inzercia, predaj, predám, bazár

Červeno-zlatý venček

Kategória: Doplnky

Vianočný venček na dvere, slamený základ, ktorý je obalený stuhou, umelá čečina, eukalyptus, plastové guľky a červená vianočná ruža
Priemer 33 cm
Cena: 18 €+ 2,8 € pošta
Červeno-zlatý venček
Podobné inzeráty
zlatý plyš a vankúše zo zlatého plyšu
Predám zlatý plyš a vankúše zo zlatého plyšu. Vankúše 3 ks rozmery 40 x 32 cm. Cena 1,5€ za ks. Zlatý plyš metráž 256 x 80 cm. Cena 10€. Zlatý plyš s volánikmi 250 x 123 + 5 cm volániky.Cena 8€. zlatý plyš 250 x 125 cm..čisto nový.Cena 12€. zlatý plyš 246 x 110 cm.Cena 6€.
Vianočný venček na dvere 3€
Predám vianočný venček na dvere, ozdoby na adventný venček a červené fliesové pásy na prestieranie. Všetko 3€. Osobný odber.
Svadobný Venček + pierko
Predám raz použitý svadobný venček od LaVi.la (Ako lúka). Venček je vytvorený z konzervovaných a sušených tráv, listov, machov, plodov a textilných kvietkov... K venčeku je zladené pierko. Predávam v pôvodnej krabičke. Pôvodná cena venčeka 85 € + 35 € pierko. Osobný odber BA. Možnosť poslať aj na dobierku poštou. Prosím z časových dôvodov uprednostňujem prvý kontakt mailom/sms.
Vencek za dobru cenu s napisom Vitajte, novy
Vencek za dobru cenu s napisom Vitajte, 28 cm. S vtacikmi a kvietkami, s velkonocnymi vajickami ktore sa daju odstranit po Velkej noci a moze sluzit ako celorocny vencek. 13 eur.
Zlato-červený vianočný venček
Vianočný venček na dvere, slamený základ, ktorý je obalený stuhou, v červeno-zlatej kombinácii, s dievčatkom Priemer 29 cm Cena: 24 €+ 2,8 € pošta
Adventný veniec so srnkami červeno - zlatý
Predám adventný veniec so srnkami, červeno -zlatý. Obvod venca je 30 cm. Cena 35€. Možnosť výberu sviečok: červené alebo zlato-medené.