inzercia, predaj, predám, bazár

Chlapčenské technické tričko s dlhým rukávom

Kategória: Funkčné prádlo

Predám chlapčenské technické tričko s dlhým rukávom, zvýšený golierik, veľkosť 158/164, šedá farba, materiál 91% polyester, 9% elastan. Tričko je ako nové, nepoužívané, vhodné na zimné športy, prípadne turistiku. Zašlem aj na dobierku Poštou alebo cez Packeta, cena sa navýši o poštovné.
Chlapčenské technické tričko s dlhým rukávom
Podobné inzeráty
Predám vojenské termo prádlo NOVÉ, veľkosť L.
Predám vojenské termo prádlo NOVÉ, veľkosť L. Tričko s krátkym rukávom s vreckami 1 ks 15,-e. Tričko s krátkym rukávom 1 ks 10,-e. Tričko s krátkym rukávom 1 ks 7,-e (nenosené, 2x opraté, pár vytiahnutých nitiek od práčky. Tričko s dlhým rukávom 1 ks 10,-e. Tričko s dlhým rukávom 1 ks 7,-e (nenosené, 2x opraté, pár vytiahnutých nitiek od práčky). Boxerky 1 ks 5,-e. Spodky 2 ks 8,-e.
Technické tričko s dlhým rukávom
Predám chlapčenské technické tričko s dlhým rukávom, zvýšený golierik, veľkosť 158/165, šedá farba, materiál 91% polyester, 9% elastan. Tričko je ako nové, nepoužívané, vhodné na zimné športy prípadne turistiku. Zašlem aj na dobierku Poštou alebo cez Zásielkovňu, cena sa navýši o poštovné.
Panske termo tricko M/L nove
Predam panske termo tricko.Nikdy nenosene,kupene minuly rok.Viac info cez tento link: viac info ma kontaktujte na 15€.Postovne extra alebo dodanie v ramci BA bezplatne
SALEWA | tricko s dlhym rukavom
Predam tricko s dlhym rukavom zn. Salewa, vel. XL. Zakupene tento rok, 2x nosene. TOP stav. Povodna cena 40€
Vojenske termo tricko s dlhym rukávom
Vojenske termo tricko s dlhym rukávom. Nové, nenosené, veľkost S
Merino tričko s dlhým rukávom
Predám merino tričko s dlhým rukávom, značka Froggywear. Velmi malo nosene, v top stave. Velkost S. Idealne osobny odber (Bratislava), pripadne postou – platba vopred na ucet.