inzercia, predaj, predám, bazár

Cestovné tašky + ruksak

Kategória: Plecniaky a kufre

Predám cestovné tašky 2ks + ruksak,sú s kolieskami nepoužívané,materiál je niečo ako syntetická koža,len osobne NR+ okolie
Cestovné tašky + ruksak
Podobné inzeráty
Predám batoh a cestovné tašky
Predám cestovné tašky a batoh. V prípade záujmu ma kontaktujte e-mailom alebo SMS správou. Ružový batoh Quechua má objem 20 litrov. Cestovné tašky: 10 EUR, Quechua dohodou, batoh do lesa 15 EUR.
Plecniaky a cestovné tašky
Predám plecniaky a cestovné tašky.cestovné tašky za 25€.Velký plecniak za40€.Malý plecniak za10€.
Predám batoh a cestovné tašky
Predám cestovné tašky a batoh. V prípade záujmu ma kontaktujte e-mailom alebo SMS správou. Ružový batoh Quechua má objem 20 litrov. Cestovné tašky: 10 EUR, Quechua dohodou, batoh do lesa 15 EUR. Pošlem na dobierku.
Plecniaky a cestovné tašky
Predám plecniaky a cestovné tašky.cestovné tašky za 25€.Velký plecniak za35€.Malý plecniak za10€.
Predam original Porsche ruksak.
Predam original Porsche ruksak. Ruksak je pekne skladatelný do malej praktickej tasky vid foto. Ide o original Porsche model made in DE. Po rozlozeni sa z neho stava plnohodnotný ruksak, vak. Ruksak ma popruhy na zapnutie okolo pasu horne ucho a poprohy na ramena. Na hornej strane je stahovacia snurka a pracky vo vnutronej strane jedno vrecko na zips. Cena ruksaku Porsche je 20e.
Ruksaky a cestovné tašky
Predám ruksaky a cestovné tašky.Velké ruksaky20€ za kus.Malý ruksak za5€.cestovná taškaGLAMUR za25€.A koženková cestovná taška za:35€.