inzercia, predaj, predám, bazár

Chicony 500W

Kategória: Záložné zdroje

Chicony 500W ATX používaný dva mesiace dôvod predja kúpa 650w 24pin
Chicony 500W
Podobné inzeráty
Predám zdroj MódXStream-PRO 500W
Predám zdroj MódXStream-PRO 500W,plne fukčný,cena:15EUR,mob.:
UPS TRIPPLITE 750VA/500W SmartPro s SNMP/WEB card
Funkčná UPS TRIPPLITE 750VA/500W SmartPro Intelligent Line interactive, nové akumulátory, pridaná SNMP/WEB card pre komunikáciu cez sieť, prepäťová ochrana, ochrana telefónne linky, plus pár kablov
Počítač PC UPS 500W Zdroj neprerušovaného napájania
Zdroj neprerušovaného napájania, zálohový napájací zdroj, neprerušiteľný zdroj napájania UPS - Uninterruptible Power Supply Kontaktujte ma na email mateusz@ Ako nové - použité len párkrát. Batéria v super stave. V originálnej krabici a polystyrénu. Všetky káble originál. UPS nemá žiadne škrabance ani preliačiny. Aktívny výstupný výkon: 500W Čas prechodu na záložnú prevádzku: Celá špecifikácia: Osobný odber Bratislava Rača alebo na dobierku. Viem doviezť aj niekam na cestu z Bratislavy do Viedne, Budapešti. Inzerat plati do zmazania, tak sa netreba pytat, ci je aktualny.
CyberPower VP 1000EVA; LCD; 500W; záložný zdroj; TOP cena
Predám za TOP cenu nový výkonný záložný zdroj: - zálohovanie elektrickej energie pri výpadku elektrického prúdu - vhodné pre zálohovanie počítača, notebooku, NAS-ka, routeru, IP kamery, atď. - moderný a elegantný vzhľad umožňuje mať zdroj aj na viditeľnom mieste - ideálny na domáce použitie alebo do menšej kancelárie - celkový výkon 550W - doba zálohovania 550W - 1 min. - doba zálohovania 250W – 10 min. - vďaka funkcii Line interactive vyrovnáva výkyvy napätia v sieti - veľký LCD displej - RS-232, LAN IN, LAN OUT - pripojenie k PC cez USB, monitorovanie stavu batérie - záložný zdroj je nový, nepoužívaný - nie je v záruke, dávam záruku 3 dni na vyskúšanie a otestovanie - top cena za záložný zdroj je len 90 € - k záložnému zdroju zadarmo darček 128GB USB Flash disk - možnosť dobierky, cena poštovného je 6 € (platené dopredu na účet) - pri platbe na účet, cena poštovného je 3 € Možná platba dopredu na účet. Možná dobierka. Po dohode možný osobný odber v Banskej Bystrici. Inzerát platný do zmazania! Pre viac informácií ma kontaktujte na Telefonicky až po prvom kontakte cez mail. Volať po – pia medzi a len po dohode cez mail s uvedením vášho telefónneho čísla. Nevolajte v sobotu a nedeľu! Neposielate mi SMS, neodpisujem!
Zalozny zdroj Eaton Protection Station 800
Záložný zdroj Eaton Protection Station 800. S ôsmimi zásuvkami. Technická špecifikácia 800VA / 500W 230V-50 / 60Hz-10A rozsah vstupného napätia 160–284V 8-zásuviek s prepäťovou ochranou, z toho 4 zálohované, 2 zásuvky s funkciou EcoControl USB-port Bez baterie (12V ). Piste cez formular.
Predám 500w zdroj na počítač
Konektivita: 20+4pin na základnú dosku 2x sata 2x4pin na procesor 3x Molex 1x 6pin na grafickú kartu 1x TKG Zdroj je pomerne nový a používal sa len krátko. Pošlem aj na dobierku, v tom prípade 5€ záloha na účet.