inzercia, predaj, predám, bazár

Chovateľské potreby pre zvieratá

Kategória: Chovateľské potreby

Predám rôzne chovateľské potreby pre psa, mačku a škrečka. Poštovné hradí záujemca. V prípade záujmu píšte prosím na mail, alebo sms,v práci nemôžem dvíhať telefón.

1. Misky royal canin - objem 200 ml, kus 2€ (2ks predané)
2. Obojok pre psa ferplast - nepoužívané, cena 5€
3. Ferplast laboratórium - nepoužívané, dá sa napojiť na tunel, alebo použiť ako prenoska, cena 8€
4. Cestovná napájačka - cena 2€
5. Dekorácia do akvária, pirátska loď aqua della - nová, nepoužívaná, prvý stožiar sa odlomil a bol prilepený naspäť, cena 5€
Chovateľské potreby pre zvieratá
Podobné inzeráty
Králikáreň, kurín, klietka pre zvieratá
Ponúkam na predaj králikárne/kuríny/klietky pre zvieratá. Viac informácií poskytnem po telefóne. Cena je uvedená pri obrázku. Králikáreň, kurín, klietka pre zvieratá má nespočetné množstvo „vychytávok“. Patrí medzi ne veľká zásuvka na trus, ktorá uľahčuje cez vytiahnuteľnú zásuvku likvidáciu trusu. Králikáreň, kurín, klietka pre zvieratá má 4 veľké otvárateľné dvierka pre pohodlný prístup do každej časti s možnosťou otvorenia strechy - sklopenia strechy na jednoduché čistenie s možnosťou vybratia zvieraťa cez strechu, resp. cez strechu doplniť zvieraťu krmivo. Okrem toho má Králikáreň, kurín, klietka pre zvieratá tú výhodu, že cez rampu sa zviera môže dostať hore. Králikáreň, kurín, klietka pre zvieratá má moderný dizajn, ponúka všetok komfort. Králikáreň sa dá rýchlo zmontovať podľa návodu a postaviť kdekoľvek; v záhrade, pod prístreškom pre auto alebo na balkóne. Materiál tejto králikárne je trvácny a odolný voči poveternostným vplyvom. Králikáreň, kurín, klietka pre zvieratá je pevná vhodná tak pre zajace, králiky alebo aj morčatá prípadne prepelice ako aj sliepky..
Chovateľské potreby pre zvieratá
Predám rôzne chovateľské potreby pre psa, mačku a škrečka. Poštovné hradí záujemca. V prípade záujmu píšte prosím na mail, alebo sms,v práci nemôžem dvíhať telefón. 1. Misky royal canin - kus 2€ 2. Obojok pre psa ferplast - nepoužívané, cena 5€ 3. Ferplast laboratórium - nepoužívané, dá sa napojiť na tunel, alebo použiť ako prenoska, cena 8€ 4. Cestovná napájačka - cena 2€
Chovateľské potreby pre zvieratá
Predám rôzne chovateľské potreby pre psa, mačku a škrečka. Poštovné hradí záujemca. V prípade záujmu píšte prosím na mail, alebo sms,v práci nemôžem dvíhať telefón. 1. Misky royal canin - objem 200 ml, kus 2€ 2. Obojok pre psa ferplast - nepoužívané, cena 5€ 3. Ferplast laboratórium - nepoužívané, dá sa napojiť na tunel, alebo použiť ako prenoska, cena 8€ 4. Cestovná napájačka - cena 2€ 5. Dekorácia do akvária, pirátska loď aqua della - nová, nepoužívaná, prvý stožiar sa odlomil a bol prilepený naspäť, cena 5€
Chovateľské potreby
Predám rôzne chovateľské potreby pre zvieratá za zlomkové ceny. Všetko nové veci. Akvaristika, hlodavce, psy , mačky, obojku, postroje, misky, hračky, papagáje.
Predam rozne chovatelske potreby pre ryby
Predam rozne chovatelske potreby pre ryby. Pouzite, ale plne funkcne, neposkodene. Velka sietka 19,5 x 15 cm mala sietka 6,5 x 7,5 cm teplomer hadicka zelena 4m x 3,5mm musle Rozmery dekoracii (cca): biely stlp 18cm hrad 17cm 3-skala 13cm sud 6cm most 6cm zrucanina 9cm hrad maly 9cm machove skaly 10cm Rozne rastiny (pravitko ma 20cm) Dekoracne kamene (cierne biele, farebne) 7,5kg Motorcek Krmivo pre poter - tetra min baby (otvorene, ale plne, nepouzivalo sa) Filter: Aquael filter Fan Micro Plus 250 l/h, vytlak 53cm. Filter do 30l (zvladol v pohode aj 50l), vnutorny. Moze byt prichyteny k stene (s cuckami), na dne (na nozickach). Asi uz treba vymenit penu. Krmivo pre betty a prisavniky. Nacate, nieco malo, co ostalo po rybkach. Vsetko v zaruke. Darujem k nakupu nad 10€.
Predam rozne chovatelske potreby pre vtaky / male hlodavce
Predam rozne chovatelske potreby, budky a prepravky pre vtaky, pripadne pre male hlodavce. Takmer vsetko je nove, niektore kusy pouzite, ale v perfektnom stave, plne funkcne. Akurat plosinka ma maly flak, a lanova gula je trosku ozobana. Blizsie info, foto atd. mailom.