inzercia, predaj, predám, bazár

Chata Pod Skalkami - Vyšný Kubín

Kategória: Ubytovanie

Ponúkame na prenájom novú, modernú chatu vo Vyšnom Kubíne v tichom kopcovitom prostredí mimo dediny, nádherným výhľadom na Choč, Vyšnokubínske Skalky a prírodu okolo.

K dispozícii máte celé poschodie priestranného objektu s veľkosťou 180m2 aj s terasou, ktorá má rozlohu ďalších 30m2 a je prístupná z priestrannej haly našej chaty.

Pri vstupe do priestranného zádveria vybeveného praktickým šatníkovým nábytkom sa nachádza vchod do prvej spálne, v ktorej sa nachádza 1 manželská posteľ. Po pravej strane nájdete prechod do hlavnej časti chaty, kde už z chodby vidíte veľkú presvetlenú obývačku spojenú s jedálenský priestorom, detským kútikom a plne vybavenú kuchyňu. Vedľa kuchyne sa nachádza uzavretá špajza.

Vybavenie kuchyne obsahuje všetko čo potrebujete, či už si chcete niečo dobré uvariť, alebo si dopriať šálku čaju, alebo kávy.

Detský kútik je vybavený hračkami pre všetky vekové kategórie detí. K dispozícií máte aj spoločenské hry ako Twister, Človeče, nehnevaj sa, Párty alias, alebo sedmové karty.

V obývacej časti sa nachádza veľký pohodlný gauč s konferenčným stolíkom. Tu si môžete oddýchnuť pri pozeraní TV (HBO, NETFLIX...) alebo hraní hier na Playstation 4. V tejto časti sa tiež nachádza krb na drevo.

Z tejto miestnosti je prístup na terasu, kde sa nachádza gril a stôl so stoličkami a grilom

Chata ponúka 13 miest na spanie + veľký gauč

Izby sú rozdelené nasledovne: 1 izba (2 ľudia) 2 izba (3 ľudia) 3 izba (3 ľudia) 4 izba (5 ľudí). K dispozícií sú samozrejme aj detské postieľky a prístelky.

K dispozícii sú 2x kúpeľňa a 2x WC

Z obce Vyšný Kubín sa dá priamo vystúpiť na Choč. Neďaleko sa nachádza Ski park Kubínska Hoľa, ktorá je od chaty vzdialená 15min autom. Aquapark Tatralandia (30min) Aquapark Bešeňová (30min), Oravský Hrad (15min) a mnoho ďalších.

Voľné termíny nájdete na booking alebo Airbnb

voľný jeden týždeň v júli a jeden týždeň v auguste*

*Voľný termín 6.5 - 7.5 - 8.5 - možnosť rezervácie na 1 noc - 250€

Dozvuky, alebo ozveny Teenagerov neprenajímame.

V lete sa plánuje spustiť v podpivničenom priestore herňa, kde bude dostupný Biliardový stôl, Ping Pong, stolný futbal, šípky atď...

Pre rezervácie treba zavolať a dohodnúť termín. Minimálna dĺžka pobytu sú dve noci. Ak by ste chceli len 1 noc, cena je 250€

Cena sa pohybuje od 150-200€/noc

Kontaktovať najlepšie telefonicky, poprípade SMS.

Na ubytovanie je založená živnosť, takže faktúra a tieto veci sú samozrejmosť.

Tešíme sa na vašu návštevu :)
Chata Pod Skalkami - Vyšný Kubín
Podobné inzeráty
Chata Pod Skalkami - Vyšný Kubín
Ponúkame na krátkodobý prenájom novú, modernú chatu vo Vyšnom Kubíne v tichom kopcovitom prostredí mimo dediny, nádherným výhľadom na Choč, Vyšnokubínske Skalky a prírodu okolo. K dispozícii máte celé poschodie priestranného objektu s veľkosťou 180m2 aj s terasou, ktorá má rozlohu ďalších 30m2 a je prístupná z priestrannej haly našej chaty. Pri vstupe do priestranného zádveria vybeveného praktickým šatníkovým nábytkom sa nachádza vchod do prvej spálne, v ktorej sa nachádza 1 manželská posteľ. Po pravej strane nájdete prechod do hlavnej časti chaty, kde už z chodby vidíte veľkú presvetlenú obývačku spojenú s jedálenský priestorom, detským kútikom a plne vybavenú kuchyňu. Vedľa kuchyne sa nachádza uzavretá špajza. Vybavenie kuchyne obsahuje všetko čo potrebujete, či už si chcete niečo dobré uvariť, alebo si dopriať šálku čaju, alebo kávy. Detský kútik je vybavený hračkami pre všetky vekové kategórie detí. K dispozícií máte aj spoločenské hry ako Twister, Človeče, nehnevaj sa, Párty alias, alebo sedmové karty. V obývacej časti sa nachádza veľký pohodlný gauč s konferenčným stolíkom. Tu si môžete oddýchnuť pri pozeraní TV (HBO, NETFLIX...) alebo hraní hier na Playstation 4. V tejto časti sa tiež nachádza krb na drevo. Z tejto miestnosti je prístup na terasu, kde sa nachádza gril a stôl so stoličkami a grilom Chata ponúka 13 miest na spanie + veľký gauč Izby sú rozdelené nasledovne: 1 izba (2 ľudia) 2 izba (3 ľudia) 3 izba (3 ľudia) 4 izba (5 ľudí). K dispozícií sú samozrejme aj detské postieľky a prístelky. K dispozícii sú 2x kúpeľňa a 2x WC Z obce Vyšný Kubín sa dá priamo vystúpiť na Choč. Neďaleko sa nachádza Ski park Kubínska Hoľa, ktorá je od chaty vzdialená 15min autom. Aquapark Tatralandia (30min) Aquapark Bešeňová (30min), Oravský Hrad (15min) a mnoho ďalších. Voľné sú takmer všetky termíny počas roka 2023, vrátane Silvestra a všetkých sviatkov. OBSADENÉ TERMÍNY: Veľká Noc, 17.2 - 21.2., Oslavy ako Dozvuky, alebo ozveny Teenagerov neprenajímame. V lete sa plánuje spustiť v podpivničenom priestore herňa, kde bude dostupný Biliardový stôl, Ping Pong, stolný futbal, šípky atď... Pre rezervácie treba zavolať a dohodnúť termín. Minimálna dĺžka pobytu sú dve noci. Ak by ste chceli len 1 noc, cena je 250€ Cena sa pohybuje od 150-180€/noc Kontaktovať najlepšie telefonicky, poprípade SMS. Na ubytovanie je založená živnosť, takže faktúra a tieto veci sú samozrejmosť. Tešíme sa na vašu návštevu
Chata Pod Skalkami - Vyšný Kubín
Ponúkame na krátkodobý prenájom novú, modernú chatu vo Vyšnom Kubíne v tichom kopcovitom prostredí mimo dediny, nádherným výhľadom na Choč, Vyšnokubínske Skalky a prírodu okolo. K dispozícii máte celé poschodie priestranného objektu s veľkosťou 180m2 aj s terasou, ktorá má rozlohu ďalších 30m2 a je prístupná z priestrannej haly našej chaty. Pri vstupe do priestranného zádveria vybeveného praktickým šatníkovým nábytkom sa nachádza vchod do prvej spálne, v ktorej sa nachádza 1 manželská posteľ. Po pravej strane nájdete prechod do hlavnej časti chaty, kde už z chodby vidíte veľkú presvetlenú obývačku spojenú s jedálenský priestorom, detským kútikom a plne vybavenú kuchyňu. Vedľa kuchyne sa nachádza uzavretá špajza. Vybavenie kuchyne obsahuje všetko čo potrebujete, či už si chcete niečo dobré uvariť, alebo si dopriať šálku čaju, alebo kávy. Detský kútik je vybavený hračkami pre všetky vekové kategórie detí. K dispozícií máte aj spoločenské hry ako Twister, Človeče, nehnevaj sa, Párty alias, alebo sedmové karty. V obývacej časti sa nachádza veľký pohodlný gauč s konferenčným stolíkom. Tu si môžete oddýchnuť pri pozeraní TV (HBO, NETFLIX...) alebo hraní hier na Playstation 4. V tejto časti sa tiež nachádza krb na drevo. Z tejto miestnosti je prístup na terasu, kde sa nachádza gril a stôl so stoličkami a grilom Chata ponúka 13 miest na spanie + veľký gauč Izby sú rozdelené nasledovne: 1 izba (2 ľudia) 2 izba (3 ľudia) 3 izba (3 ľudia) 4 izba (5 ľudí). K dispozícií sú samozrejme aj detské postieľky a prístelky. K dispozícii sú 2x kúpeľňa a 2x WC Z obce Vyšný Kubín sa dá priamo vystúpiť na Choč. Neďaleko sa nachádza Ski park Kubínska Hoľa, ktorá je od chaty vzdialená 15min autom. Aquapark Tatralandia (30min) Aquapark Bešeňová (30min), Oravský Hrad (15min) a mnoho ďalších. Voľné termíny nájdete na booking alebo Airbnb Oslavy ako Dozvuky, alebo ozveny Teenagerov neprenajímame. V lete sa plánuje spustiť v podpivničenom priestore herňa, kde bude dostupný Biliardový stôl, Ping Pong, stolný futbal, šípky atď... Pre rezervácie treba zavolať a dohodnúť termín. Minimálna dĺžka pobytu sú dve noci. Ak by ste chceli len 1 noc, cena je 250€ Cena sa pohybuje od 150-180€/noc Kontaktovať najlepšie telefonicky, poprípade SMS. Na ubytovanie je založená živnosť, takže faktúra a tieto veci sú samozrejmosť. Tešíme sa na vašu návštevu
Chata Tatry s vírivkou Vám ponúka voľný víkend 1.12.-4.12.
Chata Tatry s vírivkou Vám ponúka voľný víkendový pobyt od 1.12. do 4.12. za cenu iba 140,-eur/noc/celá chata = 14,-eur/osoba/noc pri plnom obsadení chaty. Mimovíkendové termíny iba 100,-eur/noc/celá chata = 10,-eur/osoba/noc pri plnej obsadenosti chaty. Chata Tatry vo Vysokých Tatrách s nádherným výhľadom na Vysoké Tatry je pripravená pre Váš dokonalý oddych a relax! K tomu altánok a terasa s vonkajším posedením, s vyhrievanou vírivkou, grilom a kotlíkom na guláš. Pre deti ihrisko vybavené trampolínou, hojdačkami, šmýkačkou, pieskoviskom, futbalovou bránkou a basketbalovým košom. Poteší aj biliard, kalčeto, vzdušný hokej a rôzne hračky pre deti. Chata je pre 10 osôb vo Vysokých Tatrách + sú k dispozícii dve postieľky pre bábätká! Chata je komplet oplotená. Pobyt so psíkom možný. Ceny sú rôzne podľa obdobia a počtu nocí! Voľné termíny, viac info a fotiek nájdete na stránke Pre viac info kľudne volajte , chatavysoketatry@ *Pravidelne dezinfikované. Lokalita: 10 min. autom do Tatranskej Lomnice, na parkovisko na turistiku k Zelenému Plesu, Popradu, Kežmarku, do 20 min. autom Bachledova dolina Výborná poloha chaty v blízkosti Vysokých Tatier v kombinácii s nadštandardne vybavenou chatou je zárukou dovolenky plnej aktívneho oddychu, relaxácie ako aj športového vyžitia a turistiky. Tešíme sa na Vašu návštevu! Chata sa prenajíma celoročne.
Chata Horbek pod lesom s kaďou a saunou od 70,-€/noc/chata
Ponúkame Vám ubytovanie na Chate Horbek pod lesom v tichom prostredí, kde si oddýchnete a užijete relax v súkromnom wellness: v jacuzzi kúpacej kadi s ohrevom a masážnymi tryskami a LED osvetlením a vo fínskej saune, ktoré sú na chate iba pre Vás s nádherným výhľadom na okolitú prírodu. Chata Horbek Vám ponúka ubytovanie pre 8 osôb. Chata sa prenajíma výlučne ako celý objekt bez prítomnosti majiteľa chaty a iných hostí. Chata je oplotená. Parkovanie priamo pri chate. Možný pobyt so psíkom! Lyžiarske stredisko vzdialené od chaty 3 minúty autom. Ceny sú rôzne podľa obdobia a počtu nocí. Mimovíkendové pobyty 70,-eur/noc/celá chata, víkendové pobyty od 100,-eur/noc/celá chata. Bližšie informácie nájdete na našej stránke V prípade záujmu nás kľudne kedykoľvek kontaktujte , chatahorbek@ Chata Horbek sa nachádza v krásnom tichom prostredí kúpeľného mestečka Vyšné Ružbachy priamo pri lese. Kompletne zariadený domček pre 8 osôb s postieľkou je pripravený pre Váš pobyt. WIFI, detské ihrisko, altánok s krbom a roštom na gril, kotlík na guláš, hračky pre deti, trampolína. Na poschodí sa nachádzajú dve spálne, v každej z nich sú 4 postele. Na prízemí chaty je obývačka spojená s kompletne vybavenou kuchyňou. Samozrejmosťou je kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou. V chate je zaistené bezplatné pripojenie na internet, nechýba tu ani televízor so satelitným príjmom a domáce kino. V okolí Chaty Horbek môžete absolvovať rôzne náročné turistické výlety po trasách v okolí Ružbách, do 15 - 30 minút autom môžete vidieť známe miesta: Hrad Stará Ľubovňa, Skanzen, Nestville Park Hniezdne, Chodník korunami stromov v Ždiari v Bachledovej doline,Beliansku jaskyňu, historický Kežmarok alebo Pieniny - Červený Kláštor, ktorý je preslávený splavom na pltiach. Do jednej hodiny autom môžete navštíviť: Slovenský raj, Vysoké Tatry, Spišský Hrad. tel. ,
Chata Horbek pod lesom s kaďou a saunou, blízko Ski park
☃️☃️❄️⛄️Voľné termíny na Chate Horbek za cenu iba 70,-eur/noc/celá chata pre 8 osôb v termíne od 5.2. do 9.2. a od 15.2. do 17.2. ***pre info o voľných termínoch a cenách cez jarné prázdniny píšte, volajte, alebo pozrite našu stránku Ponúkame Vám ubytovanie na Chate Horbek pod lesom v tichom prostredí, kde si oddýchnete a užijete relax v súkromnom wellness: v jacuzzi kúpacej kadi s ohrevom a masážnymi tryskami a LED osvetlením a vo fínskej saune, ktoré sú na chate iba pre Vás s nádherným výhľadom na okolitú prírodu. Chata Horbek Vám ponúka ubytovanie pre 8 osôb. Chata sa prenajíma výlučne ako celý objekt bez prítomnosti majiteľa chaty a iných hostí. Chata je oplotená. Parkovanie priamo pri chate. Možný pobyt so psíkom! Lyžiarske stredisko vzdialené od chaty 3 minúty autom. Ceny sú rôzne podľa obdobia a počtu nocí. Mimovíkendové pobyty 70,-eur/noc/celá chata, víkendové pobyty od 100,-eur/noc/celá chata. Bližšie informácie nájdete na našej stránke V prípade záujmu nás kľudne kedykoľvek kontaktujte , chatahorbek@ Chata Horbek sa nachádza v krásnom tichom prostredí kúpeľného mestečka Vyšné Ružbachy priamo pri lese. Kompletne zariadený domček pre 8 osôb s postieľkou je pripravený pre Váš pobyt. WIFI, detské ihrisko, altánok s krbom a roštom na gril, kotlík na guláš, hračky pre deti, trampolína. Na poschodí sa nachádzajú dve spálne, v každej z nich sú 4 postele. Na prízemí chaty je obývačka spojená s kompletne vybavenou kuchyňou. Samozrejmosťou je kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou. V chate je zaistené bezplatné pripojenie na internet, nechýba tu ani televízor so satelitným príjmom a domáce kino. V okolí Chaty Horbek môžete absolvovať rôzne náročné turistické výlety po trasách v okolí Ružbách, do 15 - 30 minút autom môžete vidieť známe miesta: Hrad Stará Ľubovňa, Skanzen, Nestville Park Hniezdne, Chodník korunami stromov v Ždiari v Bachledovej doline,Beliansku jaskyňu, historický Kežmarok alebo Pieniny - Červený Kláštor, ktorý je preslávený splavom na pltiach. Do jednej hodiny autom môžete navštíviť: Slovenský raj, Vysoké Tatry, Spišský Hrad. tel. ,
Chata Horbek - voľné jarné prázdniny, kaďa, sauna, Ski park
☃️☃️❄️⛄️Ponúkame Vám posledné voľné termíny cez jarné prázdniny na Chate Horbek s vlastným wellness blízko lyžiarskeho strediska v termíne od 26.2. do 2.3. za last minute cenu 80,-eur/noc/celá chata od 10.3. do 13.3. = víkendový pobyt ***píšte, volajte, alebo pozrite našu stránku Ponúkame Vám ubytovanie na Chate Horbek pod lesom v tichom prostredí, kde si oddýchnete a užijete relax v súkromnom wellness: v jacuzzi kúpacej kadi s ohrevom a masážnymi tryskami a LED osvetlením a vo fínskej saune, ktoré sú na chate iba pre Vás s nádherným výhľadom na okolitú prírodu. Chata Horbek Vám ponúka ubytovanie pre 8 osôb. Chata sa prenajíma výlučne ako celý objekt bez prítomnosti majiteľa chaty a iných hostí. Chata je oplotená. Parkovanie priamo pri chate. Možný pobyt so psíkom! Lyžiarske stredisko vzdialené od chaty 3 minúty autom. Ceny sú rôzne podľa obdobia a počtu nocí. Mimovíkendové pobyty 70,-eur/noc/celá chata, víkendové pobyty od 100,-eur/noc/celá chata. Bližšie informácie nájdete na našej stránke V prípade záujmu nás kľudne kedykoľvek kontaktujte , chatahorbek@ Chata Horbek sa nachádza v krásnom tichom prostredí kúpeľného mestečka Vyšné Ružbachy priamo pri lese. Kompletne zariadený domček pre 8 osôb s postieľkou je pripravený pre Váš pobyt. WIFI, detské ihrisko, altánok s krbom a roštom na gril, kotlík na guláš, hračky pre deti, trampolína. Na poschodí sa nachádzajú dve spálne, v každej z nich sú 4 postele. Na prízemí chaty je obývačka spojená s kompletne vybavenou kuchyňou. Samozrejmosťou je kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou. V chate je zaistené bezplatné pripojenie na internet, nechýba tu ani televízor so satelitným príjmom a domáce kino. V okolí Chaty Horbek môžete absolvovať rôzne náročné turistické výlety po trasách v okolí Ružbách, do 15 - 30 minút autom môžete vidieť známe miesta: Hrad Stará Ľubovňa, Skanzen, Nestville Park Hniezdne, Chodník korunami stromov v Ždiari v Bachledovej doline,Beliansku jaskyňu, historický Kežmarok alebo Pieniny - Červený Kláštor, ktorý je preslávený splavom na pltiach. Do jednej hodiny autom môžete navštíviť: Slovenský raj, Vysoké Tatry, Spišský Hrad. tel. ,