inzercia, predaj, predám, bazár

Chalupa, alebo vidiecky dom v obci Žemberovce? 041-12-DUJU

Kategória: Domy

041-12-DUJU
Ponúkame Vám na predaj rodinný dom, chalupu, vidiecky dom s ďalšou budovou (letná kuchyňa, drobná výrobňa) v obci Žemberovce. Podlahová plocha domu je 100 m2, zastavaná 231 m2 a rozloha pozemku 1307 m2. Dom aj letná kuchyňa sú v dobrom, pôvodnom stave, s pôvodným, zdravým krovom a vymenenou strešnou krytinou, zvodmi dažďovej vody. Dom je bez kúpeľne a wc, v letnej kuchyni je kúpeľňa s klasickou vaňou. V dome je nepriechodná izba, priechodná izba, izba so samostatným vchodom a štvrtá miestnosť pôvodne využívaná ako stajňa je tiež po rekonštrukcii obývateľná. K domu pristavený, prestrešený prístrešok, v zadnej časti, je možné využívať na uskladnenie náradia, záhradnej techniky, alebo parkovanie auta. Okná sú pôvodné, drevené. Podlaha je z dlážkoviny. Na stenách sú omietky, na stropoch veľmi pekné, zachovalé, drevené podhľady. V dome aj letnej kuchyni je zavedená elektrina, v letnej kuchyni aj voda. Plyn je pred pozemkom. Kúrenie je zabezpečené kachlami na tuhé palivo, ohrev vody v letnej kuchyni bojlerom. V dohľadnom čase bude dom pripojený na kanalizáciu. Dom a letná kuchyňa sú postavené z kameňa a nepálenej tehly. V letnej kuchyni je dlažba. Letná kuchyňa je využiteľná aj ako drobná, domáca výrobňa. Je podpivničená, má jednu väčšiu a jednu menšiu miestnosť, kúpeľňu a pristavený, prestrešený altánok.

Pozemok je rovinatý, dvor aj záhrada. Prístupová cesta je asfaltová.

V obci Žemberovce je takmer kompletná občianska vybavenosť. Sú tu obecný úrad, pošta, potraviny, pohostinstvá, materská a základná škola, zdravotné stredisko. Mesto Levice s úplnou občianskou vybavenosťou je vzdialené 13 km, kúpeľné mesto Dudince 17 km.

Nehnuteľnosť vlastní výhradne jediný majiteľ, je voľná a po predaji vyprataná ihneď, prípadne podľa dohody.

Cena 107 900 €

pre viac informácií ma môžete kontaktovať prostredníctvom mailovej adresy justus@, alebo na čísle

Prostredníctvom nášho finančného poradcu Vám pomôžeme s financovaním kúpy nehnuteľností.
NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.
Chalupa, alebo vidiecky dom v obci Žemberovce? 041-12-DUJU
Podobné inzeráty
Chalupa, alebo vidiecky dom v obci Žemberovce? 041-12-DUJU
041-12-DUJU Ponúkame Vám na predaj rodinný dom, chalupu, vidiecky dom s ďalšou budovou (letná kuchyňa, drobná výrobňa) v obci Žemberovce. Podlahová plocha domu je 100 m2, zastavaná 231 m2 a rozloha pozemku 1307 m2. Dom aj letná kuchyňa sú v dobrom, pôvodnom stave, s pôvodným, zdravým krovom a vymenenou strešnou krytinou, zvodmi dažďovej vody. Dom je bez kúpeľne a wc, v letnej kuchyni je kúpeľňa s klasickou vaňou. V dome je nepriechodná izba, priechodná izba, izba so samostatným vchodom a štvrtá miestnosť pôvodne využívaná ako stajňa je tiež po rekonštrukcii obývateľná. K domu pristavený, prestrešený prístrešok, v zadnej časti, je možné využívať na uskladnenie náradia, záhradnej techniky, alebo parkovanie auta. Okná sú pôvodné, drevené. Podlaha je z dlážkoviny. Na stenách sú omietky, na stropoch veľmi pekné, zachovalé, drevené podhľady. V dome aj letnej kuchyni je zavedená elektrina, v letnej kuchyni aj voda. Plyn je pred pozemkom. Kúrenie je zabezpečené kachlami na tuhé palivo, ohrev vody v letnej kuchyni bojlerom. V dohľadnom čase bude dom pripojený na kanalizáciu. Dom a letná kuchyňa sú postavené z kameňa a nepálenej tehly. V letnej kuchyni je dlažba. Letná kuchyňa je využiteľná aj ako drobná, domáca výrobňa. Je podpivničená, má jednu väčšiu a jednu menšiu miestnosť, kúpeľňu a pristavený, prestrešený altánok. Pozemok je rovinatý, dvor aj záhrada. Prístupová cesta je asfaltová. V obci Žemberovce je takmer kompletná občianska vybavenosť. Sú tu obecný úrad, pošta, potraviny, pohostinstvá, materská a základná škola, zdravotné stredisko. Mesto Levice s úplnou občianskou vybavenosťou je vzdialené 13 km, kúpeľné mesto Dudince 17 km. Nehnuteľnosť vlastní výhradne jediný majiteľ, je voľná a po predaji vyprataná ihneď, prípadne podľa dohody. Cena 107 900 € Pre viac informácií ma môžete kontaktovať prostredníctvom mailovej adresy justus@, alebo na čísle Prostredníctvom nášho finančného poradcu Vám pomôžeme s financovaním kúpy nehnuteľností. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.
Chalupa, alebo vidiecky dom v obci Žemberovce? 041-12-DUJU
041-12-DUJU Ponúkame Vám na predaj rodinný dom, chalupu, vidiecky dom s ďalšou budovou (letná kuchyňa, drobná výrobňa) v obci Žemberovce. Podlahová plocha domu je 100 m2, zastavaná 231 m2 a rozloha pozemku 1307 m2. Dom aj letná kuchyňa sú v dobrom, pôvodnom stave, s pôvodným, zdravým krovom a vymenenou strešnou krytinou, zvodmi dažďovej vody. Dom je bez kúpeľne a wc, v letnej kuchyni je kúpeľňa s klasickou vaňou. V dome je nepriechodná izba, priechodná izba, izba so samostatným vchodom a štvrtá miestnosť pôvodne využívaná ako stajňa je tiež po rekonštrukcii obývateľná. K domu pristavený, prestrešený prístrešok, v zadnej časti, je možné využívať na uskladnenie náradia, záhradnej techniky, alebo parkovanie auta. Okná sú pôvodné, drevené. Podlaha je z dlážkoviny. Na stenách sú omietky, na stropoch veľmi pekné, zachovalé, drevené podhľady. V dome aj letnej kuchyni je zavedená elektrina, v letnej kuchyni aj voda. Plyn je pred pozemkom. Kúrenie je zabezpečené kachlami na tuhé palivo, ohrev vody v letnej kuchyni bojlerom. V dohľadnom čase bude dom pripojený na kanalizáciu. Dom a letná kuchyňa sú postavené z kameňa a nepálenej tehly. V letnej kuchyni je dlažba. Letná kuchyňa je využiteľná aj ako drobná, domáca výrobňa. Je podpivničená, má jednu väčšiu a jednu menšiu miestnosť, kúpeľňu a pristavený, prestrešený altánok. Pozemok je rovinatý, dvor aj záhrada. Prístupová cesta je asfaltová. V obci Žemberovce je takmer kompletná občianska vybavenosť. Sú tu obecný úrad, pošta, potraviny, pohostinstvá, materská a základná škola, zdravotné stredisko. Mesto Levice s úplnou občianskou vybavenosťou je vzdialené 13 km, kúpeľné mesto Dudince 17 km. Nehnuteľnosť vlastní výhradne jediný majiteľ, je voľná a po predaji vyprataná ihneď, prípadne podľa dohody. Cena 97 900 € s menším pozemkom ešte možná dohoda Pre viac informácií ma môžete kontaktovať prostredníctvom mailovej adresy justus@, alebo na čísle Prostredníctvom nášho finančného poradcu Vám pomôžeme s financovaním kúpy nehnuteľností. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.
Rodinný dom s pozemkom 760m2 v obci Žemberovce
KARIN & PARTNERS vám ponúka na predaj rodinný dom s pozemkom o výmere 760m2 v obci Žemberovce, s výbornou občianskou vybavenosťou a dostupnosťou do okolitých miest vhodný, či už na trvalé bývanie alebo aj na chalupu. Stav: Pôvodný stav / Dobrý / Ihneď obývateľný Počet izieb: 3 Lokalita: Žemberovce / Okres Levice Využitie: Trvalé bývanie / Chalupa Celková Výmera: 925m2 Úžitková plocha domu: 114m2 Pozemok: 760m2 Dispozícia: Rodinný dom je dispozične riešený vstupnou chodbou, z ktorej sa prechádza do kuchyne, kúpeľne s WC, veľkej obývačky a k dvom priestranným izbám. Zvyšok domu tvorí , špajza, komora z ktorej vedú schody na povalu, dve samostatné miestnosti slúžiace na uskladnenie a dvomi drevárňami. Technické údaje: Rodinný dom je v pôvodnom, dobrom, suchom stave ihneď obývateľný. Do domu je zavedený plyn a obecná voda, ale k dispozícii je aj vlastná studňa. Kúrenie je riešené gamatkami, odpad je riešený žumpou. V kuchyni sa nachádza funkčná piecka na tuhé palivo (tzv. šporhelt), ktorá slúžila na varenie. Strecha je v dobrom stave bez nutnosti opravy alebo výmeny. Okná sú pôvodné, drevené – pravidelne udržiavané. Vybavenosť obce: Obec Žemberovce patrí do Levického okresu. A disponuje nielen dobrou polohou, ale aj výbornou občianskou vybavenosťou ako sú: základná škola, materská škola, 2x potraviny, pošta všeobecný lekár, zubár, lekáreň, penzión, kaderníctvo, pohostinstvo... Výborná dostupnosť do okolitých miest, ako je kúpeľné mesto Dudince (16km) , Levice (8km), Santovka (13km), Banská Štiavnica (30km) a mnoho ďalších zaujímavých turistických a vyhľadávaných miest. Cena: 120 000,- kontakt : Alexandra Hoštáková, , hostakova@ V cene sú zahrnuté komplexné služby RK vrátane právneho servisu - vypracovanie všetkých druhov zmlúv potrebných k predaju a štandardných poplatkov spojených s predajom. Popis nehnuteľnosti, text a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti KARIN & PARTNERS real s.r.o
Predaj, rodinný dom Žemberovce, vhodný aj pre viacgeneračné
Ponúkame vám na predaj zachovalý vidiecky dom s letnou kuchyňou a priestranným pozemkom v obci Žemberovce, okres Levice. Rodinný dom sa nachádza na pozemku s rozlohou 1307 m2 (orientačne š29 x d46 m), zastavaná plocha domu s prístreškom je približne 130 m2, zastavaná plocha letnej kuchynky je 67 m2. Celková rozloha zastavanej plochy pozemku je 813 m2. Zvyšná plocha pozemku je charakterizovaná ako záhrada s rozlohou 494 m2. Stavba je zhotovená z kameňa a čiastočne tehly, strecha valbová so zdravým krovom dostala v r. 2019 novú plechovú krytinu. Letná kuchynka bola postavená z kameňa, strecha sedlová s novou plechovou krytinou. Dispozícia rodinného domu: - 2 samostatné vchody do domu, obidva z bočnej časti domu - presklená pavlačová chodba, 1 nepriechodná spálňa, 1 priechodná izba, ďalšia izba s vlastným vstupom z exteriéru - pôvodne komora s možnosťou prepojenia s ostatnými obytnými miestnosťami, ďalšia miestnosť pôvodne slúžiaca ako stajňa, ktorú je taktiež možné v prípade záujmu alebo potreby zobytniť. V zadnej časti domu bola pristavená prístavba s prestrešením, ktorá môže poslúžiť na parkovanie vozidla, príp. ako úložný priestor náradia alebo záhradnej techniky. Dispozícia letnej kuchynky: - vstupná chodba, 1 izba, kúpeľňa s vaňou, priestranná komora s oknom a výstupom na povalu využiteľná aj ako samostatná izba. K letnej kuchynke bol pristavený murovaný prekrytý altánok. Letná kuchynka je podpivničená - 1 miestnosť. Interiér domu je v pôvodnom stave, dom je suchý a zdravý, drevené dvojokná, pôvodné omietky na stenách, príp. bez omietok, krásne zdravé drevené podhľady. IS - dom nie je momentálne napojený na žiadnu z inžinierskych sietí, prípojky sú ale v tesnej blízkosti domu na pozemku. Letná kuchynka je napojená na elektrinu a obecný vodovod. Prípojka plynu sa nachádza pred pozemkom. Zdrojom úžitkovej vody je studňa na pozemku. Odpad je riešený žumpou, v dohľadnej dobe sa v obci plánuje kanalizácia. Vykurovanie domu zabezpečovali v čase užívania kachle na pevné palivo. Vykurovanie letnej kuchynky takisto zabezpečujú kachle na pevné palivo. Ohrev teplej vody zabezpečí bojler. Za rodinným domom sa nachádza krásny zatrávnený a udržiavaný pozemok, takisto je krásny záhradný priestor aj vedľa stavieb, ktorý dotvára veľmi pekný dojem z celej nehnuteľnosti. Dom, ako aj letná kuchynka budú pred kúpou kompletne vypratané. Nehnuteľnosť je vo vlastníctve jedného majiteľa a bude pre predaj voľná podľa dohody, prípadne ihneď. Mesačné náklady na prevádzku domu závisia len od spotreby budúceho majiteľa, vykurovanie taktiež podľa spotreby dreva. Príjazdová asfaltová komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť k RD ako aj parkovanie, pred bránou domu zaparkuje 1 vozidlo, vo dvore pohodlne až 4 vozidlá. Obec Žemberovce disponuje takmer kompletnou občianskou vybavenosťou, nájdete tu potraviny, pohostinstvá, obecný úrad, poštu, materskú školu, základnú školu,
ZNÍŽENÁ CENA - JEDINEČNÁ PONUKA Veľký poschodový...
TUreality ponúka na predaj väčší podpivničený rodinný poschodový dom, ktorý sa nachádza v obci Žemberovce. Celková rozlohová plocha spolu s pozemkom je 1073 m2. Výhodou domu je, že sa nachádza iba 17 km od svetoznámeho kúpeľného mestečka Dudince a preto je vhodný nie len na trvalé bývanie, ale môže byť využitý aj na rekreačné účely. Celý pozemok je oplotený, dom sa nachádza pri hlavnom ťahu na križovatke Žemberovce – Dudince , Žemberovce – Zvolen, Žemberovce – Levice. Dom je zateplený, udržiavaný, dvor je upravený. Posledná rekonštrukcia prebehla v roku 2012. Je napojený na inžinierske siete obce. Okrem garáže a hospodárskej budovy sa na dvore nachádza aj vlastná studňa a žumpa. Na prízemí sa nachádza okrem vstupnej chodby väčšia obyvačka spojená s kuchyňou, špajza, kúpeľňa, wc, špajza a izba, na poschodí sú k dispozícii ďašie 4 izby. Kúrenie je zabezpečené kotlom na plyn + keramickými kachlami na pevné palivo. Všade sú plastové okná, plávačky a dlažba. V niektorých miestnostiach sú znížené stropy, v ktorých sú osadené bodové svetlá. Na dvore je zámocká dlažba. V prípade tejto jedinečnej ponuky nás kontaktujte mailom na ganecz@tureality, alebo nám volajte na telefónne číslo 0.
Na predaj Výnimočná chalupa / rodinný dom s priestranným poz
Super ponuka romantický rodinný dom - chalupa o výmere 127m², ktorá sa nachádza v pokojnej, podhorskej obci Nová Baňa. Čiastočne zrekonštruovaný 2 - izbový rodinný dom / chalupa celoročne obývateľná, sa nachádza na pozemku s rozlohou 3136m². Rodinný dom - chalupa je vhodný aj na trvalé bývanie. Dispozícia RD: vstupná chodba, kuchyňa, 2 samostatné priestranné izby, kúpeľňa so sprchovacím kútom spojená s toaletou. Technická miestnosť. Kamenný rodinný dom / chalupa prešla pred 10 rokmi rekonštrukciou: menená celá strecha a komín. V roku 2017 bola robená rekonštrukcia z vnútra – drevené podlahy, dlažba na chodbe a v kúpeľni, nová kúpeľňa so sprchovacím kútom (s bojlerom + pripojenie na práčku). Nové rozvody vody a nová elektrina. Okná sú smrekové drevené. Odpad je vedený do žumpy na pozemku. Voda je zo studni na pozemku - vyhĺbená vrtom do hĺbky 50m, Kúrenie je na pevné palivo (pec, krb). Na rozsiahlom pozemku za domom je umiestnená malá podpivničená kôlňa na náradie. V záhrade nájdete ovocné a listnaté stromy, ako aj rôzne okrasné kry a porasty. Záhrada bola navrhnutá záhradným architektom. Samotný pozemok vás očarí v momente ako naň vstúpite. Má mierne svahovitý ráz. Chalupa/ dom, je ihneď obývateľný, vhodný ako víkendová chalupa ako aj na trvalé bývanie. Dom sa nachádza tichej časti obce, mimo hlavnej cesty, čo poskytuje oddych a relax od rušného života. Obec Nová Baňa disponuje výbornou občianskou vybavenosťou. Je turistami vyhľadávaná oblasť plná aktivít na lyžovanie - lyžiarske stredisko Drozdovo, hubárčenie, turistiku, kúpanie, prepletená cyklo trasami, tajchy v Novej Bani, Zveropark v Žarnovici a ďalšie. Nehnuteľnosť je vo vlastníctve 1 majiteľa, nie je zaťažená žiadnou ťarchou a k dispozícii ihneď. Príjazdová asfaltová komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť. Odporúčame obhliadku. Celková cena zahŕňa 173 990 € - províziu pre RK, právny servis - v cene - poradenstvo a základný správny poplatok na katastri - v cene - znalecký posudok v cene - podpisy vyhotovené u autorizovaného advokát - v cene V prípade záujmu Vám bezplatne vybavíme najvýhodnejší hypotekárny úver na mieru - v cene Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám rada odpovie Vaša osobná maklérka Mgr. Jana Komová: - telefonicky: - mailom: komova@ - pri osobnom stretnutí Profesionálny prístup je samozrejmosťou. Viac ako 20 ročná prax v realitách na Slovensku a v zahraničí. MY všetko vybavíme za vás, VY len podpisujete zmluvy. AKTÍVNY PRÍSTUP NÁS ROBÍ JEDINEČNÝMI NA TRHU S REALITAMI! KONTAKT: MGR. JANA KOMOVÁ, , komova@ U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - BEZPLATNE zabezpečíme financovanie nehnuteľnosti cez ktorúkoľvek BANKU - Spolupracujeme s najlepšími znalcami, geodetmi, advokátmi - Na našom webe nájdete stovky nehnute