inzercia, predaj, predám, bazár

Červená bombera s kozusinou

Kategória: Bundy a Kabáty

Vhodná na prechodné obdobie, super ako jarná bunda
Bundicka je nenosena
Červená bombera s kozusinou
Podobné inzeráty
Kožená bombera 100% dámska
Na predaj mäkká kožená bombera , na štýl ivana mentlová, kupovaná v Taliansku v Miláne, bombera pasuje oversized , super stav ak máte záujem napíšte mi správu len vážny záujem
Bombera
Predám čiernu a zelenú bomberu. Čierna ženská bombera veľkosti XL. Zachovaná a nepoškodená v dobrom stave. Kúpená za 50€, ale predávam ju za 30€ poprípade sa môžeme na cene aj dohodnúť. Zelená unisex bombera veľkosti L. Vo veľmi dobrom stave. Málo používaná. Skoro nenosená. S oranžovým zatepleným vnútrom. Kúpená za 60€, ale predávam ju za 30€, no som ochotná spustiť cenu. Ak by mal niekto záujem o obe, tak ich spolu davam za 40€. Pre viac informácií, prípadne viac fotiek ma kontaktujte na uvedené telefónne číslo a vieme sa dohodnúť ako ďalej.
predam panske bombery
Predam panske bombery v 3 roznych farbach, vo velmi dobrom stave takmer nenosene 1 - cierna bombera so zlatym zipsom, velkost M - cena : 12e 2- olivovo zelena bombera , velkost M - cena : 12e 3 - kremova bombera , velkost M - cena : 12e Ak by bol zaujem kupit ich vsetky naraz tak za 30 e, daju sa samozrejme aj samostatne
Pánska jarná BOMBERA..
Ponúkame na predaj krásnu pánsku jarnú štýlovú a modernú bomberu v krásnej bordovej farbe s doplnkami.. BOMBERA je ľahká, veľmi pekná a pohodlná.. Prispôsobí sa postave..Je v modernom štýle,a je vhodná na jarné až jesenné počasie..BOMBERA JE NENOSENA, NO BOLA SKÚŠANÁ ZÁKAZNÍKMI NA PREDAJNIACH.VELKOST BOMBERY JE XXL...NA DOBIERKU POŠLEM PO ZAPLATENÍ ZA POŠTOVNÉ NA ÚČET ALEBO ADRESU V OBÁLKE..POZRITE ĎALŠIE INZERÁTY VŠETKY INZERÁTY PLATIA DO VYMAZANIA..
zimná bombera M/L
Predám málo nosenú zimnú bundu - typu bombera s kožušinou. Veľkosť písaná L ale je to skor M-ko. Mozny osobny odber v Banskej Bystrici, pripadne po dohode doveziem. Platba vopred na ucet, na dobierku neposielam. Pozrite aj ostatné inzeráty.
Bombera
Dámska červená bombera veľkosť S. Bola iba vyskúšaná. Dôvod predaja : nenosená, zbytočne zaberá miesto v šatníku Cena pevná:40€ + poštovné Poprosím v prípade záujmu kontaktovať e-mailom alebo SMS.