inzercia, predaj, predám, bazár

Chicco sedatko

Kategória: Chodítka a hopsadlá

Predam chicco sedatko od narodenia az do cca roku. Hojda sa, chyba jedna hracka na hrazdicke, inak funkcne a vrelo odporucam hlavne ak je malinke babatko a chcete ho ma blizko ja som ho mavala v kuchyni aj mi tam zaspinkalo a super pri refluxe.
Chicco sedatko
Podobné inzeráty
Chicco Rhythm and sound Cool grey lehatko hupatko pre deti
Upokojte alebo uspite svoje dieťa rýchlo a jednoducho pomocou elektronického lehátka Chicco Rhythm'n'sound. Upokojuje dieťa jemným kolísaním zo strany na stranu, akoby bolo v náručí matky. Tíšenie sprevádzajú upokojujúce zvuky, napríklad šum prírody alebo obľúbenej uspávanky. Hlasitosť si pohodlne nastavíte podľa vašich potrieb. V lehátku Chicco Rhythm'n'sound sa bábätku pohodlne leží, je vyrobené z kvalitného a mäkkého materiálu. Opierku chrbta možno nastaviť do dvoch polôh, takže je lehátko vhodné aj pre sediace deti. Robustná konštrukcia unesie až 9 kg. Vďaka 5-bodovým bezpečnostným pásom si môžete byť istí, že vaše dieťa je v bezpečí a nemôže vypadnúť. Lehátko je kompaktné, takže je vhodné aj na cesty a vďaka odnímateľnému poťahu sa ľahko udržiava v čistote. Kľúčové vlastnosti detského lehátka Chicco Rhythm'n'sound – Cool grey Praktický pomocník pre všetkých rodičov Lehátko Chicco upokojuje alebo uspáva dieťa Mierne hojdavé pohyby do strán Upokojujúce zvuky prírody a uspávanky Hlasitosť sa dá ľahko nastaviť Päťbodový pás pre maximálnu bezpečnosť, nastaviteľné operadlo Lehátko Chicco Rhythm'n'sound s jednoduchým, ale štýlovým dizajnom Kompaktné, vhodné na cestovanie Odnímateľný a umývateľný kryt na jednoduchú údržbu Lehátko Chicco je vhodné pre deti od narodenia 4× batérie AA 1,5 V (nie sú súčasťou balenia) alebo napájací kábel USB (je súčasťou balenia) Nosnosť: do 9 kg Rozmery: 41 × 71 × 47,5 cm Hmotnosť: 4 kg
Multifunkčné sedátko 4v1
Predám perfektné sedátko pre dieťa.Sedátko má 4 rôzne funkcie, ktoré budú sprevádzať Vaše dieťatko od 6 mesiacov až do 3 rokov. •Má 360 ° otočnosť a môžete ho využiť ako sedačku na kŕmenie, hracie sedátko so zábavným pultom alebo samostatnú sedačku. •zábavný pult ponúka niekoľko hračiek, ktoré stimulujú koordináciu rúk a očí (napr. rotačný balónik, hračky na špirále alebo tvarové hračky pre prehodenie otvorom) •3-bodový bezpečnostný systém ! odstrániteľná jedálenská tácka (možno umývať v umývačke riadu)! Pôvodná cena 65eur TERAZ 40eur
Fisher price BG lehátko / húpadlo / sedátko
Predám nové lehatko. Popis z netu. PC 78€. Uplne nové, poťah iba výpraný, nevhodný darček. Žiaľ, počas sťahovania sa nám podarilo trochu osuchat konštrukciu zdola(ako bola položená na betóne), pri používaní to ale vôbec nevidno. Fisher Price BG Sedátko od bábätka po batoľa Rainforest: Popis: Rastie spolu s dieťaťom. Sedátko pre dojčatá možno ľahko premeniť na hojdacie kresielko pre batoľatá. 2 polohy chrbtovej časti: pre novorodencov a dojčatá a pre batoľatá. Má trojbodové bezpečnostné popruhy. Vďaka hrazdičke s doplnkami poslúži aj ako zabávač, ak potrebujete mať chvíľku voľné ruky. Odnímateľná hrazdička s hračkami má veľmi príjemný dizajn s roztomilými postavičkami. Lehátko jemne vibruje, ľahko tak Vaše bábätko ukolíše k spánku a upokojí ho. Možno používať ako hojdacie kresielko, alebo pomocou polohovadiel vzadu premeníte v stabilné sedadlo, v ktorom môže dieťa jesť či spať. Protišmykové pätky na nohách.
Predám detský nosič, sedatko a monitor dychu.
Predám detský nosič na bábätko, malo používaný, sedatko hojdacie aj s možnosťou zaistenia na pevno, ma to funkciu hudby a vibrácie. A monitor dychu plne funkčný...aj jednotlivo. Nosič 45euro,sedatko 15euro, monitor 30euro.
Fisherprice sedatko 3v1
Predam sedatko fisherprice, ako nove v original krabici. mozny odber BA, BB, LC, SL, cenu nezjednavam
Chicco kresielko a lezadlo
Predám kresielko/lezadlo značky Chicco v šedej farbe. Použivané pri jednom dieťati. Bez poškodenia, polohovateľné. Viac info: