inzercia, predaj, predám, bazár

Chata na prenájom v Banskom Studenci

Kategória: Chalupy

Chata v obci Banský Studenec Vám ponúka príjemné ubytovanie len 10 m od Veľkého Kolpašského tajchu. Výborná poloha chaty je vhodná pre rodinu s deťmi, rybárov. Hosťom ponúkame komfortné ubytovanie s celkovou kapacitou 6 lôžok. Na prízemí chaty je obyvacia miestnosť spojená jedálňou a kuchyňou.
Kuchynská linka má základné vybavenie na prípravu jedál - vrátane chladničky, mrazničky, mikrovlnnej rúry,remoska na pečenie, rýchlovarnej kanvice a sklokeramickej dosky. Hygienické zariadenie pozostáva z wc, sprchy, umývadla, zrkadla s osvetlením. Poschodie chaty tvoria dve trojlôžkové spálne. Pri pobyte u nás môžete využívať bezplatné WiFi internetové pripojenie, TV, otvorené ohnisko, elektrický gril, gril na drevené uhlie, kotlík.
Chata disponuje súkromným mólom a k dispozícii sú tri člny - kanoe, pramica, laminátový čln. Vonkajšia kúpacia kaďa s hydromasážou.
Preferujeme: Rodiny s deťmi.
Neakceptujeme: Domáce zvieratá
Možnosť zapožičania rybárskej výbavy. Minimálna dĺžka pobytu: 2 noci. Možnosť využitia rekreačného poukazu.
Chata na prenájom v Banskom Studenci
Podobné inzeráty
Chata na prenájom v Banskom Studenci
Chata v obci Banský  Studenec Vám ponúka príjemné ubytovanie len 10 m  od Veľkého Kolpašského tajchu. Výborná poloha chaty je vhodná pre rodinu s deťmi, rybárov. Hosťom ponúkame komfortné ubytovanie s celkovou  kapacitou 6 lôžok. Na prízemí chaty  je obyvacia miestnosť spojená jedálňou a kuchyňou. V obyvacej časti je jedálenský stôl, 4 stoličky, gauč, stolík, komoda, šatníková skriňa, TV prijímač. Kuchynská linka má základné vybavenie na prípravu jedál - vrátane chladničky, mrazničky, mikrovlnnej rúry,remoska na pečenie, rýchlovarnej kanvice a sklokeramickej dosky, dres na umývanie riadu, nádobu na odpadky. Hygienické zariadenie pozostáva z wc, sprchy, umývadla, zrkadla s osvetlením, poličky, nádoby na odpadky. Poschodie chaty  tvoria dve trojlôžkové spálne.  Pri pobyte u nás môžete využívať bezplatné WiFi internetové pripojenie, TV, otvorené ohnisko, gril, kotlík. Chata disponuje súkromným mólom a k dispozícii sú tri člny - kanoe, pramica, laminátový čln. Preferujeme: Rodiny s deťmi. Neakceptujeme: Domáce zvieratá Možnosť zapožičania rybárskej výbavy. Minimálna dĺžka pobytu: 2 noci. Kúpacia kaďa s hydromasážou.
Chata v Poľsku
Ponúkame útulnú chatu na prenájom počas celého roka, každé ročné obdobie má u nás svoje čaro...☀️❄ Chata sa nachádza v prírode 20 km od poľských hraníc Trstená-Chyžné v malej dedinke. Spytkowice sedačková lanovka:13km Nowy Targ-trhy:23km Jablonka-trhy: 10km Zakopane : 40km Chocholovské termálne kúpalisko: 25km Rabkoland zábavný park:17km Oravice: 36km Kapacita chaty: 10lôžok+1prístelka 1x spálňa na prízemí 2x lôžko 2x spálňa na poschodí 3x lôžko 1x spálňa na poschodi prechodná 2x lôžko+1 prístelka Obchod 200 metrov možnosť platiť bankomatovou kartou. Chata má : -Oplotený pozemok. -4 spálňe (1 z nich je prechodná) (každý hosť ma vlastné postelne pradlo+uterak) -Vybavenú kuchyňu, elektrospotrebiče ( toastovač, mikrovlnka, chladnička, dvojplatnička,konvica, žehlička, ...),piecka na drevo -Kúpelňa s WC , toaletný papier, boiler na teplu vodu. -Chata sa vykuruje elek.kurenim a pecou v kuchyni a v spodnej spálni. -V zimnom obdobi je na chate možnosť sánkovania,bežkovania a v okoli možnosť turistiky. Chata ma posedenie s grillom, ohniskom, hojdačkou kde môžte stráviť príjemné večere s rodinou a priateľmi. K dispozícii je aj kotlik. Domácich miláčikov nechajte prosím doma, pobyt s nimi tu nie je možný. Chata je tiež prísne nefajčiarska! Chata sa prenajima ako cely objekt s komplet vybavenim CENA leto: 1 noc/100€ zima: 1 noc/140€ min.4 noci FB: Chata Polsko Pri nastupe na chatu host prebratim chaty ruci za cely objekt podla pravidiel uvedenych v prevadzkovom poriadku ktory je na chate a je kazdemu k dispozícii. Chatu odovzdava hostom majitel aj prebera pri odchode, pokial vzniknu nejake važnejsie škody ,host musi spôsobene skody nahradit. Pri nastupe so suhlasnym prebratim chaty hostom , host zodpoveda v plnom.rozshahu za celu chatu a okolie k nej ,do ukoncenia pobytu.
Chata Simonka a Livia
Ponúkame na prenajom chaty v Banskom Studenci .jedna pre 6 osôb a druha pre 5.
Prenajom chata Sirava - nad Salasom
Ponúkame Vám na prenájom - Kompletne zariadenú chatu nad Salašom, Medvedia hora. Chata je 6-7 miestna, zavolajte a dohodnite si termín :) Silvester a vianočné voľný Chata sa nachádza hore nád reštauráciou Salaš, Medvedia hora v krásnom a pokojnom prostredí v blízkosti lesa a vodnej nádrže Šírava,Hotela Thermal park, Anima • Na prízemí sa nachádza obývacia izba s rozkladacím gaučom a vstupom do chatky. • Taktiez sa tam nachádza kuchyňa (ktorá je vybavená (chladnička,platnicka,rýchlovarná kanvica)) • Horné poschodie je riešené ako nočná časť s jednou manzelskou posteľou a dvoma jednolôžkovymi • V chate sa nachádza kúpeľňa so sprchovacim kutom,záchodom a umývadlom • Chata má vlastne WiFi • Altanok • Trampolína • Klimatizovaná chata • Elektricky kozub Chatka je vhodná pre rodiny s deťmi, taktiež pre samostatne pary alebo pre skupinu priatelov (slušných) (cena sa odvíja od počtu ľudí a noci) Viac info a cenník telefonicky alebo SMS/email Chata sa prenajíma LEN zodpovedným a slušným ľuďom Silvestrovska akcia +možnosť vírivky Minimálne 3noci, cena za noc 200€ poprípade ďalšia noc (4noc) za 50% Ako darček od nás dostanete: -3x Šampanské -2x Nicolaus vodka -10x Energeticky nápoj -6x Pepsi -Misa chlebicky v deň Silvestra :) +100€ virivka
Chata na prenájom s krásnym výhľadom
Chata na prenájom za dedinkou Jedľové Kostoľany. Chata je výborné situovaná ,absolútne súkromie. Ubytovanie max pre 10 osôb (8 pevných lôžok plus 2). Spoločenská miestnosť s TV, spojená s kuchyňou - plne zariadená, soc. zariadenie a kúpeľňa, sú samozrejmosťou.Na poschodí sú 2 spálne. Taktiež Vám ponúka posedenie na terase s úžasným výhľadom a kúpacou kaďou. Chata je vhodná na celoročné ubytovanie v akomkoľvek období. Cena za objekt na noc 130 €. Uprednostňujeme rodiny s deťmi . Obec sa nachádza v údolí, obklopená so severu pohorím Tribeč a z juhu Pohronským Inovcom. Chata spĺňa všetky vaše požiadavky pre rodinný oddych, relax a športové vyžitie/altán,detské ihrisko, ohnisko,pieskovisko. Chata je v okolí hôr, ponúka absolútne spojenie s prírodou. Výhlad priamo na hrad Hrušov. V blízkosti sú výborne hubárske lokality. Lyžiarske stredisko Drozdovo(10km),Prírodné cyklotrasy, taktiež si môžete vychutnať výlety do okolia: hrad Hrušov(12km),žrebčín Topoľčianky(10km) zubria obora(20 min) termálne kúpalisko Vyhne (40min).
Prenajom chata Sirava - nad Salasom
Ponúkame Vám na prenájom - Kompletne zariadenú chatu nad Salašom, Medvedia hora. Chata je 6-7 miestna, zavolajte a dohodnite si termín :) Silvester obsadený Chata sa nachádza hore nád reštauráciou Salaš, Medvedia hora v krásnom a pokojnom prostredí v blízkosti lesa a vodnej nádrže Šírava,Hotela Thermal park, Anima • Na prízemí sa nachádza obývacia izba s rozkladacím gaučom a vstupom do chatky. • Taktiez sa tam nachádza kuchyňa (ktorá je vybavená (chladnička,platnicka,rýchlovarná kanvica)) • Horné poschodie je riešené ako nočná časť s jednou manzelskou posteľou a dvoma jednolôžkovymi • V chate sa nachádza kúpeľňa so sprchovacim kutom,záchodom a umývadlom • Chata má vlastne WiFi • Altanok • Trampolína • Klimatizovaná chata • Elektricky kozub Chatka je vhodná pre rodiny s deťmi, taktiež pre samostatne pary alebo pre skupinu priatelov (slušných) (cena sa odvíja od počtu ľudí a noci) Viac info a cenník telefonicky alebo SMS/email Chata sa prenajíma LEN zodpovedným a slušným ľuďom