inzercia, predaj, predám, bazár

Chlapčenská košeľa Mayoral

Kategória: Tričká a košieľky

Predám jedenkrát oblečenú chlapčenskú košeľu spolu aj s motýlikom, značka Mayoral, veľkosť 68. Bez poškodení, ako nová. Pôvodná cena 26.90 Eur, predám za 13 Eur. Číslo vymyslené, prosím písať cez formulár.
Chlapčenská košeľa Mayoral
Podobné inzeráty
Chlapcenska košeľa  Mayoral,  veľkosť   122
Predam chlapcensku košeľu s dlhym rukavom Mayoral, veľkosť 122 , po jednom dietati, Cena 8 €. Nová chlapcenska košeľa s krátkym rukávom Mayoral, veľkosť 122, cena 11 €. Moznost osobneho odberu-Bratislava.
Košela Mayoral čierna
Predám bielu športovo elegantnú košeľu značky Mayoral pre chlapcov. Košeľa je čierna s tenkými bielymi kockami a bielymi gomíkmi a vyšívaným znakom Mayoral. Veľkosť 134. Má klasický strih. Je po jednom dieťati, oblečená iba príležitostne. Výborný stav.
Biela košeľa Mayoral
Predám bielu bavlnenú košeľu pre chlapcov značky Mayoral veľkosť 152. Košeľa je z peknej vzorovanej látky, s ozdobnými lakťovými záplatami z károvanej látky. Košeľa bola asi dva krát príležitostne oblečená. Bola kúpená nová, je v bezchybnom stave.
Chlapčenská košeľa Mayoral
Predám jedenkrát oblečenú chlapčenskú košeľu, značka Mayoral, veľkosť 68. Bez poškodení, ako nová. Pôvodná cena 26.90 Eur, predám za 15 Eur.
Chlapčenská košeľa Mayoral
Predám jedenkrát oblečenú chlapčenskú košeľu spolu aj s motýlikom, značka Mayoral, veľkosť 68. Bez poškodení, ako nová. Pôvodná cena 26.90 Eur, predám za 13 Eur.
Chlapčenská košeľa Mayoral
Predám chlapcensku košeľu Mayoral velk.92 vo veľmi dobrom stave.