inzercia, predaj, predám, bazár

Čierne čierno zlaté Converse tenisky botasky 38 nízke

Kategória: Tehotenské oblečenie

Čierne čierno zlaté Converse tenisky botasky 38 nízke členkové kotníkové top stav 2x obuté nová kolekcia
Čierne čierno zlaté Converse tenisky botasky 38 nízke
Podobné inzeráty
predam panske tenisky Converse
predam panske tenisky Converse, original, velkost 45 (UK11), vnutorna dlzka 29,5 cm, neposkodene, cisto oprane, cena 20 eur plus postovne
Balíček tehotenského oblečenia
Predám balík tehotenského oblečenia tak ako spm rástla. Značky prevažne H&M, Anna Field. Rástla som z váhy 53 na 67 kg. 4 x tehotenské tričko s dlhým rukávom XS ( čierne, biele, pásikave modro-biele, bordové). 3 x tričko s krátkym rukávom XS ( čierne, fialové, biele s modrými pásikmi). 2 x tehotenské tričko s dlhým rukávom S ( čierne, biele s bordovými pásikmi). 2 x tehotenské tielko S (čierne, biele). 1 x šaty čierne, veľkost S 2 x šaty veľkost S-M (sivé, fialové). 1 x top bez rukávov veľkost S 1 x tehotenské rifle S, modrá farba 3 x tepláky ( sivá, hnedá, čierna- legíny). 2 x tepláky S ( čierna, sivá). 1 x legíny čierne S 3 x rifle M (sivá, modrá, tmavo sivá). 1 x tepláky veľkost L hnedá farba.
Tehotenske oblecenie balik M
Predam balik tehotenskeho oblecenia. Obsahuje: Esmara leginy: čierne S 1x....tm.modre S 1x....čierne M 3x....čierne so sedym pasom M 1x...tm.šede M 1x....tm.modre M 1x....Mama tm.modre rifle 40 1x....esmara rifle modre 38 1x....esmara cierne nohavice M 1x....brušny pas cierny a biely M 1x....esmara tm.modre s bielym spodkom M 1x....esmara losove tričko S 1x....esmara pasikove tricko M 1x....motherhood maternity košela karovana L 1x....Edc tricko fialove s 3/4 rukavom XL (real sedi na M) 1x PREDAM CELY BALIK NEKUSKUJEM. CENA S POSTOVNYM, platba vopred na učet, na dobierku nie!
Tričká a šaty na dojčenie
Ponúkam tričká a šaty na dojčenie. Ideálne predám ako balík za 40eur ale je možné zakúpiť aj individuálne. Veľkosti sú S alebo M - sedí na veľkosť 38. 2 tričká značky H&M s krátkym rukávom a Včkovým výstrihom (biele- na fotke a čierne). Nosené málo, sú v top stave. 10 eur za obe 1 tričko H&M mätovej farby s okrúhlym výstrihom. 5 eur 2 tričká s krátkym rukávom a okrúhlym výstrihom značky Anna Field (čierne-na fotke a modré). Nosené ale v dobrom stave. 7 eur za obe 2 tielka Anna Field (modré-na fotke a šedé) nosené, v dobrom stave. 7 eur za obe 2 tričká s dlhým rukávom Mamalicious (čierne- na fotke a pruhované). Nosené veľa ale stále sú v slušnom stave :) 5 eur za obe Dlhé modré šaty na ramienka značky Esmara. Darujem k balíku. Čierne zavinovacie šaty z rebrovaného elastického úpletu po kolená značky H&M. Ako nové, oblečené 2x. Veľkosť M. Cena 20eur. Preferujem osobný odber (Bratislava). Poštou pošlem v prípade záujmu o celý balík alebo pri výbere vecí v sume nad 20eur.
Tehotenske nohavice/rifle/leginy XS
Predam tehotenske nohavice, vsetko XS, 32/34 velkosti, vsetko spolu za 50 EUR, alebo jednotlivo nasledovne: Rifle na traky - zn. Mama Licious, stav ako nove, PC 60 EUR, predam za 15 EUR Svetlo modre rifle - zn. Mama Licious - stav ako nove, PC 55 EUR , predam za 15 EUR Cierne rifle - zn. Vero Moda, stav ako nove, PC 30 EUR, predam za 10 EUR Fialove bezsvove leginy - zn. Lindex, stav ako nove, PC 35 EUR, predam za 8 EUR Hviezdickove rifle - zn. H&M - stav ako nove (asi 3 kamienky odpadli), PC 40 EUR, predam za 8 EUR Leginy staroruzove - zn. Adidas - mierne zmolky a maly flak od farby, vid foto, PC 38, predam za 5 EUR Cierne leginy s miernym lesklym efektom, cierne nove leginy Lidl a cierne vysuchane rifle s presivanim zn. H&M v pripade zaujmu darujem k nakupu. Mozny aj osobny odber v BA Petrzalka.
Tehotenske oblečenie
Predam tehotenske oblečenie velkost S/M 1. tehotenska košela Bonprix velS 36/38 2. tehotenska kosela Bonprix velS 36/38 3. Plavky HM kaki velkost 40 4. Plavky HM cierne velkost 40 5. Teplaky HM cierne velkost S 6. Cervene nazbierane saty S/M 7. Ruzove saty HM velkost S 8. Esmara cierne teplaky XS/S 9. Esmara sede teplaky S/M 10. Kratase HM sede S 11. Kratase HM cierne S (tieto su vyblednute zoslnka) Vsetko spolu 40€ Poštovne v cene platba len vopred, na dobierku neposielam.