inzercia, predaj, predám, bazár

Chanel klobúk

Kategória: Čiapky, Šatky

Nový
Chanel klobúk
Podobné inzeráty
Louis Vuitton a Chanel klobúk
Predám nové, nenosené Louis Vuitton a Chanel klobúky. Farba klobúkov je olivová a tmavohnedá. Klobúky sú ihneď k odberu. Cena je uvedená za jeden klobúk. Kontakt e-mailom alebo telefonicky/SMS ().
klobúk CHANEL
Luxusný a maximálne štýlový čierny klobuk Chanel. V predu velké logo, v zadu nápis. Rovnako lemovaný znakmy po celom obvode. Sedí perfektne. Nový, ihned k odberu. Vzdy odpovedám na email, skontrolujte si spam!
Prada klobúk + biely box (PR2)
Predám nové, nenosené Prada klobúky v červenej, modrej, tmavo-modrej a bielej farbe. —> Cena je uvedená za jeden klobúk s BOXOM !!! (Každý klobúk má svoj vlastný box) —> Klobúky sú ihneď k odberu. Kontakt e-mailom alebo telefonicky/SMS (). BÉŽOVÝ KLOBÚK PREDANÝ !!!
Dámsky elegantný klobúk
Predám dámsky klobúk, klobúk je v pôvodnom stave, bez chýb. Klobúk je nenosený bol len vyskúšaný. Pôvodná cena 25€, posuniem za 20€. V prípade záujme veľmi rada pošlem viac fotiek a aj rozmery.
Prada klobúk + biely box (PR2)
Predám nové, nenosené Prada klobúky v modrej, tmavo-modrej a bielej farbe. —> Cena je uvedená za jeden klobúk s BOXOM !!! (Každý klobúk má svoj vlastný box) —> Klobúky sú ihneď k odberu. Kontakt e-mailom alebo telefonicky/SMS (). BÉŽOVÝ a ČERVENÝ KLOBÚK PREDANÝ !!!
Prada čierny zimný klobúk + box (PR4)
Predám nový, nenosený Prada klobúk v čiernej farbe. —> Cena je uvedená za klobúk s BOXOM !!! —> Klobúk je ihneď k odberu. Kontakt e-mailom alebo telefonicky/SMS ().