inzercia, predaj, predám, bazár

Cestný Bicykel Whyte RD-7 dorset

Kategória: Cestné bicykle

Whyte predstavil nový rad hliníkových cestných bicyklov s kotúčovými brzdami
So svojimi kotúčovými brzdami, nadrozmerným zliatinovým rámom a držiakmi na nosič a blatníky vyzerá ako ideálny bicykel na dochádzanie. Má však oveľa väčší potenciál. Svojím spôsobom je to robustný cestný bicykel, ktorý vyzerá ideálne na zimný tréning, jazdu v zmiešanom teréne alebo dokonca na turistiku. Všestrannosť je stredné meno Dorsetu.
Cestný Bicykel Whyte RD-7 dorset
Podobné inzeráty
Whyte CARNABY 28
Predám tregingový bicykel. Nozov bicykla WHYTE CARNABY R7 SERIES Výbava: Radenie zadnej prehadzovačky Shimano Altus. Zadná prehadzovačka značka Shimano Acera. Brzdové pačky 2x a hydraolicke brzdy 2x značky Tektro. Počet prevodov 1x9. Veľkosť M ,veľkosť 41cm. Veľkosť bicykla bude sedieť od 140cm do 165cm. Plášťe Vittoria ZAFFIRO 700X28. Vyplety znacky Whyte R7. Bicykel je malo používaný. Poprosím volat na . Ďakujem Na cene sa vieme dohodnúť.
Whyte CARNABY 28
Predám trekingový bicykel. Nozov bicykla WHYTE CARNABY R7 SERIES Výbava: Radenie zadnej prehadzovačky Shimano Altus. Zadná prehadzovačka značka Shimano Acera. Brzdové pačky 2x a hydraolicke brzdy 2x značky Tektro. Počet prevodov 1x9. Veľkosť M ,veľkosť 41cm. Veľkosť bicykla bude sedieť od 140cm do 165cm. Plášťe Vittoria ZAFFIRO 700X28. Vyplety znacky Whyte R7. Bicykel je malo používaný. Poprosím volat na . Ďakujem Na cene sa vieme dohodnúť.
Triban dámsky cestný bicykel regular veľkosť S
Predám krásny cestný bicykel pre dámy Triban v bielo-striebornej kombinácii vo veľkosti S (160-171cm).Bicykel je vo výbornom stave, ako nový, minimálne jazdený.Bicykel je osadený sadou Shimano Sora 2x9 rýchlostí, radenie Shimano Sora, kľuky Shimano Sora 50/34 165mm, prešmýkač Sora, prehadzovačka Sora, kazeta Microshift 11-32 zubov, predná vidlica je karbónová, plášte Michelin Dynamic Šport 700x25. Bicykel má základné osvetlenie. Bicykel je ešte v záruke s dokladom o kúpe. Úplne ideálny bicykel pre začínajúcu bajkerku. Len osobne v Bratislave.Viac informácií rád poskytnem telefonicky. Link na bicykel s rovnakými parametrami.
Dámsky cestný bicykel vel. M, Žilina
Cestný dámsky bicykel. Veľkosť M. Pre Ženy 168 cm - 176 cm: Veľkosť M. Bicykel sa nachádza v Žiline, treba si ho prísť pozrieť a vyskúšať. Neposielam ho, iba osobný odber. Brzdy a prehadzovacka bola skontrolovala a nastavená v servise u Kubicu. Kupovaný 3.7.2021 - ešte v záruke. Dám k nemu aj pôvodný doklad o kúpe samozrejme. Veľmi málo jazdený. Na bicykli sú trekingové plášte. Pôvodne tam boli cestné, tie sú úplne nejazdené, pridám k tomu. Pridaný tiež metalický držiak na fľaše. Čerstvo menené duše. Pôvodne takmer 700€ aj s príslušenstvom, teraz 420€, cena je pevná, keďže je ešte v záruke a minimálne jazdený. Celé špecifikáciu nájdete na eshope , bicykel tam nájdete pod týmto názvom Triban Dámsky cestný bicykel triban regular zelený, 8602206. Nájdete tam aj 37 recenzií od zákazníčok. V prípade pošlem link ak ho nebudete vedieť nájsť. Popis od výrobcu: Tento bicykel vyvinul náš čisto ženský dizajnérsky tím a otestovalo ho veľa žien. Je to dokonalý spojenec na jazde na rovine aj na kopci. Geometria prispôsobená ženskej postave pre pohodlné sedenie. Karbónová vidlica. Prevodovka SHIMANO SORA 2X9R prispôsobená ženám. Pohodlná geometria s vyšším riadením a kratšou hornou rúrou. Dámske sedlo Ergofit je špeciálne určené pre ženy
Pánsky cestný bicykel veľ L, Žilina
Cestný pánsky bicykel. Veľkosť L. Pre mužov 182 cm - 190 cm. Bicykel sa nachádza v Žiline, treba si ho prísť pozrieť a vyskúšať. Kupovaný 21.7.2021 - ešte v záruke. Dám k nemu aj pôvodný doklad o kúpe. Na bicykli sú cestné plášte. Pridaný držiak na fľaše, zadný blatník, stojan. Pôvodne cez 500€ aj s príslušenstvom, teraz 340€, cena je pevná, keďže je ešte v záruke. A len samotný bicykel.teraz kúpite za 550€. Celé špecifikáciu nájdete na eshope , bicykel tam nájdete pod týmto názvom Triban Cestný bicykel rc120 na cykloturistiku s kotúčovými brzdami modro-oranžový, 8556195. Nájdete tam aj 60 recenzií od zákazníkov. Popis od výrobcu: Pohodlná geometria, zvýšená poloha, rovné riadidlá, hliník. rám, karb. vidlica. Mechanické kotúčové brzdy: účinné a postupné brzdenie aj v mokrom počasí. Úchyty na nosič batožiny a blatníky, kompatibilný s plášťami do 32 mm. Nové sedlo ErgoFit zaisťuje dlhodobé pohodlie. Triban poskytuje doživotnú záruku na rám, predstavec, riadidlá a pevnú vidlicu.
Boardman Team Carbon (M-53cm)
Cestný bicykel
-Celo karbónový ľahký a tuhý cestný bicykel britskej značky - najlacnejší na bazári -výbava 2x10 rýchlostná Shimano Tiagra (stred medzi základnou a strednou radou) -kľuky FSA Gossamer -kolesá Mavic CXP Elite -pred predajom bude vyčistená reťaz a spravený základný servis Pre viac foto, info ma kontaktuj. Veľkosť M (53cm), Geometria: Mám na predaj aj další gravel/cyklokross a cestný bycikel vo veľkostiach 53cm: -Ribble Sportive Racing Carbon -Norco Treshold C2 Carbon gravel/cyklokross NIE, NIEJE KRADNUTÝ ! V prípade potreby doložím doklad o kúpe. Cestný bicykel Scott, canyon,cube, tarmac, roubaix, specialized, trek, giant, bianchi