inzercia, predaj, predám, bazár

Chata s možnosťou celoročného bývania na predaj

Kategória: Chalupy, Chaty

Iba u nás! Na predaj chata so záhradou a garážou pri Komárne.

Rozmýšľate nad kúpou nehnuteľnosti vhodnej nie len na rekreáciu, ale aj na celoročné bývanie, ku ktorej by patrila pekná terasa, záhrada aj garáž?

Exkluzívne vám ponúkame na predaj záhradu s chatou a upravenou záhradou v časti Komárna Veľký Harčáš.

Stavebný materiál : pálená tehla, betónové základy, podlahy tvoria laminátové parkety, v kúpeľni je keramická dlažba.

Chata pozostáva z izby spojenou s kuchyňou, kúpeľne s toaletou a sprchovým kútom

Podkrovie sa využíva ako spálňa spojená s pracovňou. Chata je z veľkej časti podpivničená: dva pivničné priestory – väčší pivničný priestor má betónovú podlahu.

K chate bol dostavaný pekný drevený prístrešok a patrí k nej aj garáž o rozlohe 24,5 m2. Garáž má elektronicky otváranú bránu, plechovú strechu a je zateplená.

Chata prešla výraznou rekonštrukciou:

Z veľkej časti bola zateplená, okná boli vymenené za plastové, vchodové dvere sú bezpečnostné.

Nová kuchynská linka so šporákom a práčkou, v obývacej izbe je elektrický krb.

Vykurovanie zabezpečujú infrapanely a elektrický krb, ohrev TÚV zabezpečuje elektrický bojler ELIZ

Záhrada má vlastnú studňu, na pozemku je žumpa. Dobré internetové pripojenie.

Záhrada je pekná, upravená, s ovocným záhonom a stromami: hruška, slivka, jabloň, hurmikaky, jahody,.... .

Pokojná lokalita, dobrí susedia, dobrá dostupnosť do mesta Komárno. Veľkou výhodou je blízkosť nábrežia Dunaja, ako aj cyklotrasy vedúcej po hrádzi.

Výhodou sú tiež nízke režijné náklady. LV je čisté, bez ťarchy, jeden majiteľ.

V prípade ak máte záujem o kúpu nehnuteľnosti vhodnej na rekreáciu ale aj na celoročné bývanie neváhajte nás kontaktovať na t.č.
Cena: 59 000 €.
Chata s možnosťou celoročného bývania na predaj
Podobné inzeráty
ZNÍŽENÁ CENA Chata s možnosťou celoročného bývania
Directreal Fair - ponúkame na predaj peknú chatu na Záhorí v rekreačnej oblasti Adamov, ktorá sa nachádza v tesnej blízkosti lesa. Chata je murovaná, v lete klimatizovaná, je po čiastočnej rekonštrukcii a ihneď obývateľná s možnosťou celoročného bývania, alebo trávenia víkendových voľných chvíľ oddychu. Chata má dve terasy, dispozične pozostáva z dvoch nadzemných podlaží a pivnice, tu sa nachádza spoločenská miestnosť s možnosťou prerobenia na peknú kuchyňu, sklad v ktorom je studňa a domáca vodáreň - darling plus ďalší nový nepoužitý darling. Na prvom podlaží sa nachádza obývačka s kuchynskou linkou, a malá miestnosť kde je kuchynka z ktorej sa vchádza na druhú terasu. Ďalej sa tu nachádza WC. Na druhom podlaží sa nachádzajú dve izby, kúpeľna so sprchovým kútom, a klimatizácia. Vykurovanie chaty je krbovými kachľami plus v každej izbe je ešte namontovaný elektrický konvektor, v lete je zasa možnosť využívať klimatizáciu na chladenie. Chata sa predáva komplet zariadená. Chata s atypickým tvarom aj pozemok sú udržiavané v roku 2020 bola urobená nová fasáda. Na pozemku sa nachádza altánok, gril a záhradný domček, v ktorom je nafukovacia vírivka, uskladnená kosačka a ostatné záhradné náradie. Pozemok je celý oplotený, prístup na pozemok je možný z dvoch strán s možnosťou parkovania. Chata sa nachádza v peknom prostredí obklopeným prírodou, v okolitých lesoch je možnosť hubárčenia, Adamovské jazerá poskytujú možnosti kúpania sa, rybolov, vodné športy, je tu i požičovňa vodných bicyklov. Pri brehoch sa nachádzajú bufety s občerstvením a do najbližšej obce Gbely ja to na skok, kde je kompletná občianska vybavenosť. Rekreačná oblasť sa nachádza 23 km od okresného mesta Skalica a je tu dobrá dostupnosť na diaľnicu vzdialenosť do Bratislavy je 75 km. Počet izieb: 3.izbový Celková úžitková plocha m2: 75 Plocha obytnej časti m2: 70 Výmera pozemku m2: 214 Zastavaná plocha m2: 34 Pozemok: Rovinatý Výhody nehnuteľnosti Klimatizácia Les v blízkosti Nádherný výhľad Cena je znížená z pôvodnej 148.000,- na 138.000,- V prípade vážneho záujmu je možná dohoda pri osobnej obhliadke. Ak hľadáte podobnú nehnuteľnosť neváhajte ma kontaktovať a dohodnúť si obhliadku, je možné ju kúpiť aj na hypotekárny úver, ktorý vám sprostredkujeme za najvýhodnejších podmienok na trhu. Obhliadky a ďalšie informácie: Miroslav Černý m.cerny@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Fair Adresa: Potočná 14, 909 01, Skalica
Chata pri jazere Geča, predaj, Košice - okolie, Geča/Čaňa
Chata Geča Spoločnosť Partnersreal Vám exkluzívne ponúka na predaj príjemnú chatu v oblasti Košice – okolie, obec Geča, 50m od vodnej plochy, vhodnú na rekreáciu či celoročné užívanie. Kompletne zariadená a vybavená chata s rozmermi 8,4 x 9m ponúka 49m2 úžitkovej plochy v jednom podlaží, na pozemku s rozlohou 353m2. (bezbariérový prístup) Chata je oficiálne určená na rekreáciu a šport so súpisným číslom s možnosťou celoročného užívania či bývania. Pôvodne drevená chata s rozlohou 16m2 bola obstavaná murovanou prístavbou z pórobetónových kvádrov typu ytong, zateplená polystyrénom so škrabanou silikónovou omietkou, zastrešená strechou so strešnou krytinou z asfaltového šindľa a pozinkovaného plechu v roku 2021. Kompletne zariadená a vybavená chata ponúka 2 spálne, obývaciu miestnosť, čiastočne otvorenú s kuchyňou a kúpeľňu s wc a sprchovým kútom. Dispozícia a rozmery: - Vstupná predsieň 4m x 1,14m = 4,56m2 - Väčšia spálňa 2,95m x 3,9m = 11,5m2 - Chodba 1,83m x 1,3m = 2,38m2 - Menšia spálňa 2,93m x 2,65m = 7,8m2 - Obývacia izba 4,56m x 3,1m = 14,14m2 - Kuchyňa 1,72m x 3m = 5,16m2 - Kúpelňa 1,27m x 2,67m = 3,4m2 - Spolu čistá plocha využiteľného priestoru chaty je 49m2 Nehnuteľnosť je v zachovalom technickom stave, s vlastnou prípojkou vody zo studne, odpadom zvedeným do 6m3 veľkej žumpy, prípojkou elektrickej energie a internetom s TV od firmy Orange. Chata je plne funkčná a vybavená, osadená plávajúcimi podlahami, obložená dreveným tatranským profilom. Elektroinštalácia je nová, rovnako ako rozvod vody v interiéry. Kúrenie je riešené formou elektrických olejových radiátorov s dostatočným tepelným komfortom aj v zime. Kuchyňa je kompletne vybavená, indukčnou varnou doskou, chladničkou s mrazničkou, mikrovlnkou, digestorom a práčkou v rámci kuchynskej linky. Kúpeľňa je vybavená kúpeľňovým nábytkom so sprchovým kútom a wc. V izbách je základný nábytok a postele, úložný priestor je riešený formou vstavanej skrine na chodbe. Pozemok okolo chaty je oplotený, rovinatý, tvaru nepravidelného obdĺžnika so šírkou pri vstupe 8m a v zadnej časti 16m, pri dĺžke 31m. Na pozemku sa taktiež nachádzajú ovocné stromy, živý plot, vonkajší murovaný gril a 2 x sklad. Mesačné náklady sú 100€ za elektrickú energiu. Kompletné foto a info nájdete na stránke: Cena nehnuteľnosti je 94.500€ vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti a profesionálny servis. V prípade záujmu kontaktujte: Vladimír Gaži, Partnersreal s.r.o, Urbánkova 70, 04004 Košice. Tel: , email: gazi@
Celoročne obývateľná 3-izb. chata pri Rohožníckej priehrade
Ponúkame na predaj celoročne obývateľnú 3-izbovú, dvojpodlažnú chatu v Kuchyni – priehrada Rohožník, ktorá je vhodná aj na trvalé bývanie. Chata je situovaná na súkromnom pozemku s rozlohou 414 m2 s upravenou a oplotenou záhradou. Prístup k nehnuteľnosti je po vstupe do oplotenej záhradkárskej lokality po spevnenej ceste s podielom vlastníctva na ceste pre majiteľov. Chata: Celková úžitková plocha chaty: 105,60 m2 Prízemie: 42,08 m2 Prvé poschodie: 36,84 m2 Pivnica: 26,68 m2 Pozemok: 414 m2 IS: elektrina, studňa, žumpa, odpad riešený vývozom Dispozícia: Prízemie chaty pozostáva z priestrannej vstupnej miestnosti, z ktorej je priechod do kuchyne, kúpeľne s WC a ďalej do obývacej miestnosti s krbom. V miestnosti sa nachádza aj schodisko , ktoré vedie na prvé podlažie na ktorom sa nachádzajú dve priestranné, samostatné miestnosti. V suteréne chaty je pivnica , ktorá je rozdelená na dve časti. Priamo pri chate je možnosť parkovania 2 osobných automobilov. Technický stav: Chata prešla rekonštrukciou - nová časť chaty bola pristavená v roku 2016. V izbách sú osadené laminátové podlahy, v kuchyni, vo vstupnej miestnosti a v obývacej izbe je dlažba. V obývacej miestnosti sú tiež murované krbové kachle na tuhé palivo, ktoré slúžia aj ako výhrevné teleso pre prízemie chaty. Celý dom je postavený z tehly, po rekonštrukcii prvého podlažia disponuje sedlovou, plechovou strechou , novými trámami a je plne zateplený. V pôvodnej časti domu sú drevené okná, v prístavbe sú plastové. Chata je napojená na elektrinu, vodu čerpá zo studne, ktorá je umiestnená v suteréne a zdrojom teplej vody je zásobníkový elektrický ohrievač (bojler). Na pozemku sa nachádza žumpa o objeme 10m3. Vykurovanie chaty v zimnom období je riešené elektrickými konvektormi , krbom a v prístavbe podlahovým kúrením. Lokalita: Chata je situovaná kúsok od Rohožníckej priehrady. Oblasť je vyhľadávaným miestom na relax, kúpanie, vodné športy, rybolov a cyklistiku. Neďaleké obce Kuchyňa i Rohožník disponujú úplnou občianskou vybavenosťou, nachádzajú sa tu viaceré potraviny, mäsiarstvo, lekáreň, reštaurácie, ihriská, základná škola a materská škola. Vzdialenosť od okresného mesta Malacky je 15 km a od Bratislavy 40 km. Názor makléra: Chata prešla komplexnou rekonštrukciou, pri ktorej bol kladený dôraz na zväčšenie o obytný priestor a tiež prestavba za účelom celoročného bývania. V lokalite, v ktorej sa nehnuteľnosť nachádza ide o nadštandardne veľkú chatu v tichom a kľudnom prostredí Malých Karpát. Navyše je veľmi žiadaná vďaka blízkosti priehrady a možnosti využívania benefitov, ktoré ponúka ako sú kúpanie, vodné športy, rybolov, turistika a cyklistika. Napriek tomu, že chata je umiestnená v oplotenej záhradkárskej lokalite, je možné chatu oplotiť aj samostatne, čím nový majiteľ získa ešte väčší pocit súkromia. Cena: 139 990 € Mesačné náklady pre 4-člennú rodinu sú 19
Chata pri jazere Geča, predaj, Košice - okolie, Geča/Čaňa
Chata Geča Spoločnosť Partnersreal Vám exkluzívne ponúka na predaj príjemnú chatu v oblasti Košice – okolie, obec Geča, 50m od vodnej plochy, vhodnú na rekreáciu či celoročné užívanie. Kompletne zariadená a vybavená chata s rozmermi 8,4 x 9m ponúka 49m2 úžitkovej plochy v jednom podlaží, na pozemku s rozlohou 353m2. (bezbariérový prístup) Chata je oficiálne určená na rekreáciu a šport so súpisným číslom s možnosťou celoročného užívania či bývania. Pôvodne drevená chata s rozlohou 16m2 bola obstavaná murovanou prístavbou z pórobetónových kvádrov typu ytong, zateplená polystyrénom so škrabanou silikónovou omietkou, zastrešená strechou so strešnou krytinou z asfaltového šindľa a pozinkovaného plechu v roku 2021. Kompletne zariadená a vybavená chata ponúka 2 spálne, obývaciu miestnosť, čiastočne otvorenú s kuchyňou a kúpeľňu s wc a sprchovým kútom. Dispozícia a rozmery: - Vstupná predsieň 4m x 1,14m = 4,56m2 - Väčšia spálňa 2,95m x 3,9m = 11,5m2 - Chodba 1,83m x 1,3m = 2,38m2 - Menšia spálňa 2,93m x 2,65m = 7,8m2 - Obývacia izba 4,56m x 3,1m = 14,14m2 - Kuchyňa 1,72m x 3m = 5,16m2 - Kúpelňa 1,27m x 2,67m = 3,4m2 - Spolu čistá plocha využiteľného priestoru chaty je 49m2 Nehnuteľnosť je v zachovalom technickom stave, s vlastnou prípojkou vody zo studne, odpadom zvedeným do 6m3 veľkej žumpy, prípojkou elektrickej energie a internetom s TV od firmy Orange. Chata je plne funkčná a vybavená, osadená plávajúcimi podlahami, obložená dreveným tatranským profilom. Elektroinštalácia je nová, rovnako ako rozvod vody v interiéry. Kúrenie je riešené formou elektrických olejových radiátorov s dostatočným tepelným komfortom aj v zime. Kuchyňa je kompletne vybavená, indukčnou varnou doskou, chladničkou s mrazničkou, mikrovlnkou, digestorom a práčkou v rámci kuchynskej linky. Kúpeľňa je vybavená kúpeľňovým nábytkom so sprchovým kútom a wc. V izbách je základný nábytok a postele, úložný priestor je riešený formou vstavanej skrine na chodbe. Pozemok okolo chaty je oplotený, rovinatý, tvaru nepravidelného obdĺžnika so šírkou pri vstupe 8m a v zadnej časti 16m, pri dĺžke 31m. Na pozemku sa taktiež nachádzajú ovocné stromy, živý plot, vonkajší murovaný gril a 2 x sklad. Mesačné náklady sú 100€ za elektrickú energiu. Cena nehnuteľnosti je 89999€ vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti a profesionálny servis. V prípade záujmu kontaktujte: Vladimír Gaži, Partnersreal s.r.o, Urbánkova 70, 04004 Košice. Tel: , email: gazi@
CELOROČNÁ chata so záhradou, Vyšné Opátske - Nižná Úvrať, Ke
Rozhliadate sa po kúpe chaty so záhradou s možnosťou celoročného bývania ? Ak Vás ponuka zaujala, čítajte ďalej.... Ponúkam Vám na PREDAJ v príjemnom prostredí plnom zelene, chatu s možnosťou celoročného bývania so záhradou v mestskej časti Košice - Vyšné Opátske v katastrálnom území Nižná Úvrať. Ak hľadáte oddych a pokoj od mestského ruchu, je to jedna z možností, ktorú Vám vie toto miesto ponúknuť. Vzdialenosť od zastávky MHD 1km. Záhradná chata so súpisným číslom nachádzajúca sa v intraviláne obce je postavená na rovinatom mierne svahovitom a udržiavanom pozemku .Vstup na pozemok je z prednej strany, kde je vstupná brána s možnosťou parkovať 2 autá. Celý pozemok je oplotený, s prístupovou nespevnenou cestou. Budúci majiteľ má možnosť realizácie podľa vlastných predstáv, či už postavenia bazéna, zasadenia stromov, pestovania zeleniny a ovocia. Krásne a tiché prostredie s pekným výhľadom ,kde si určite prídete na svoje. Pozemok : - v osobnom vlastníctve, bez ťarchy, - celková výmera záhrady 479m2+ podiel na prístupovej ceste, - zastavaná plocha a nádvorie 31m2, - rovinatý, mierne svahovitý oplotený plotom, - na pozemku sa nachádza gril s posedením, udiareň, 2 x nádrž na dažďovú vodu na polievanie, v zadnej časti záhrady vyhradené miesto na kompostovanie, ovocné stromy - prevažne jablone, hrušky, hrozno, maliny. - prístupová cesta je nespevnená, možný prístup s akýmkoľvek osobným autom až k záhrade. Pred záhradou možnosť parkovania. Stavba - dvojpodlažná murovaná záhradná chata: -1. podlažie - prízemie : vstupná chodba, kuchynka so zariadením - kuchynská linka, rohová sedacia súprava, stôl, špajza - chladnička s mrazničkou, bojler, police, kúpeľňa - vaňa, umývadlo, WC. - 2. podlažie - samostatný vstup po schodoch v zadnej časti chaty , samostatná priestranná izba s krbom s posedením, menšia izba s posteľou, kuchynka so zariadením. IS : na pozemku je vlastná studňa hĺbka 26m, zavedená elektrina s vlastnými hodinami, el. napätie 230/400V, kanalizácia- žumpa. Na nehnuteľnosti nie je žiadna ťarcha. Hnuteľný majetok a zariadenie je súčasťou predaja. Cena nehnuteľnosti 89990 €, v prípade reálneho záujmu , možná dohoda na cene pri osobnom stretnutí. V prípade akýchkoľvek otázok, alebo dohodnutia obhliadky ma môžete kontaktovať na t.č , alebo mailom hmurkovk@
CELOROČNÁ chata so záhradou, Vyšné Opátske - Nižná Úvrať, Ke
* PREDANÉ * Rozhliadate sa po kúpe chaty so záhradou s možnosťou celoročného bývania ? Ak Vás ponuka zaujala, čítajte ďalej.... Ponúkam Vám na PREDAJ v príjemnom prostredí plnom zelene, chatu s možnosťou celoročného bývania so záhradou v mestskej časti Košice - Vyšné Opátske v katastrálnom území Nižná Úvrať. Ak hľadáte oddych a pokoj od mestského ruchu, je to jedna z možností, ktorú Vám vie toto miesto ponúknuť. Vzdialenosť od zastávky MHD 1km. Záhradná chata so súpisným číslom nachádzajúca sa v intraviláne obce je postavená na rovinatom mierne svahovitom a udržiavanom pozemku .Vstup na pozemok je z prednej strany, kde je vstupná brána s možnosťou parkovať 2 autá. Celý pozemok je oplotený, s prístupovou nespevnenou cestou. Budúci majiteľ má možnosť realizácie podľa vlastných predstáv, či už postavenia bazéna, zasadenia stromov, pestovania zeleniny a ovocia. Krásne a tiché prostredie s pekným výhľadom ,kde si určite prídete na svoje. Pozemok : - v osobnom vlastníctve, bez ťarchy, - celková výmera záhrady 479m2+ podiel na prístupovej ceste, - zastavaná plocha a nádvorie 31m2, - rovinatý, mierne svahovitý oplotený plotom, - na pozemku sa nachádza gril s posedením, udiareň, 2 x nádrž na dažďovú vodu na polievanie, v zadnej časti záhrady vyhradené miesto na kompostovanie, ovocné stromy - prevažne jablone, hrušky, hrozno, maliny. - prístupová cesta je nespevnená, možný prístup s akýmkoľvek osobným autom až k záhrade. Pred záhradou možnosť parkovania. Stavba - dvojpodlažná murovaná záhradná chata: -1. podlažie - prízemie : vstupná chodba, kuchynka so zariadením - kuchynská linka, rohová sedacia súprava, stôl, špajza - chladnička s mrazničkou, bojler, police, kúpeľňa - vaňa, umývadlo, WC. - 2. podlažie - samostatný vstup po schodoch v zadnej časti chaty , samostatná priestranná izba s krbom s posedením, menšia izba s posteľou, kuchynka so zariadením. IS : na pozemku je vlastná studňa hĺbka 26m, zavedená elektrina s vlastnými hodinami, el. napätie 230/400V, kanalizácia- žumpa. Na nehnuteľnosti nie je žiadna ťarcha. Hnuteľný majetok a zariadenie je súčasťou predaja. Cena nehnuteľnosti 89990 €, v prípade reálneho záujmu , možná dohoda na cene pri osobnom stretnutí. V prípade akýchkoľvek otázok, alebo dohodnutia obhliadky ma môžete kontaktovať na t.č , alebo mailom hmurkovk@