inzercia, predaj, predám, bazár

Chameleón leopardí, Furcifer pardalis ambilobe

Kategória: Terárijné zvieratá

Dobrý deň, mám na predaj mladého samčeka Chameleóna leopardieho spolu s teráriom. Samček má 10mesiacov. Kŕmený prevažne cvrčkami občas dostal malého švába, potravu prijíma bez problémov. Pravidelne dostával calcium, peľ a raz za 14 dní multivitamín. Bola by som rada ak by šiel spolu s teráriom , je v ňom spokojný,neboli s ním žiadne problémy. Terárium má rozmer 150x50x50.Vrch terária je sieťka kvôli lepšiemu vetraniu. Spolu s teráriom dám aj živé rastlinky ktoré vidíte na foto. Taktiež prikladám aj dve lampy + vymením žiarovky za nové . Pri rýchlom jednaní sa viem dohodnúť na cene.
Chameleón leopardí, Furcifer pardalis ambilobe
Podobné inzeráty
Furcifer pardalis Ambilobe.
Ponúkam na predaj Ročnú samičku furcifer pardalis Ambilobe. Dôvod predaja samca už nemám.V prípade záujmu aj s komplet vybaveným teráriom v ktorom je zvyknutá.
Furcifer pardalis Ambilobe.
Ponúkam na predaj Ročnú samičku furcifer pardalis Ambilobe. .V prípade záujmu aj s komplet vybaveným teráriom v ktorom je zvyknutá.
Furcifer pardalis - chameleón leopardí
Predám samca chameleóna leopardieho - furcifer pardalis. Jeho vek je cca 1,5 roka. Pri kŕmení mu treba dať švába alebo cvrčka bližšie k ústam, pretože má problémy s vystrelovaním jazyka. Pravidelne žerie a sú mu podávané aj vitamíny. V prípade záujmu viem ponúknuť aj rôzne veľké terárium. viac info po telefóne
Chameleón Furcifer Pardalis Ambilobe
Kúpim mladého samčeka Chameleóna leopardieho lokalita Ambilobe. :) Tel. číslo vymyslené.
Suchozemská korytnačka Pardális Babcocki,Geochelone Pardalis
Predám mladé suchozemské korytnačky leopardie , Pardális, Geochelone Pardalis. Tieto korytnačky nepodliehajú registračnej povinnosti. Tieto korytnačky nezimujú. Môžem predať aj terárium.
Furcifer campani
Kúpim chameleóna Furcifer campani (chameleón trojpruhy)