inzercia, predaj, predám, bazár

čiapky, šiltovky

Kategória: Čiapky, Šatky

Predám čiapky a šiltovky nové.
1ks- 5eur
čiapky, šiltovky
Podobné inzeráty
Predám detské čiapky-šiltovky
Predám 2ks detské čiapky-šiltovky originál DISNEY Minnie Mouse.Veľkosť 52 a 54.Čisto nové,nenosené,s originál vysačkami. Predám 1ks šiltovky originál DISNEY Frozen,nová s vysačkou,veľkosť 50.Vzadu sa dá na všetkých troch nastaviť veľkosť suchým zipsom. Cena za 1ks= 4Eur.
Šiltovky a zimné čiapky PORNHUB
15eur sú zimné čiapky a 18 sú šiltovky. Zimné čiapky čoskoro budú aj v novom štýle. Máme aj vlajky PORNHUB 60x90cm po 15€.osobny odber Trnava alebo po zálohe za poštu aj dobierkou
4 x Zimne Čiapky 4 x Šiltovky A 2 x Kabelky Len za 15 Eur
Predam osobne alebo poštou . Predam 4 kusy teple a velmi pekne zimne čiapky vhodne aj pre mužov aj ženy. Plus pridam 4 šiltovky. A 2 kabelky. Cena za vsetko len 15 eur Obidve kabelky su vyrobene z pravej original kože. V pripade zaujmu pište,volajte
Predam Čiapky šiltovky
Predam čiapky šiltovky Hawkins school zanovna 10€ Double red zanovna 10€ Zimna čiapka D.R. málo použita 5€ Jeep používaná 5€ Posielam iba poštou na dobierku.
Čiapky, šiltovky, šál
Predám čiapky, šiltovky, šál. Pre viac fotiek poprosím sms alebo mail. Pozri všetky moje inzeráty
Pánske čiapky/  šiltovky RAPPER COTTON Atlantis/ mám 3ks
Predám úplné nové, nepoužité Pánske čiapky/ šiltovky RAPPER COTTON Atlantis. Mám 3ks Cena za ks 15e Cena za 3ks 45e Bielých mám 2ks/ 1ks sivej. Pošlem poštou na dobierku.