inzercia, predaj, predám, bazár

Chorvátsko

Kategória: Nové projekty

Na predaj ponúkam luxusny apartmán v apartmanovom dome v lokalite Zadar - Chorvátsku. Vybavenie apartmánu je nadštandardné a zahŕňa moderné zariadenie a kvalitné materiály.

Máme rozsiahlu databázu nehnuteľností v našom regióne, ktoré sú vhodné pre rôzne potreby. Od bytov a domov až po komerčné nehnuteľnosti, máme pre Vás široký výber možností, ktoré sa budú presne hodiť k Vašim potrebám. Naši odborníci sa budú snažiť porozumieť Vašim požiadavkám a pomôžu Vám nájsť to správne miesto pre Vás.

Ak hľadáte partnera pre nehnuteľnosti, ktorý Vám pomôže zrealizovať Vaše sny o vlastnom bývaní alebo biznise, obráťte sa na našu realitnú kanceláriu. Spolu dosiahneme Vaše ciele.


V prípade záujmu zabezpečím kompletný právny servis spojený s predajom nehnuteľnosti.
Pre viac informácii ma kontaktujte prostredníctvom emailu:jastanislav23@,alebo telefonicky na čísle .
Chorvátsko
Podobné inzeráty
NA PREDAJ Luxusné apartmány Primošten, Chorvátsko
NA PREDAJ Luxusné apartmány Primošten, Chorvátsko .:SLOVENSKÝ PROJEKT, SLOVENSKÝ DEVELOPER/INVESTOR:. V jedinečnej tichej dovolenkovej lokalite mesta Primošten v apartmánovom dome ,,Vila Ankora“, Vám ponúkame na predaj veľkorysé apartmány s priestrannými terasami a výhľadom na more. V ponuke je 8 apartmánov na 4 podlažiach, na každom podlaží sa nachádzajú 2 apartmány. Na pozemku apartmánového domu sú dostupné parkovacie miesta, vzdialenosť Vily Ankora od pláže je 750m, teda asi 10 minút peši. Mesto sa nachádza 60km od mesta Split a od jeho letiska len 39km. Od mesta Zadar je Primošten vzdialený 112km. Od Bratislavy je toto mesto vzdialené 750 km (cca. 8 hod. cesty) a z Košíc 980km. Mestečko Primošten sa rozprestiera na dvoch polostrovoch Raduča a Luka Primošten. Mnohí návštevníci považujú túto lokalitu za jednu z najkrajších dovolenkových destinácií s najčistejšou morskou vodou v Chorvátsku. Primošten je staré idylické mesto s prístavom, kultúrou a službami. Má skutočne bohatú históriu a nádherné historické centrum. Mesto je známe aj svojimi zvykmi a tradíciami medzi ktoré patria „zvyky Primoštenu“, rybárske noci, dalmatínske ľudové hudby a večery folklóru. Stavba je momentálne v štádiu výstavby, kolaudácia v roku 2021. Jedná sa slovenský projekt od slovenského developera/investora. AKTUÁLNA PONUKA: 1. Podlažie: Apartmán S2 – 70 m2 + 22 m2 terasy --PREDANÉ-- Apartmán S3 - 84 m2 + 21 m2 terasa --PREDANÉ-- 2. Podlažie Apartmán S4 - 70 m2 + 22 m2 terasy --PREDANÉ-- Apartmán S5 - 84 m2 + 21 m2 terasa --PREDANÉ-- 3. Podlažie Apartmán S6 - 70 m2 + 22 m2 terasy --PREDANÉ-- Apartmán S7 - 84 m2 + 21 m2 terasa --PREDANÉ-- 4. Podlažie Apartmán S8 - 50 m2 + 39 m2 terasy 300 000 EUR Apartmán S9 - 48 m2 + 52 m2 terasy --PREDANÉ-- Parkovacie státie na pozemku 9.900,- EUR V cene nieje zahrnutá odmena sprostredkovateľa a miestna daň. Štandard vybavenia - všetky apartmány majú zahrnuté v predajnej cene: • Plávajúce podlahy v celom apartmáne • Okná so žalúziami • Bezpečnostné vchodové dvere • Interiérové dvere • Zariadené kúpeľne (WC vrátane samostatného ohrevu teplej vody) • Klimatizácia (osobitne obývačka s kuchyňou a spálňová časť) • Príprava na kuchynskú linku (kuchynskú linku vieme zabezpečiť ako nadštandard) • Kompletne upravené okolie a parkovacie státie • Apartmány budú plne skolaudované v roku 2021 • Vlastný merač elektriny a vody Zaujímavá a bezpečná investícia do apartmánov v Chorvátsku. Lukratívna a prosperujúca lokalita. Zaujala Vás táto ponuka a máte záujem o bližšie informácie? .:Martin Vaľko – v realitách od roku 2009:. .:Aj Vašu nehnuteľnosť môžem bezpečne a diskrétne predať alebo prenajať:. – certifikovaný Realitný poradca od roku 2011 – akreditovaný Manažér správy budov od roku 2017 – člen Združenia realitných kancelárií Slovenska /ZRKS/
Apartmany na ostrove Ugljan - Chorvatsko
Akutalne z Uglajnu, naše SKOLAUDOVANÉ apartmány. ????Luxusné apartmány na predaj na nádhernom ostrove Ugljan v Chorvátsku. ????‍♀️Tieto moderné a elegantné apartmány sú kompletné zariadené a nachádzajú sa kúsok od nádherných pláží a azúrového Jadranského mora.????‍♀️ ????Každý apartmán má terasu, kde si môžete vychutnať krásne výhľady nádherné slnečné západy. Okrem toho máte aj prístup k súkromnému bazénu a parkovacími miestom v garáži. ❤️????Tieto luxusné apartmány sú ideálne pre tých, ktorí hľadajú komfort a relax počas dovolenky. Výborným riešením sú aj pre tých, ktorí hľadajú príležitosť na investovanie do nehnuteľností v tejto nádhernej lokalite. Iba par hodin autom z Bratislavy ????☀️ ????????Neváhajte a kontaktujte nás pre viac informácií o týchto nehnuteľnostiach . Budete mať príležitosť vychutnať si krásy Chorvátska v tom najvyššom štýle a komforte.???? predaj@ ⁨⁩ #croatia #forsale #loveit #sun #sea #ugljan #holiday #relax