inzercia, predaj, predám, bazár

CH114-112-MISV 2-izbový apartmán v komplexe Panorama Dreams

Kategória: Byty

CH114-112-MISV

Realitná kancelária Chalupári Vám ponúka na predaj 2-izbový apartmán v komplexe, ktorý je určený na trvalé bývanie – Panorama Dreams. Apartmán je vybavený spotrebičmi a nábytkom, čo Vám dá možnosť ihneď realizovať Vaše plány na prenájom alebo nasťahovanie. Sú použité moderné dizajnové riešenia, ktoré umožnili vytvoriť skutočne pohodlné usporiadanie: 50m2 z celkovej plochy vytvoril štýlový priestor s moderným riešením interiéru. Spacia časť je oddelená, perfektný technický stav.Apartmán sa nachádza na prvom poschodí.
Panorama Dreams je rezidenčný komplex, ktorého poloha vám umožní splniť všetky vaše potreby a očakávania. Po prvé, pláž je v pešej vzdialenosti, dve minúty od územia. Po druhé, aktívna obytná štvrť Yurt je plná občianskej vybavenosti. A po tretie, územie samotného obytného komplexu zahŕňa všetky základné služby: obchod, bazén, rekreačné oblasti, parkovanie atď.
Cena je 55 500 Eur.- za 2izbový apartmán a bola schválená majiteľom komplexu.
CH114-112-MISV  2-izbový apartmán v komplexe Panorama Dreams
Podobné inzeráty
2-izbový apartmán v obľúbenom komplexe Panorama Dreams, 150m
Referenčné číslo: B_2421 Dispozícia: vstupná hala, obývacia izba s kuchyňou a jedálenským kútom, 1x samostatná spálňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom a balkón s výhľadom do okolia Rozloha: 67m2 Vzdialenosť od mora: 150m Lokalita: Sveti Vlas Najbližšie letisko: 35km Burgas Poschodie: zvýšené prízemie Stavba: tehla, kolaudácia 2008 Občianska vybavenosť: kompletná Cena: 71.900 € (cena je vrátane realitnej provízie) Popis: Certifikovaná realitná kancelária Relax Properties vám ponúka na predaj tento 2-izbový apartmán, ktorý je kompletne zariadený za fantastickú cenu v obľúbenom komplexe Panorama Dreams v TOP lokalite Sveti Vlas v Bulharsku. Komplex Panorama Dreams sa nachádza v najlepšej polohe letoviska Sveti Vlas, je umiestený len 150m od krásnej piesočnej pláže. Komplex je celoročný, veľmi dobre udržiavaný a je osadený v zelenej oáze komplexu rodinného typu. Apartmán má celkovú výmeru 67 m2. a nachádza sa na zvýšenom prízemí (v Bulharsku označené ako 1. poschodie). Dispozícia: otvorená kuchyňa + obývacia izba; jedna spálňa, kúpeľňa/WC; spoločný balkón pre obe izby s výhľadom na cestu a okolie. Cesta pred komplexom je vedľajšia cesta  a nie je príliš rušná. Apartmán je vkusne zariadený a vybavený potrebnými spotrebičmi a toto vybavenie a zariadenie je už zahrnuté v cene. Kuchyňa je plne vybavená má rúru, sklo-keramickú varnú dosku, chladničku, digestor, kávovar, hriankovač. Obývacia izba ponúka rozkladaciu pohovku, konferenčný stolík, TV, jedálenský set. Spálňa je vybavená manželskou posteľou a šatníkovou skriňou. Ideálna nehnuteľnosť ako druhý domov pri mori počas celého roka, prípadne vhodné aj na prenájom. Kontaktujte nás pre viac informácií. O komplexe: Panorama Dreams sa nachádza len 150 metrov od morského pobrežia v pokojnej oblasti medzi známym letoviskom Slnečné pobrežie a Sveti Vlas. Komplex pozostáva z troch samostatných budov, ktoré sa nachádzajú umiestnené okolo bazénov, ktoré sa navzájom prelínajú. Vďaka svojej vynikajúcej polohe má väčšina apartmánov nádherný výhľad. Veľmi dobré spojenie s letoviskom Slnečné pobrežie a historickým mestečkom Nessebar (UNESCO). Komplex ponúka: športové aktivity, relax a zábava: veľký bazén, tenisový kurt, 24 hodinová ostraha a údržba, súkromný prístup, zeleň, parkovisko.
2-izbový apartmán s bočným výhľadom na more, obľúbený komple
Referenčné číslo: B_2420 Dispozícia: vstupná hala, obývacia izba s kuchyňou a jedálenským kútom, 1x samostatná spálňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom a balkón s výhľadom na more a záhrady komplexu Rozloha: 55 m2 Vzdialenosť od mora: 150m Lokalita: Sveti Vlas Najbližšie letisko: 35km Burgas Poschodie: 3 poschodie s výťahom Stavba: tehla, kolaudácia 2008 Občianska vybavenosť: kompletná Cena: 75.000 € (cena je vrátane realitnej provízie) Popis: Certifikovaná realitná kancelária Relax Properties vám ponúka na predaj tento 2-izbový apartmán, ktorý je kompletne zariadený v obľúbenom komplexe Panorama Dreams v TOP lokalite Sveti Vlas v Bulharsku. Komplex Panorama Dreams sa nachádza v najlepšej polohe letoviska Sveti Vlas, je umiestený len 150m od krásnej piesočnej pláže. Komplex je celoročný, veľmi dobre udržiavaný a je osadený v zelenej oáze komplexu ktorý je rodinného typu. Apartmán má celkovú výmeru 55 m2. a nachádza sa na 3. poschodí (v Bulharsku označené ako 4. poschodie). Dispozícia: otvorená kuchyňa + obývacia izba; jedna spálňa, kúpeľňa/WC; spoločný balkón pre obe izby s bočným výhľadom na more a záhrady komplexu. Apartmán je vkusne zariadený a vybavený potrebnými spotrebičmi a toto vybavenie a zariadenie je už zahrnuté v cene. Kuchyňa je plne vybavená – má rúru, sklo keramickú varnú dosku, chladničku, digestor, kávovar, hriankovač. Obývacia izba ponúka rozkladaciu pohovku, konferenčný stolík, TV, jedálenský set. Spálňa je vybavená manželskou posteľou a šatníkovou skriňou. Ideálna nehnuteľnosť ako druhý domov pri mori počas celého roka, prípadne vhodné aj na prenájom. Kontaktujte nás pre viac informácií. O komplexe: Panorama Dreams sa nachádza len 150 metrov od morského pobrežia v pokojnej oblasti medzi známym letoviskom Slnečné pobrežie a Sveti Vlas. Komplex pozostáva z troch samostatných budov, ktoré sa nachádzajú umiestnené okolo bazénov, ktoré sa navzájom prelínajú. Vďaka svojej vynikajúcej polohe má väčšina apartmánov nádherný výhľad. Veľmi dobré spojenie s letoviskom Slnečné pobrežie a historickým mestečkom Nessebar (UNESCO). Komplex ponúka: športové aktivity, relax a zábava: veľký bazén, tenisový kurt, 24 hodinová ostraha a údržba, súkromný prístup, zeleň, parkovisko.
Nádherný 2-izbový apartmán s výhľadom na bazén, obľúbený kom
Referenčné číslo: B_2419 Dispozícia: vstupná hala, obývacia izba s kuchyňou a jedálenským kútom, 1x samostatná spálňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom a balkón s výhľadom na bazén a vnútornú časť komplexu Rozloha: 67m2 Vzdialenosť od mora: 150m Lokalita: Sveti Vlas Najbližšie letisko: 35km Burgas Poschodie: zvýšené prízemie Stavba: tehla, kolaudácia 2008 Občianska vybavenosť: kompletná Cena: 79.000 € (cena je vrátane realitnej provízie) Popis: Certifikovaná realitná kancelária Relax Properties vám ponúka na predaj tento 2-izbový apartmán, ktorý je kompletne zariadený a vo veľmi dobrom udržiavanom stave v obľúbenom komplexe Panorama Dreams v TOP lokalite Sveti Vlas v Bulharsku. Komplex Panorama Dreams sa nachádza v najlepšej polohe letoviska Sveti Vlas, je umiestený len 150m od krásnej piesočnej pláže. Komplex je celoročný, veľmi dobre udržiavaný a je osadený v zelenej oáze rodinného typu. Apartmán má celkovú výmeru 67 m2. a nachádza sa na zvýšenom prízemí (v Bulharsku označené ako 1. poschodie). Dispozícia: otvorená kuchyňa + obývacia izba; jedna spálňa, kúpeľňa/WC; spoločný balkón pre obe izby s výhľadom na bazén komplexu. Apartmán je vkusne zariadený a vybavený potrebnými spotrebičmi a toto vybavenie a zariadenie je už zahrnuté v cene. Kuchyňa je plne vybavená má rúru, sklo-keramickú varnú dosku, chladničku, digestor, kávovar, hriankovač. Obývacia izba ponúka rozkladaciu pohovku, konferenčný stolík, TV, jedálenský set. Spálňa je vybavená manželskou posteľou a šatníkovou skriňou. Ideálna nehnuteľnosť ako druhý domov pri mori počas celého roka, prípadne vhodné aj na prenájom. Kontaktujte nás pre viac informácií. O komplexe: Panorama Dreams sa nachádza len 150 metrov od morského pobrežia v pokojnej oblasti medzi známym letoviskom Slnečné pobrežie a Sveti Vlas. Komplex pozostáva z troch samostatných budov, ktoré sa nachádzajú umiestnené okolo bazénov, ktoré sa navzájom prelínajú. Vďaka svojej vynikajúcej polohe má väčšina apartmánov nádherný výhľad. Veľmi dobré spojenie s letoviskom Slnečné pobrežie a historickým mestečkom Nessebar (UNESCO). Komplex ponúka: športové aktivity, relax a zábava: veľký bazén, tenisový kurt, 24 hodinová ostraha a údržba, súkromný prístup, zeleň, parkovisko.
Mezonetový apartmán v rezorte Via Jasná ID: 136-112-BIDZ
ID: 136-112-BIDZ Ponúkam Vám na predaj 2 izbový investičný mezonetový apartmán s kuchynkou a balkónom v rekreačnom komplexe VIA JASNÁ. Tento rekreačný komplex, ktorý disponuje reštauráciou a wellness centrom, sa nachádza na Liptove, pri vstupe do Demänovskej doliny s JASNOU, v jednej z najatraktívnejších lokalít Slovenska. Apartmán sa nachádza na 2. podlaží bytového domu, tvorí ho obývacia časť s kuchynkou, WC s kúpeľnou , balkón. Dreveným točitým schodiskom sa dostanete do vzdušnej spálne. Podlahová plocha apartmánu je 40,72m2, plocha balkóna je 4,10m2. Apartmán má vlastné elektrické kúrenie. Mesačné celkové náklady sú 188 EUR. Apartmán sa predáva komplet zariadený. Apartmán bol skolaudovaný v roku 2011 a je ho možno využívať čisto na vlastné ubytovanie a rekreáciu alebo v kombinácií ako investičný apartmán. Apartmán tak majiteľom poskytuje rekreačné možnosti počas celého roka a zároveň skvelú investičnú príležitosť v obľúbenej rekreačnej lokalite. Komplexnú starostlivosť o apartmán ako aj celý apartmánový komplex zabezpečuje spoločnosť VIA JASNA, ktorá v prípade záujmu zabezpečí aj dlhodobé vyťažovanie apartmánu. Spoločnosť Vám zabezpečí aj všetky súvisiace služby ako upratovanie a celkovú údržbu. V rámci rezortu je Vám k dispozícii príjemná reštaurácia s terasou a moderné wellness centrum, vonkajšie detské ihrisko, vnútorný detských kútik, herňa a konferenčná miestnosť. Ako majitelia získavate majiteľskú zľava na služby wellness centra a reštaurácie. V celom objekte je bezplatné WiFi pripojenie na internet. Voľné PARKOVANIE je k dispozícií pre majiteľov priamo pri objekte. Táto lokalita teda ponúka naozaj rôznorodé celoročné aktivity, preto patrí medzi najobľúbenejšie a najnavštevovanejšie na Slovensku. To garantuje či už Vám alebo Vašim hosťom v každom počasí príjemnú dovolenku plnú zábavy. Čo získate kúpou Vášho apartmánu: - príjemný apartmán v zabehnutom modernom komplexe - atraktívna dovolenková lokalita - možnosť rekreácie počas celého roka - zhodnotenie financií: - možnosť zaradenia apartmánu do programu vyťažovania - trvalý zisk z prenájmu - dlhodobý výnos z rastu cien nehnuteľností v danej lokalite - úplne bezstarostné vyťažovanie apartmánu - kvalitné a profesionálne služby v rezorte Cena 165 000 Eur je schválená majiteľom a zahŕňa kompletný právny servis, hypotekárne poradenstvo, a všetky poplatky spojené s prevodom Nehnuteľnosti Nezabudnite si pozrieť pripravené video :
CH116-112-MISV  2-izbový apartmán v komplexe Luxor, Sveti Vl
CH116-112-MISV Realitná kancelária Chalupári Vám ponúka na predaj 2-izbový apartmán v komplexe Luxor s výhľadom na more. Apartmán a jeho bonus – prímorská krajina z okien – je možný vďaka výhodnej polohe na štvrtom poschodí. Rozloha je 60m2. Prestížna, rozvinutá oblasť, v ktorej sa komplex Luxor nachádza, je považovaná za jednu z najvyhľadávanejších v meste Sveti Vlas. Spája v sebe vybavenosť centra letoviska a zároveň vám umožňuje byť v uvoľnenej atmosfére. Komplex má výbornú miestnu infraštruktúru s bazénom, kokteilovým a snack barom, stráženým parkoviskom a ďalším vybavením. Cena je za 2izb. apartmán - 61 000 Eur.- a bola schválená majiteľom komplexu.
CH113-112-MISV  2-izbový apartmán v komplexe Taliana Beach,
CH113-112-MISV Realitná kancelária Chalupári Vám ponúka na predaj 2-izboý apartmán v komplexe Taliana Beach. Apartmán sa nachádza na 3 poschodí a je štýlovo zariadený. Z apartmánu je výhľad na more. Poplatok za údržbu iba 8 eur za m2/rok. Veľkosť apartmánu je 55m2. Jedinečne navrhnutý hotel Taliana Beach – All Inclusive Light sa nachádza priamo na pláži v Elenite. Hotel Taliana Beach – All Inclusive Light ponúka bar, vlastnú reštauráciu, slnečnú terasu a letnú záhradu. Na mieste sú k dispozícii predajné automaty. Všetky jedlá sú all inclusive light, vrátane raňajok, obeda a večere, vrátane nápojov. Nákupná zóna a reštaurácia sa nachádzajú 50 metrov od ubytovacieho zariadenia. Mesto Saint Vlas je vzdialené 4 km a Slnečné pobrežie 7 km. Letisko Burgas je vzdialené 35 km. Cena je 59 000 Eur.- za 2izbový apartmán. Cena bola schválená majiteľom spoločnosti.