inzercia, predaj, predám, bazár

CH016-14-ALRA

Kategória: Pozemky

CH016-14-ALRA

Exkluzívne Vám ponúkame na prenájom veľký, slnečný, rovinatý stavebný pozemok s rozlohou 5828 m2.Pozemok je situovaný v priemyselnej zóne mesta Žilina, Rajecká cesta .Ponúka sa na prenájom pozemok, ktorý je oplotený. Inžinierske siete sú v blízkosti pozemku. Tvar pozemku je lichobežníkový, dĺžky 195m, šírka na začiatku 18m, na konci sa rozširuje na 45m. Prístupová cesta: asfaltová.
Výhody: vynikajúca dostupnosť, priemyselný park, blízke centrum mesta Žilina s plnou občianskou vybavenosťou, možný technický dvor, skladovacie a parkovacie priestory.

Cena prenájmu celkového pozemku: NaN 1 €/m2 mesačne + jednorázova mesačná provízia 1€/m2 pre RK za kompletný právny a finančný servis.
Cena prenájmu možná aj v 1/3 podieloch pozemku po dohode s majiteľom + provízia v sume 1/3 podielu za kompletný právny a finančný servis.
CH016-14-ALRA
Podobné inzeráty
CH016-14-ALRA
CH016-14-ALRA Exkluzívne Vám ponúkame na prenájom veľký, slnečný, rovinatý stavebný pozemok s rozlohou 5828 m2. Pozemok je situovaný v priemyselnej zóne mesta Žilina, Rajecká cesta. Ponúka sa na prenájom pozemok, ktorý je oplotený. Inžinierske siete(IS) sú v blízkosti pozemku. Tvar pozemku: lichobežníkový, dĺžky 195m, šírka na začiatku 18m, na konci sa rozširuje na 45m. Prístupová cesta: asfaltová. Výhody: vynikajúca dostupnosť, priemyselný park, blízke centrum mesta Žilina s plnou občianskou vybavenosťou, možný technický dvor, skladovacie a parkovacie priestory. Cena prenájmu celkového pozemku: 1 €/m2 mesačne + jednorázova mesačná provízia 1€/m2 pre RK za kompletný právny a finančný servis. Cena prenájmu možná aj v 1/3 podieloch pozemku po dohode s majiteľom + provízia v sume 1/3 podielu za kompletný právny a finančný servis. Pozemok Vám radi predstavíme osobne na obhliadke. Tel: , chrensc@
Predaj: pozemok v Brezany(CH021-14-ALRA)
CH021-14-ALRA Ponúkame Vám na predaj veľký slnečný pozemok s rozlohou 8 186 m2 .Šírka pozemku je na začiatku 11 m na konci 14 m . Prístupová cesta k pozemku je poľná. Pozemok je vedený ako orná pôda, mimo zastavaného územia obce. Pozemok hraničí s intravilánom zastavaného územia obce. Predáva sa ako investičný pozemok s možnosťou využitia na poľnohospodárske účely. Výhody: slnečný, obdĺžnikový, s miernym sklonom, pekný výhľad na obec, dobrý prístup na pozemok. Cena: 332 000 € . Cena zahŕňa kompletný právny a finančný servis.
Prenájom :Pozemok v meste Žilina(CH017-24-ALRA)
CH017-24-ALRA Ponúkame Vám na prenájom, veľký priemyselný pozemok v Žiline na Rajeckej ceste .Pozemok má lichobežníkový tvar o rozlohe 5828 m2, dĺžka pozemku je 190m, šírka na začiatku je 18m, na konci sa rozširuje na 46m.Pozemmok je oplotený s uzamykateľnou bránou, rovinatý, hraničí s prístupovou asfaltovou komunikáciou. IS vedú popri hranici pozemku. Ponúka sa odkrytá spevnená plocha. vedený je v zastavanom území obce s možnosťou použitia pre inžinierske stavby, cestné a účelové, miestne komunikácie, odkryté parkovisko. Výhody : rovinatý, slnečný pozemok so spevnenou plochou, využitie pre účely autobazár, kamiónová preprava, sklad kontajnerov, parkovacia plocha, veľmi dobrý prístup, výborná lokalita mesta s infraštruktúrou. Cena prenájmu je: 1,1€/m2/ mesiac + jednomesačná provízia pre RK Cena zahŕňa kompletný právny a finančný servis.
Predaj: Stavebný pozemok v  obci Divina(CH007-14-ALRA)
CH007-14-ALRA Ponúkame Vám na predaj pekný rovinatý stavebný pozemok v obci Divina, len desať minút autom od Žiliny. Pozemok má obdĺžnikový tvar, je umiestnený v peknej zastavanej časti obce, hneď pri hlavnej komunikácii. Dĺžka pozemku je cca 49m, šírka na začiatku pozemku je 15m-18m, zadná časť 20m , plocha pozemku je 963m2. Prístup na pozemok je priamo z hlavnej cesty. IS sú vedené na hranici pozemku. Pozemok je umiestnený v zastavanom území obce, vedený je ako zastavaná plocha a nádvorie, záhrada. Výhody: slnečný, rovinatý, výborný prístup od hlavnej komunikácie, umiestnený v IBV rodinných domov, IS vedené popri hranici pozemku, pokojná lokalita s dobrou infraštruktúrou obce, zadná časť pozemku poskytuje prístup k obecnému potôčiku. Cena pozemku : 91 450 € Cena zahŕňa kompletný právny a finančný servis.
Predaj: Stavebný pozemok v obci Praznov(CH003-14-ALRA)
CH003-14-ALRA Exkluzívne Vám ponúkame na predaj pekný, slnečný a rovinatý pozemok v obci Praznov, okres Považská Bystrica. Pozemok je situovaný v peknom prostredí obce, hraničí s prístupovou asfaltovou cestou. Pozemok je situovaný v zastavanej časti obce . V rámci územného plánu obce je pozemok určený ako plocha pre obytné územie RD. Stanovená max. výška zástavby sú 2 nadzemné podlažia + podkrovie. Poskytuje možnosť zástavby aj pre menšie RD typu bungalov. Dĺžka pozemku je cca 70m, plocha pozemku je 699m2. IS sú vedené cca 8m od hranice pozemku. Výhody : stavebná parcela s IS v blízkosti, rovinatá, slnečná parcela, dobrý prístup na pozemok, pokojné prostredie v oblasti IBV rodinných domov. Cena pozemku : 45,07€/m2 + možná dohoda pri rýchlom jednaní. Cena zahŕňa kompletný právny a finančný servis. V cene právny a finančný servis
Predaj: Stavebný pozemok v obci Praznov(CH003-14-ALRA)
CH003-14-ALRA Exkluzívne Vám ponúkame na predaj pekný, slnečný a rovinatý pozemok v obci Praznov, okres Považská Bystrica. Pozemok je situovaný v peknom prostredí obce, hraničí s prístupovou asfaltovou cestou. Pozemok je situovaný v zastavanej časti obce. V rámci územného plánu obce je pozemok určený ako plocha pre obytné územie RD. Stanovená max. výška zástavby sú 2 nadzemné podlažia + podkrovie. Poskytuje možnosť zástavby aj pre menšie RD typu bungalov. Dĺžka pozemku je cca 70m, plocha pozemku je 699m2. IS sú vedené cca 8m od hranice pozemku. Výhody : stavebná parcela s IS v blízkosti, rovinatá, slnečná parcela, dobrý prístup na pozemok, pokojné prostredie v oblasti IBV rodinných domov. Cena pozemku : 45,07€/m2 + možná dohoda pri rýchlom jednaní. Cena zahŕňa kompletný právny a finančný servis. V cene právny a finančný servis