWER FOR ALL - kompatibilne s BOSH, Husqvarna, Gardena, Glora, Wagner, Flymo a dalsie Zaruka do 06/2023 - povodna cena 90EUR Viac info: Vlastnosti Regulačný ventil pre úpravu prietoku sústavou Celkom 3 úrovne výkonu Funkcia AutoStop proti behu na sucho Filtračný systém proti nečistotám Funkcia časovača pre 15, 5, 10 alebo 15 minút Nabíjačka a akumulátor nie sú súčasťou Technické parametre Sacia výška 2 m Max. teplota čerpanej kvapaliny 35 °C Max. dopravnej výšky 20 m Max. dopravné množstvo 2000 l/h Dĺžka napájacieho kábla 2 m Max. tlak 2 bar Hmotnosť 2,3 kg
Sudove cerpadlo Gardena
Predam sudove cerpadlo Gardena 2000/2. Cerpadlo je v bezchybnom stave vratane baterie a nabijacky. O baterku som sa staral, v mimosezone som ju priebezne dobijal a stale je v dobrej kondícii. Pripojenie je riesene zahradnou rychlospojkou. Preferujem osobne prevzatie s predvedenim funkcnosti. Na dobierku posielam až po uhrade postovneho vopred (5 eur)
Kärcher Akumulátorové sudové čerpadlo BP 2.000   v ZÁRUKE
veľmi málo použité čerpadlo BP 2.000-18 Barrel umožňuj využívať dažďovú vodu zo suda aj v záhradách bez elektrickej prípojky. Šetrí sa tak nielen pitná voda, ale aj peniaze. využilo sa len počas zateplenia domu na vytiahnutie čistej vody z z ibc kontajnera. Bez batérie cena 65€ , Môžem pridať batériu s rýchlonabíjačkou +85€ batéria stojí 105€ píšte sms, v práci nezdvíham hovor. Ďakujem
Záhradné čerpadlo Gardena 5000/5
predam Záhradné čerpadlo 5000/5 GARDENA má nízku hlučnosť a ponúka väčší komfort pre použitie na záhrade alebo v dome. Vďaka väčšiemu saciemu výkonu a tlaku je toto čerpadlo ideálne pre zavlažovanie, zvyšovanie tlaku alebo na prečerpávanie alebo vypúšťanie vody z vodovodu, dažďovej vody alebo chlórovanej vody z bazéna. Vďaka modernej funkcii safe-pump je zaistená vysoká bezpečnosť a dlhá životnosť. Jasný farebný displej LED ukazuje bezchybnú prevádzku čerpadla a problémy, ktoré sa vyskytnú počas čerpania. Funkcia automatického bezpečnostného spínača v prípade nutnosti automaticky čerpadlo vypína, aby predišla vzniku škôd. Je tak zaručená tá najlepšie možná ochrana čerpadla a obsluhy. Integrovaný predfilter garantuje bezproblémovú prevádzku čerpadla. Vďaka dvojitému výstupu (jeden je výkyvný) možno súčasne používať dve zavlažovacie zariadenia. Čerpadlo sa ľahko obsluhuje. Veľký plniaci otvor uľahčuje plnenie čerpadla pred použitím, a vďaka ergonomickému držadlu sa čerpadlo ľahko prenáša. Gumové pätky zaisťujú stabilitu s nízkou hlučnosťou a vibráciami. Ak sa blíži mráz, dá čerpadlo ľahko vypúšťať pomocou samostatnej vypúšťacej skrutky. Pre zaistenie dlhodobej životnosti sa GARDENA spolieha výlučne na vysoko kvalitné materiály. Vďaka keramickému tesneniu a zdvojenému systému tesnenia medzi motorom a obežným ústrojenstvom čerpadla je zaistená bezpečná obsluha a ochrana pred poškodením. Spínač tepelnej poistky chráni motor pred preťažením.
Gardena 4000 /5
Predám dve sezóny používané záhradné čerpadlo. Záhradné čerpadlo 4000/5 GARDENA má nízku hlučnosť a ponúka väčší komfort pre použitie na záhrade alebo v dome. Vďaka väčšiemu saciemu výkonu a tlaku je toto čerpadlo ideálne pre zavlažovanie, zvyšovanie tlaku alebo na prečerpávanie alebo vypúšťanie vody z vodovodu, dažďovej vody alebo chlórovanej vody z bazéna. Integrovaný predfilter garantuje bezproblémovú prevádzku čerpadla. Vďaka dvojitému výstupu (jeden je výkyvný) možno súčasne používať dve zavlažovacie zariadenia. Čerpadlo sa ľahko obsluhuje. Veľký plniaci otvor uľahčuje plnenie čerpadla pred použitím, a vďaka ergonomickému držadlu sa čerpadlo ľahko prenáša. Gumové pätky zaisťujú stabilitu s nízkou hlučnosťou a vibráciami. Ak sa blíži mráz, dá čerpadlo ľahko vypúšťať pomocou samostatnej vypúšťacej skrutky. Pre zaistenie dlhodobej životnosti sa GARDENA spolieha výlučne na vysoko kvalitné materiály. Vďaka keramickému tesneniu a zdvojenému systému tesnenia medzi motorom a obežným ústrojenstvom čerpadla je zaistená bezpečná obsluha a ochrana pred poškodením. Spínač tepelnej poistky chráni motor pred preťažením.Menovitý výkon: 1100 W Maximálna výtlačná kapacita 4000 l/h Maximálny tlak 4.5 bar Maximálna samonasávacia výška 8 m Maximálna výtlačná výška 45 m Maximálna teplota čerpaného média 35 °C Hmotnosť, kg 12.2 kg Dĺžka kábla 1.5 m. Len osobný odber!
Čerpadlo do suda zn. Gardena
Predám čerpadlo do sudu 4000/2 automatic. Max. dopr. množstvo - 4000 Litry/hod.; Max. dopr. výška - 20 m; Príkon - 500 W; Hmotnosť - 5 kg; Max. teplota čerpanej kvapaliny - 35 °C; Typ čerpadla - sudové. Automatika na čerpadle nefunguje, slúži už len ako klasické čerpadlo. Viac info v maily.