inzercia, predaj, predám, bazár

Chlapčenský sveter

Kategória: Mikiny a svetre

Predám chlapčenský sveter na zips - na 8/10 r., 6,50 € poštovné v cene.
Ak máte záujem o tento sveter - zavolajte mi :-)
Pozrite si aj ďalšie MOJE inzeráty kliknutím na moje meno.
Chlapčenský sveter
Podobné inzeráty
Chlapčenský pletený sveter Mayoral
Chlapčenský pletený sveter Mayoral Predám krásny chlapčenský pletený sveter s vysokým límcom, dvojitým zapínaním (na zips aj gombíky) a kapucňou. Kapucňa je dvojitá, futro tiež pletené. Farba bordová, veľkosť 122. Raglánový strih na spodku patentom. Dve našité vrecká s ozdobnými gombíkmi. Sveter je teplý a mäkučký. Predávam po jednom dieťati. Je v dobrom stave.
Elegantný sveter Mayoral
Predám elegantný chlapčenský sveter zn. Mayoral v tmavomodrej farbe, veľkosti 122. Sveter je z kvalitnej hrubšej tričkoviny, šálový golier, lemovanie a patent na rukávoch pletený z tmavo sivej vlny. Na spodku je tmavomodrý patent. Sveter je na štyri gombíky a má dve vrecká. Na prednej strane je vyšívaný ozdobný znak. Sveter je teplý a mäkučký. Predávam po jednom dieťati. Je v dobrom stave.
Chlapčenský sveter č. 140/146
Ponúkam na predaj chlapčenský sveter na zips veľ. 140/146 zn. Bonprix. Celková dĺžka: 57cm, šírka pod pazuchami: 41cm, dĺžka rukáva od krku : 60,5cm, od pleca: 51,5cm, od pazuchy: 38,5cm. Sveter je nikdy nenosený. Cena: 5,50eur.
Chlapčenský sveter - modrý
Predám chlapčenský sveter na zips, veľkosť 122/128, 6,50 € poštovné. Ak máte záujem o tento sveter - zavolajte mi :-) Pozrite si aj ďalšie MOJE inzeráty kliknutím na moje meno.
Pletený sveter/bunda
Predám krásny zateplený, chlapčenský, pletený sveter s vysokým límcom, zapínanie na zips. Farba zelená-khaki, veľkosť 152. Sveter je kombinovaný so zelenou látkou, futrovaný s bordovým termoflíšom, rukávy s bordovou tričkovinou. Dve bočné zasúvacie vrecká a jedno našité vrecko. Sveter je hrubý, teplý, vhodný aj namiesto jarnej/jesennej bundy. Predávam po jednom dieťati. Je vo výbornom stave!
Chlapčenský sveter GAP
Chlapčenský sveter GAP, veľkosť 6-12 mesiacov. Kontaktovať emailom, číslo vymyslené.