inzercia, predaj, predám, bazár

Charakteristický dizajn MARSHALL Minor III /SUPER CENA/

Kategória: Slúchadlá

Nove ani raz pouzite Špičkový Marshall zvuk Minor III, čierna

!!!POPROSIME JEDNA SA O ORGINAL MARSHALL!!!
- urcite niekomu spravia radost
- ziskate super hrajuce skuchatka za cca 1/2
ceny
Predajna cena cca 90€/MALL/

Slúchadlá Marshall Minor III: Oslňujúca kvalita zvuku
Spoločnosť Marshall je legendou medzi výrobcami kvalitných audio prístrojov a svoj um potvrdzuje aj v prípade malých štupľových slúchadiel Marshall Minor III. Slúchadlá potešia každého poslucháča živým zvukom s vylepšenými basmi, hladkými stredmi a úžasne čistými výškami. Osadené sú dynamickými 12 mm meničmi s vysokým výkonom. Model sa hodí pre každodenné počúvanie hudby naprieč všetkými hudobnými žánrami.

Absolútnu slobodu bez obmedzovania pripojovacími káblami ponúknu slúchadlá Marshall Minor III každému poslucháčovi alebo poslucháčke. So zdrojom zvuku prepojíte model cez bezdrôtovú Bluetooth 5.2 technológiu, ktorá ponúka stabilné a rýchle pripojenie. Dosah signálu je v okruhu 10 m. Áno, tieto sú tie pravé prenosné slúchadlá pre vyznávačov nespútanej slobody a rebelantstva.

Grandiózna výdrž celkom až 25 h
Viete, ako dlho si budete môcť zo slúchadiel Marshall Minor III vychutnávať božsky znejúcu muziku? Na jedno nabitie až skvelých 5 h. Kedykoľvek ich vložíte do puzdra so vstavanou batériou, začne ich dobíjanie. Celkom si tak užijete až 25 h počúvania hudby. Vítanou funkciou je rýchlonabíjanie, kedy sú slúchadlá za 15 min nabíjania pripravené pre ďalšie 1,5 h prevádzky.

Krásne in-ear slúchadlá v klasickom Marshall dizajne
Bluetooth bezdrôtová technológia 5.2
Vysoko výkonné 12 mm dynamické meniče
Špičkový Marshall zvuk
Vylepšené basy, hladké stredy, čisté výšky
Automatická pauza pri vybratí slúchadiel z ucha
Možnosť používať iba jedno slúchadlo
Vstavaný mikrofón pre čisté handsfree hovory
Výdrž 5 h na jedno nabitie
Rýchlonabíjanie – za 15 min ďalšie 1,5 h prevádzky
Nabíjací box pre 4 plné nabitia slúchadiel
Integrované dotykové ovládanie
IPX4 odolnosť voči vode a potu
Charakteristický dizajn MARSHALL Minor III /SUPER CENA/
Podobné inzeráty
Marshall Major III Bluetooth biele
Predam Marshall Major III Bluetooth biele. TOP STAV, pouzivane malo. Slúchadlá Major III Bluetooth sú ďalšou kapitolou v dejinách produktov slávnej britskej hudobnej spoločnosti Marshall. Zamilujete si ich pre unikátny a rafinovaný retro dizajn, ktorý zostáva verný siluete pôvodných slúchadiel tejto značky. Ohromí vás tiež sloboda a pohodlie bezdrôtovej technológie Bluetooth a výdrž slúchadiel Marshall Major III Bluetooth až 30 hodín na jedno nabitie. Spoločne s dokonalým hudobným prejavom skrátka ideálna kombinácia. Posielm aj na dobierku
Marshall Minor III
Predám používané bluetooth slúchadlá značky Marshall model Minor III. Slúchadlá sú v top stave funkčné na 100% používané niečo cez pár mesiacov. K slúchadlám nemám už príslušenstvo ani balenie. Cena 45€ Možný osobný odber v Nitre alebo pošlem poštou.
Predám Marshall Minor III Bluetooth
Predávam nové slúchatká Marshall Minor III Bluetooth. Sú nosené iba párkrát — nesadla mi úplne veľkosť do ucha. Je to originál mám k nim aj bloček. Patrí k ním aj nabíjací káblik. Slúchadlá si viete zakúpiť u mňa osobne v meste Martin,Turčianske Teplice, alebo ich viem poslať na dobierku s poistením (+5€). Kontaktovať ma môžete telefonicky, SMS, WhatsApp a Mail.
Bluetooth sluchadnal Marshall Minor III
Predám málo používané bluetooth sluchadla Marshall Minor III Z dôvodu nevyužitia. Kontakt emailom
Marshall MINOR III
Predám nové, nepoužívané bezdrátové slúchadlá Marshall MINOR III (3). Nevhodný darček, slúchadla boli kupované na , dňa 22.4.2023. Mám k nim aj faktúru, samozrejme sú v záruke. Osobné stretnutie Bytča/Žilina/PB (okolie) a aj poštou.
Marshall Minor ll  Bluetooth
Predam sluchátka v bezvadnom stave.