inzercia, predaj, predám, bazár

CHARIZMATICKY rodinný dom vo vyhľadávanej obci Kláštor pod

Kategória: Domy

B10 Vám v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka CHARIZMATICKY rodinný dom vo vyhľadávanej obci Kláštor pod Znievom na udržiavanom a oplotenom pozemku 1340 m2. Nehnuteľnosť patrí k pamiatkam obce a je označený ako historická budova.

Na pozemku sa nachádzajú dve budovy ktoré sú postavené z plných pálených tehál. Na strechu bola použitá kvalitná krytina, betónová škridla - HODONÍN. Prvá stavba sa využíva ako obytná, druha je podpivničená a využíva sa ako hospodárska.

Celý pozemok je udržiavaný a nachádzajú sa tu rôzne okrasne aj užitkové rastliny. Cez pozemok preteká potôčik.

Vykurovanie nehnuteľnosti je zabezpečené lokálnymi pieckami na tuhé palivo. V obývacej izbe sa nachádza krb. Odpad je riešený formou: žumpa. Tu je možnosť napojiť sa na obecný odpad v ceste.

Dom sa ponúka kompletne zariadený.





Môj tip: Rodinnou, útulnou atmosférou, svojou charizmou a vyhľadávanou lokalitou si Vás tento DOM získa! Pôvodný stav umožňuje novému majiteľovi zrekonštruovať si ho úplne podľa vlastných predstáv. Dom a prostredie prináša novému majiteľovi priestor na naozaj veľmi širokú realizáciu. Pretože je vhodný ako na trvalé bývanie, zároveň môže byť využívaný aj ako víkendový dom.

Kláštor pod Znievom je pre svoju dostupnosť a perfektnú občiansku vybavenosť čoraz viac vyhľadávanou a žiadanou lokalitou.





Všetky ďalšie doplňujúce informácie rád zodpoviem osobne.





V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať aj počas víkendov na tel.č.

ID: 98668

Cena: 166400 €

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku
CHARIZMATICKY rodinný dom  vo vyhľadávanej obci Kláštor pod
Podobné inzeráty
Rodinný dom v obci Kláštor pod Znievom na pozemku 1340 m2
B10 Vám v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka CHARIZMATICKY rodinný dom vo vyhľadávanej obci Kláštor pod Znievom na udržiavanom a oplotenom pozemku 1340 m2. Nehnuteľnosť patrí k pamiatkam obce a je označený ako historická budova. Na pozemku sa nachádzajú dve budovy ktoré sú postavené z plných pálených tehál. Na strechu bola použitá kvalitná krytina, betónová škridla - HODONÍN. Prvá stavba sa využíva ako obytná, druha je podpivničená a využíva sa ako hospodárska. Celý pozemok je udržiavaný a nachádzajú sa tu rôzne okrasne aj užitkové rastliny. Cez pozemok preteká potôčik. Vykurovanie nehnuteľnosti je zabezpečené lokálnymi pieckami na tuhé palivo. V obývacej izbe sa nachádza krb. Odpad je riešený formou: žumpa. Tu je možnosť napojiť sa na obecný odpad v ceste. Dom sa ponúka kompletne zariadený. Môj tip: Rodinnou, útulnou atmosférou, svojou charizmou a vyhľadávanou lokalitou si Vás tento DOM získa! Pôvodný stav umožňuje novému majiteľovi zrekonštruovať si ho úplne podľa vlastných predstáv. Dom a prostredie prináša novému majiteľovi priestor na naozaj veľmi širokú realizáciu. Pretože je vhodný ako na trvalé bývanie, zároveň môže byť využívaný aj ako víkendový dom. Kláštor pod Znievom je pre svoju dostupnosť a perfektnú občiansku vybavenosť čoraz viac vyhľadávanou a žiadanou lokalitou. Všetky ďalšie doplňujúce informácie rád zodpoviem osobne. V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať aj počas víkendov na tel.č. ID: 98668 Cena: 166 400.00 € Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku
Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v obci Kláštor pod Znievo
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj rodinný dom, typu bungalov v obci Kláštor pod Znievom, ktorý sa nachádza 17 km od Martina a 15 km od Turčianských Teplíc. Obec disponuje dobrou občianskou vybavenosťou: materskou škôlkou, základnou školou ( 1- 9 ročník ), miestnou knižnicou, poštou, obchodmi a zdravotným strediskom. Rodinný dom je postavený na začiatku obce na pozemku s výmerou 484 m2. Zastavaná plocha je 126 m2. Dom pozostáva z troch obytných miestností, chodby, špajze, kúpeľne oddelenej od wc. Izby sú nepriechodné. Kuchyňa je prepojená s obývačkou z ktorej je prístup na terasu. Kupeľňa je oddelená od WC a disponuje vaňou aj sprchovým kútom. Dom je zateplený, je vykurovaný elektrickým podlahovým kúrením a disponuje krbom. Ohrev vody je zabezpečený 150L so zásobníkom. Dom je napojený na inžinierske siete: voda, elektrika, kanalizácia. Dom sa predáva so zariadením. Cena je 255 000 €. Majiteľ je dohode otvorený. Cena zahŕňa kompletný realitný servis súvisiaci s kúpou nehnuteľnosti a služby makléra.. V prípade financovania Vášho bývania cez hypotekárny úver Vám vieme zastrešiť celý proces vybavovania úveru. Energetický certifikát nebol predložený. Obec Kláštor pod Znievom je momentálne druhou najväčšou obcou v Turci (po Sučanoch). Kláštor je známy aj pre svoju nezameniteľnú prírodu Kláštorských lúk, kalváriu a zrúcaninu hradu Zniev. Nájdete tu aj strelnicu a rybníky. Z obce je blízko aj na turistiku na Kľak, Ostrú, Tlstú, Maguru alebo aj na Martinské hole.
Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v obci Kláštor pod Znievo
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj rodinný dom, typu bungalov v obci Kláštor pod Znievom, ktorý sa nachádza 17 km od Martina a 15 km od Turčianských Teplíc. Obec disponuje dobrou občianskou vybavenosťou: materskou škôlkou, základnou školou ( 1- 9 ročník ), miestnou knižnicou, poštou, obchodmi a zdravotným strediskom. Rodinný dom je postavený na začiatku obce na pozemku s výmerou 484 m2. Zastavaná plocha je 126 m2. Dom pozostáva z troch obytných miestností, chodby, špajze, kúpeľne oddelenej od wc. Izby sú nepriechodné. Kuchyňa je prepojená s obývačkou z ktorej je prístup na terasu. Kupeľňa je oddelená od WC a disponuje vaňou aj sprchovým kútom. Dom je zateplený, je vykurovaný elektrickým podlahovým kúrením a disponuje krbom. Ohrev vody je zabezpečený 150L kotlom so zásobníkom. Dom je napojený na inžinierske siete: voda, elektrika, kanalizácia. Dom sa predáva so zariadením. Cena je 245 000 €. Majiteľ je dohode otvorený. Cena zahŕňa kompletný realitný servis súvisiaci s kúpou nehnuteľnosti a služby makléra.. V prípade financovania Vášho bývania cez hypotekárny úver Vám vieme zastrešiť celý proces vybavovania úveru. Energetický certifikát nebol predložený. Obec Kláštor pod Znievom je momentálne druhou najväčšou obcou v Turci (po Sučanoch). Kláštor je známy aj pre svoju nezameniteľnú prírodu Kláštorských lúk, kalváriu a zrúcaninu hradu Zniev. Nájdete tu aj strelnicu a rybníky. Z obce je blízko aj na turistiku na Kľak, Ostrú, Tlstú, Maguru alebo aj na Martinské hole.
Na predaj rodinný dom v obci Červený Kláštor, okr. Kežmarok
Ponúkame na predaj rodinný dom v obci Červený Kláštor v okrese Kežmarok. Popri obci preteká rieka Dunajec, ktorá tečie smerom do Poľska. Obec sa nachádza pri hraniciach s Poľskom. Dom pozostáva z hlavnej budovy so zastavanou plochou 140 m2 a zo samostatne stojacej vedľajšej ubytovacej časti so zastavanou plochou 35 m2. Budovy sú postavené na pozemku o rozlohe 877 m2. Úžitková plocha domu: 260 m2. Z domu je pekný výhľad na Tri koruny. Dispozícia domu: prízemie – pivnica, technická miestnosť, komora, poschodie – chodba, 3 x izba, kúpeľňa, kuchyňa s WC, špajza, podkrovie - 3 x izba, kuchyňa, kúpeľňa s WC, Dispozícia samostatnej ubytovacej časti izba s kuchynskou linkou a s krbom kúpeľňa samostatné WC vonkajší altánok 3D prezentáciu k ponúkanej nehnuteľnosti si môžete pozrieť ak skopírujete tento link do svojho prekliadača: podlahy: plávajúca, drevená a PVC podlaha, strešná krytina: plech stavebný materiál: kombinácia tehla, kváder zateplenie: 5 cm polystyrén, kúrenie: elektrický kotol aj kotol na tuhé palivo, doteraz sa väčšinou používal kotol na tuhé palivo. voda: vlastná výdatná studňa (vody vždy bolo dosť), v prípade výpadku elektriny sa využíva verejný vodovod. teplá voda: 150 litrový bojler na elektrinu aj tuhé palivo, elektroinštalácia: 220V, 380V medené káble. odpad: betónová žumpa objem 15m3, na tento rok je naplánovaná výstavba čističky odpadových vôd v rámci obce plyn: je privedený do domu Obec Červený Kláštor sa nachádza v Pieninskom národnom parku. Červený Kláštor je kúpeľná obec, v ktorej sa nachádza kláštor, slúžiaci ako turistická atrakcia. Okrem neho je z obce možné splavovanie Dunajca na drevených pltiach, rafting a prechádzka po turistických chodníčkoch, cykloturistika, rybolov a člnkovanie. V tomto malebnom regióne nájdeme zachovanú ľudovú architektúru, historické i kultúrne pamiatky, liečivé pramene a kúpele, jedinečné a vzácne druhy fauny a flóry, mnoho možností turistiky, cykloturistiky a aktívneho trávenia voľného času. Oblasť má ideálne podmienky na rozvoj cestovného ruchu a agroturistiky, ponúka dostatok služieb. Cena nehnuteľnosti je 225.000,-eur. V cene je zahrnutý aj kompletný právny servis vrátane vypracovania autorizovanej kúpnej zmluvy, katastrálne poplatky a tiež provízia realitnej kancelárie. V prípade Vášho záujmu prosím kontaktujte Ing. Vladimíra koscelanského na tel. alebo na mail:
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - [25.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 1 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 2 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 3 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 4 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 5 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 6 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 7 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 8 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 9 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 10 REALITY PROGRES, s.r.o. PONÚKA vo výhradnom zastúpení klienta : 6 izbový rodinný dom na pozemku 900 m2 v obci DOLNÝ LOPAŠOV okres Piešťany. Dom bol skolaudovaný v roku 1991, zastavaná plocha 143 m2, loggia 8 m2 a 2 x garáž každá ma 20 m2 Na pozemku 900 m2 sa nachádza samostatne stojaci 6 izbový rodinný dom s obytnou pivnicou a možnosťou využitia ako dvojgeneračný dom. Na záhrade sa nachádza altánok s krbom, stromy, sklenník, drevárnička a samostatne postavená garáž. Dom nemá energetický certifikát, internet Telekom, kúrenie kotol a pec, plastové okná, podlahy dlažba a plávajúca a odpad je riešený žumpou. DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU : obytná plocha 115 m2 + loggia 8 m2 a garáž 20 m2 vstupná chodba, priestranná obývacia izba s pecou prepojená s kuchyňou a jedálňou a výstupom na loggiu, spálňa, 2 x detská izba, kúpeľňa s vaňou a samostatné WC, garáž. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka, plynová varná doska, rúra, digestor a chladnička. V obývačke je šamotová pec. na prízemí - obytná plocha 115 m2 sa nachádza, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC, technická časť- plynový kotol, bojler na ohrev vody a sporák, práčovňa, dielňa a garáž CENA DOMU : 175.000,- € + ZNALECKÝ POSUDOK Náklady spojené s bývaním sú 120,- € V obci Dolný Lopašov je základná škola po 4 ročník, škôlka, pošta, obecný úrad, potraviny, stavebniny. Piešťany sú vzdialené od obce 22 km a Trnava 27 km. V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma 0911 78 08 07. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.
RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA
RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - [4.3. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 1 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 2 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 3 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 4 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 5 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 6 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 7 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 8 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 9 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 10 REALITY PROGRES, s. r. o. PONÚKA RODINNÝ DOM S MALÝM POZEMKOM 200 m2 v MYJAVE časť TURÁ LÚKA Rodinný dom je po kompletnej rekonštrukcii z roku 2014 / nová strecha, podlahy, kúpeľňa, plynový kotol a plastové okná/. Dom je postavený z tehly - pálená a nepálená. Úžitková plocha rodinného domu je 120 m2 + možnosť dokončiť 3 izby v podkroví. IS : elektrika, vodovodná prípojka - mestská voda, plyn a kanalizácia DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU: Pivnica Prízemie vstupná chodba,kuchyňa, 2 x izba, kúpeľňa s WC a špajza Podkrovie - povala Pri dome sa nachádza garáž CENA RODINNÉHO DOMU : 129.000,- € DOHODA MOŽNÁ Dom sa dá využiť pre rodinu na trvalé bývanie alebo ako chalupa. V obci je dobrá občianska vybavenosť (škôlka, základná škola, potraviny, zástavka autobusu, pošta, reštaurácia, kostol, krčma). Okolie zabezpečuje nespočetné možnosti turistiky, hubárčenie, vodná nádrž Stará Myjava, Kunov (kúpanie, rybolov), množstvo cyklo - turistických trás (Veľká Javorina, Mohyla na Bradle, hrad Branč) V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno-predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.