inzercia, predaj, predám, bazár

Chladnicka+mraznicka Beko

Kategória: Chladničky

Predám chladnicku + mraznicka BEKO používaná 5 mesiacov, ako nová, s predĺženou zárukou do 02.10.2026

Cena novej 179,00€ + predlzenie záruky 53,70€

Možná dohoda
Chladnicka+mraznicka  Beko
Podobné inzeráty
Predám chladničku Beko RSSA290M31W
Predám voľne stojacu chladničku BEKO RSSA290M31W, bez mrazničky. Veľmi málo používaná a nevyužitá. Má drobné preliačeniny zvonka, ale nič hrozné. Objem chladiacej časti 286 l a výšku 150,8 cm, preto vám prináša dostatok priestoru pre celý váš rodinný nákup. Vzľadom k nízkej spotrebe energie je zaradená v úspornej energetickej triede F. Monoklimatická chladnička Beko je veľmi tichá, jej hlučnosť dosahuje iba 38 dB. Chladničku si prispôsobíte podľa priestoru vo vašej kuchyni, otváranie dvierok si nastavíte na ľavú či pravú stranu. LED osvetlenie tvorí zaujímavý dizajnový prvok a navyše prispieva k zníženiu spotreby elektriny. Voľne stojaca chladnička Beko je vybavená systémom automatického odmrazovania, takže už nemusíte strácať čas zdĺhavým ručným odstraňovaním námrazy. Táto jednodverová chladnička ponúka možnosť praktického uloženie všetkých potravín i nápojov na poličkách či v priehradkách vo dvierkach. Vnútorné usporiadanie: 4 sklenené police 1 šuplík na čerstvú zeleninu a ovocie 5 políc na dvierkach na potraviny a nápoje
Kombinovaná chladnička Beko CSA29022
Predám kombinovanú chladničku značky Beko. Celkový objem chladničky je 262 L, z toho samotná chladnička ma 175 L a mraznička 72 L. Chladnička má 3 vysúvateľné police, šuflík, držiak na fľašu a držiak na vajíčka. Mraznička má 3 šuflíky a nádobku na ľad. Možnosť otočenia dverí podľa potreby. Na chladničkový dverách je prasknuté tesnenie no nijako jej to neuberá na funkčnosti.
Americká chladnička Beko
Americká chladnička plne funkčná, 100% chladí, mrazí. PC 1200€ predávame za 500€ + pri rýchlom jednaní dohoda možná. Chladnička má 4roky. Dôvod predaja: Momentálne využívame obývačku na spanie a ruší nás hluk pri zopínaní kompresora. Nehučí to stále len nejak 15 minút každé možno 3 hodiny. Inak bez vád a plne funkčná. Žiadna námraza a podobne. Kontakt: Podrobnosti o chladničke: BEKO GNE 114612 X
Beko
Chladnička: 3 sklenené police s lištou, z toho 1 pevná 3 priehradky vo dverách Veľká zásuvka na ovocie a zeleninu EverFresh+ – zásuvka s teplotou okolo 0 °C, vhodná pre čerstvé potraviny Nerezový držiak fliaš Automatické odmrazovanie Mraznička: 3 zásuvky na mrazené potraviny Otočný výrobník ľadu Twist and Serve Trieda mrazenia: **** Automatické odmrazovanie Dôležité informácie: Energetická trieda: A+++ Spotreba energie: 0,578 kWh/ 24 h. Čistý objem: 454 l Čistý objem chladničky: 330 l Čistý objem mrazničky: 124 l Klimatická trieda: SN, N, ST, T Hlučnosť: 40 dB Rozmery: 192 × 70 × 70 cm (VxŠxH) Ďalšie informácie: Kombinovaná chladnička LCD dotykový displej s oddelenou reguláciou teplôt NeoFrost beznámrazový systém Aktívne modré svetlo – svetlo s modrou farbou zabezpečuje pokračovanie procesu fotosyntézy v čerstvom ovocí a zelenine. Vďaka tomuto systému nielen udržíte dlhšiu dobu sviežosť ovocia a zeleniny, ale aj zvýšite ich nutrične hodnoty. LED osvetlenie Antibakteriálne upravené tesnenie – tesnenia vo dverách je obvykle ťažké udržiavať v čistote, čo z neho robí ideálne prostredie pre rast baktérií. S pridaním antimikrobiálnych látok nielen tesnenia zostáva bez mikroorganizmov, ale vytvára antibakteriálnu bariéru chrániacu vnútro chladničky Antibakteriálne upravené madlo – vďaka špeciálnej antibakteriálnej ochrane zostávajú dvere chladničky úplne bez baktérií Aktívny ionizátor – neutralizuje baktérie a vírusy zodpovedné za nepríjemný zápach vo vnútri chladničky. Vďaka tomu cirkuluje v chladničke čistý vzduch čo umožňuje potraviny skladovať dlhšiu dobu. Protizápachový filter Funkcia Fast freeze pre rýchle zmrazenie potravín Zameniteľné otváranie Farebné prevedenie – biele sklo dverí, strieborné boky Chladnička má cca 3,5roky a je na nej predĺžená záruka na 5 rokov. Kupovaná v Nay. Cena dohodou. Treba volať alebo písať na tel.č.: . Viac info v tomto linku:
Kombinovaná chladnička Beko (nový stav)
Predám kombinovanú chladničku Beko CSA240M21X v nerezovom prevedení, energetická trieda A+. Šírka: 54 cm, Výška: 152.7 cm Chladnička nepoužívaná, top stav! Bez poškodenia.
Chladnička BEKO RCSA330K20W
Predám bielu kombinovanú chladničku s mrazničkou BEKO RCSA330K20W, veľmi málo používaná, vo veľmi dobrom stave, bez poškodenia. Šírka: 59.5 cm, Výška: 185.3 cm. Kombinovaná chladnička BEKO RCSA330K20W spadá do nízkej energetickej triedy A+, čo nielen pomôže zlepšiť Váš rodinný rozpočet ale stará sa tak aj o životné prostredie. Vnútorný objem chladničky je 205 l a objem mrazničky tvorí 90 l priestor. Chladnička disponuje technológiou automatického odmrazovania a rotačným mechanickým ovládaním teploty.