inzercia, predaj, predám, bazár

Chlapčensky oblek

Kategória: Obleky, Saká

Predám synov oblek ktorý mal oblečený 3x modrej farby kupovaný na Slovensku vel.48
Vhodný na birmovku,svadbu,stužkovú,maturity…
vyčistený v čistiarni
Chlapčensky oblek
Podobné inzeráty
Ponúkam na predaj 2x oblek + 5x oblek. košeľa
Ponúkam na predaj chlapčenský oblek. Modrý oblek, veľkosti 182/84 a biela košeľa veľkosti 38 (50€) Sivý oblek, veľkosti 188/96 a biela košeľa veľkosti 39 (50€) Ceny pre oba obleky sú rovnaké, t.j. 50€/oblek Oblekové košele sú veľkosti 38. Cena 5€/ks 1x biela s krátkym rukávom 1x bledoružová s dlhým rukávom
Oblek Ozeta Antracit - veľ. 106 (set oblek+nohavice)
-Oblek je vo výbornom stave, ako nový, bez akýchkoľvek poškodení. Oblečený bol len raz. -Antracitové oblekové sako a oblekový nohavice moderne zúženého ,,slim fit'' strihu. Zmes trvácneho, kvalitného materiálu zvyšuje celkovú odolnosť tkaniny, vďaka čomu je oblek výbornou voľbou aj na častejšie nosenie - ako pracovný oblek. -Oblek má krásnu farbu a textúru ktorá nie je na fotografii tak dobre zachytená. Treba vidieť, odskúšať. -Veľkosť 106 je ideálna pre štíhlu vysokú postavu, s výškou cca 188cm, obvodom hrudníka 106cm, a obvodom pása 92cm. -Rozmery: Oblek (orientačne): šírka pod pažami: 54cm; dĺžka: 80cm; dĺžka rukávov: 71cm Nohavice: šírka: 46cm, dĺžka: 114cm -Cena nového kompletu je 300€
Chlapčenský oblek 146
Predám chlapčenský oblek, strih slim, pre štíhleho chlapca. Oblek bol použitý raz. K obleku pridám aj raz použitú košeľu a raz obuté topánky velkost 36. Oblek bol kupený ako nový, je vyčistený v čistiarni. Viem ho aj poslať, no s platbou uhradenou vopred na účet.
Chlapčenský oblek
Predám chlapčenský oblek po synovi mal ho oblečený na prvom svätom prijímaní. Oblek je na chudú postavu výška do 135cm syn mal presne 135 a bol mu akurát. Cena 15€ za komplet oblek. Košeľa , vesta , nohavice. Kravata motýlik v čiernej farbe. Na dobierku neposielam. Cena pevná.
Chlapčenský oblek
Predám komplet chlapčenský oblek, košeľa, červený motýlik a vreckovka.Oblek je vhodný pre nižšiu postavu je to veľkosť 128.Nohavice majú sťahovaci pas.V prípade záujmu k dispozícii aj kožené topanky veľkosť 31.Cena A oblek s košeľu 40 eur, topanky 20 eur.
Oblek na stužkovú a maturitu
Máš pred stužkovou a po novom roku maturitu? Máš plnú hlavu iných vecí a nechce sa ti chodit po obchodoch a hľadať oblek? Chceš oblek v ktorom niekto úspešne zmaturoval a ešte z neho nevyprchalo šťastie na ťahanie otázok? Alebo len chceš ušetriť peniaze za nový oblek a radšej ich minút na to čo ta baví? Pravdepodobne si aspoň na jednu otázok odpovedal kladne a preto ti ponúkam na predaj môj oblek v ktorom som si prešiel taktiež stužkovou a maturitou. Takže je ako nový lebo som ho mal presne 2 krát oblečený (pokiaľ nerátame skúšobnú kabínku). Že si to ty, tak bude tvoj za 40€ komplet nohavice, vesta a sako. Rozmery sú na fotkách, ale v čase ked mi bol oblek fit tak som mal 179cm a okolo 68kg, to len tak pre upresnenie, ale ideálne si prísť vyskúšať. V prípade že to chceš risknúť alebo si z ďaleka pošlem aj na dobierku pokiaľ dopredu zaplatíš poštu 5€ na účet.