inzercia, predaj, predám, bazár

Cierny cipkovany set - novy M

Kategória: Spodná bielizeň

Novy cierny cipkovany set so silonkami velkosti M
Rozmery: dlzka 57cm, prsia 92cm, pas 67-100cm
95% Polyester, 5% Elastan
Na dobierku jedine po poslani postovneho na ucet vopred.
Cierny cipkovany set - novy M
Podobné inzeráty
Ruzovy cipkovany set - novy M (38)
Novy ruzovy cipkovany set velkost M (38) Rozmery: nohavicky dlzka 23cm, pas 70-105cm top dlzka 43cm, obvod pod prsiami 75-93cm 90% Polyamid, 10% Elastan Na dobierku jedine po poslani postovneho na ucet vopred.
Košieľka Domenica LivCo Corsetti Fashion - S/M
Košieľka Domenica Zaujímavá košieľka s dĺžkou do polovice stehien vyrobená z tylu so zložitým kvetinovým čipkovým vzorom v sýto čiernej farbe. Čipkovaný top na široké ramienka, naspodu čipkovaný opaskový rozparok na bokoch a malé mašličky. Na zadnej strane je tylový opasok, ozdobná čipka a tenké, nastaviteľné ramienka. TYP: KOŠIEĽKA + NOHAVIČKY MATERIÁLOVÉ ZLOŽENIE: 90% POLIAMID 10% ELASTAN
Victoria's secret čipkovaný set ღ
Na predaj nový čierny set od Victoria's secret. Podprsenka veľkosť 75C push up. Nohavičky veľkosť M. V prípade informácií ma kľudne kontaktujte na uvedenom čisle alebo mailom. Dobierka možná, osobný odber, zásielkovňa
Cerveny cipkovany set - novy M
Novy cerveny set cipkovanej bielizne so silonkami velkosti M Rozmery: dlzka 58cm, pas 67-100cm 95% Polyester, 5% Elastan Na dobierku jedine po poslani postovneho na ucet vopred.
Luxusný čierny korzet XL
Predám krásny čierny čipkovaný korzet,so saténom,vzadu na viazanie-šnurovačka,odnímateľné ramienka,v predu na cvočky-háčiky,zo spodu sa dajú upevniť aj podväzky na pančušky.Velkost písaná XXL,sedí aj na XL,na väčšie prsia na košík D. Má kostice a má mierne vystužené košíčky.
Čipkovaný set
Modrozelený set- Nádherná push up podprsenka veľkosť 75A. Iba vyskúšaná a ponechaná v šuflíku. Nohavičky veľ. S - spolu 14,99€ ▶️ Cena + 1,30€ obyčajné poštovné alebo 2,40€ doporučene. ◀️ ‼️Neposielam na dobierku a píšte len ak máte vážny záujem‼️ Kontaktujte ma formou SMS alebo mailom, telefón nezdvíham.