inzercia, predaj, predám, bazár

Čierno-biele drevené sošky

Kategória: Umelecké predmety

Predam nove rozne cierno-biele drevene sosky
(vtactvo,tanecnice…)
15 € / ks
Čierno-biele drevené sošky
Podobné inzeráty
Čierno-biele drevené sošky
Predam rozne cierno-biele drevene sosky (vtactvo,tanecnice…,prip. daju sa urobit aj ine motivy v roznych velkostiach a farebnych prevedeniach na objednavku) Cena na foto: 15 € / ks (na objednavku zavisi od velkosti a poctu)
Čierno-biele drevené sošky
Predam rozne cierno-biele drevene sosky (vtactvo,tanecnice…,prip. daju sa urobit aj ine motivy v roznych velkostiach a farbach. 15 € / ks (resp. zavisi od poctu)
Drevené sosky
Predám krásne drevené sošky,ručne robene
Drevené sošky
Predam rozne drevene sosky v roznych farebnych prevedeniach dreva. (vtactvo,vysoka zver, prip. daju sa urobit aj ine motivy v roznych velkostiach a farebnych prevedeniach na objednavku) Cena na foto: 15 € / ks (na objednavku zavisi od velkosti a poctu)
Predam 2 vyrezavane drevene sosky
Predam drevene sosky, kazda je vyrezavana z jedneho kusu dreva a indiansku masku Černošsky rybar, vyska 82 cm, vaha asi 15 kg, cena dohodou Druha soska, ktora može sluzit ako podstavec ma vysku 52 cm a vazi 17 kg. Cena za vsrtko je 180 euro
Drevené sošky
Predam rozne drevene sosky (vtactvo,vysoka zver, prip. daju sa urobit aj ine motivy v roznych velkostiach a farbach. 15 € / ks (resp. zavisi od poctu)