inzercia, predaj, predám, bazár

Chránič na zuby Paffen Sport

Kategória: Všetko ostatné

Zdravím. Predám nový chránič na zuby zn. Paffen Sport.
Len osobný odber v Košiciach.
Pozri aj ostatné moje inzeráty.
Chránič na zuby Paffen Sport
Podobné inzeráty
Gelový chránič na zuby značky SHOCK DOCTOR
Dobrý den, prodám chránič na zuby zn. SHOCK DOCTOR pro vysoké tlumení nárazů, s gelovou vložkou. Vhodný na kontaktní bojové sporty od 11 let. Chránič je nový, v orig.balení viz foto. Původní cena 11.99 liber viz foto Možnost osobního předání v Bardějově nebo zaslání při platbě předem přes Zásilkovnu.
Boxerske rukavice
Predám úplne nové boxerske rukavice 12oz značky Paffen sport
Veinoplus Sport
Predam VEINOPLUS® Sport zrýchlená regenerácia, relaxačný a uvoľńujúci účinok, lokálny analgetický účinok. REGENERÁCIE - celková - aktivuje ,druhé srdce", lokálna - uľavuje od bolesti,zabraňuje kŕčom a pocitu vyčerpanosti. Pre „celotelovú regeneráciu “ (hlavné použitie): aplikujte jednu elektródu na každé lýtko (vaše „druhé srdce“). Pre „lokálnu regeneráciu“ (cielené použitie): aplikujte elektródy na svaly alebo skupinu svalov, ktoré sa podieľali na aktivite. Možné použit tiež v situáciách, kde je ohrozená žilová návratnosť, ako napríklad dlhé sedenie počas cestovania (diaľkový let, cestovanie vlakom, autobusom...), pred a/alebo po súťaži. AKO ÚČINKUJE VEINOPLUS® Sport? VEINOPLUS® Sport elektricky stimuluje svaly a následne vyvoláva ich kontrakciu. Vďaka jeho optimálnemu signálu, VEINOPLUS® Sport ponúka to najlepšie na regeneráciu: · Aplikáciou elektród na lýtkové svaly (vaše „druhé srdce“), VEINOPLUS® Sport Vám poskytne jedinečnú a úplne inovovanú metódu „celotelovej regenerácie“, ktorá urýchli vylučovanie metabolitov a tým umožní rýchlejšiu regeneráciu · Aplikáciou elektród na iné svaly pre „lokálnu regeneráciu“ pomôžete svalom zregenerovať sa z únavy spôsobenej cvičením. Prístroj VEINOPLUS® Sport vám ponúka dve možnosti regenerácie: „celotelovú regeneráciu“ a „lokálnu regeneráciu“. Cena 90eur. Pôvodná cena 189eur.
Veinoplus Sport
Predam VEINOPLUS® Sport zrýchlená regenerácia, relaxačný a uvoľńujúci účinok, lokálny analgetický účinok. REGENERÁCIE - celková - aktivuje ,druhé srdce", lokálna - uľavuje od bolesti,zabraňuje kŕčom a pocitu vyčerpanosti. Pre „celotelovú regeneráciu “ (hlavné použitie): aplikujte jednu elektródu na každé lýtko (vaše „druhé srdce“). Pre „lokálnu regeneráciu“ (cielené použitie): aplikujte elektródy na svaly alebo skupinu svalov, ktoré sa podieľali na aktivite. Možné použit tiež v situáciách, kde je ohrozená žilová návratnosť, ako napríklad dlhé sedenie počas cestovania (diaľkový let, cestovanie vlakom, autobusom...), pred a/alebo po súťaži. AKO ÚČINKUJE VEINOPLUS® Sport? VEINOPLUS® Sport elektricky stimuluje svaly a následne vyvoláva ich kontrakciu. Vďaka jeho optimálnemu signálu, VEINOPLUS® Sport ponúka to najlepšie na regeneráciu: · Aplikáciou elektród na lýtkové svaly (vaše „druhé srdce“), VEINOPLUS® Sport Vám poskytne jedinečnú a úplne inovovanú metódu „celotelovej regenerácie“, ktorá urýchli vylučovanie metabolitov a tým umožní rýchlejšiu regeneráciu · Aplikáciou elektród na iné svaly pre „lokálnu regeneráciu“ pomôžete svalom zregenerovať sa z únavy spôsobenej cvičením. Prístroj VEINOPLUS® Sport vám ponúka dve možnosti regenerácie: „celotelovú regeneráciu“ a „lokálnu regeneráciu“. Cena 70eur. Pôvodná cena 169eur.
Veinoplus Sport
Predam VEINOPLUS® Sport zrýchlená regenerácia, relaxačný a uvoľńujúci účinok, lokálny analgetický účinok. REGENERÁCIE - celková - aktivuje ,druhé srdce", lokálna - uľavuje od bolesti,zabraňuje kŕčom a pocitu vyčerpanosti. Pre „celotelovú regeneráciu “ (hlavné použitie): aplikujte jednu elektródu na každé lýtko (vaše „druhé srdce“). Pre „lokálnu regeneráciu“ (cielené použitie): aplikujte elektródy na svaly alebo skupinu svalov, ktoré sa podieľali na aktivite. Možné použit tiež v situáciách, kde je ohrozená žilová návratnosť, ako napríklad dlhé sedenie počas cestovania (diaľkový let, cestovanie vlakom, autobusom...), pred a/alebo po súťaži. AKO ÚČINKUJE VEINOPLUS® Sport? VEINOPLUS® Sport elektricky stimuluje svaly a následne vyvoláva ich kontrakciu. Vďaka jeho optimálnemu signálu, VEINOPLUS® Sport ponúka to najlepšie na regeneráciu: · Aplikáciou elektród na lýtkové svaly (vaše „druhé srdce“), VEINOPLUS® Sport Vám poskytne jedinečnú a úplne inovovanú metódu „celotelovej regenerácie“, ktorá urýchli vylučovanie metabolitov a tým umožní rýchlejšiu regeneráciu · Aplikáciou elektród na iné svaly pre „lokálnu regeneráciu“ pomôžete svalom zregenerovať sa z únavy spôsobenej cvičením. Prístroj VEINOPLUS® Sport vám ponúka dve možnosti regenerácie: „celotelovú regeneráciu“ a „lokálnu regeneráciu“. Cena 60eur. Pôvodná cena 169eur.
Veinoplus Sport
Predam VEINOPLUS® Sport zrýchlená regenerácia, relaxačný a uvoľńujúci účinok, lokálny analgetický účinok. REGENERÁCIE - celková - aktivuje ,druhé srdce", lokálna - uľavuje od bolesti,zabraňuje kŕčom a pocitu vyčerpanosti. Pre „celotelovú regeneráciu “ (hlavné použitie): aplikujte jednu elektródu na každé lýtko (vaše „druhé srdce“). Pre „lokálnu regeneráciu“ (cielené použitie): aplikujte elektródy na svaly alebo skupinu svalov, ktoré sa podieľali na aktivite. Možné použit tiež v situáciách, kde je ohrozená žilová návratnosť, ako napríklad dlhé sedenie počas cestovania (diaľkový let, cestovanie vlakom, autobusom...), pred a/alebo po súťaži. AKO ÚČINKUJE VEINOPLUS® Sport? VEINOPLUS® Sport elektricky stimuluje svaly a následne vyvoláva ich kontrakciu. Vďaka jeho optimálnemu signálu, VEINOPLUS® Sport ponúka to najlepšie na regeneráciu: · Aplikáciou elektród na lýtkové svaly (vaše „druhé srdce“), VEINOPLUS® Sport Vám poskytne jedinečnú a úplne inovovanú metódu „celotelovej regenerácie“, ktorá urýchli vylučovanie metabolitov a tým umožní rýchlejšiu regeneráciu · Aplikáciou elektród na iné svaly pre „lokálnu regeneráciu“ pomôžete svalom zregenerovať sa z únavy spôsobenej cvičením. Prístroj VEINOPLUS® Sport vám ponúka dve možnosti regenerácie: „celotelovú regeneráciu“ a „lokálnu regeneráciu“. Cena 50eur. Pôvodná cena 169eur.