inzercia, predaj, predám, bazár

Čierny plavkový spodok

Kategória: Plavky

Dobrý deň, predám nový plavkový spodok vo výbornom stave.

Veľkosť: S

Cena: 2€ + poštovné

V prípade záujmu mi píšte na email, ďakujem.
Čierny plavkový spodok
Podobné inzeráty
Plavkový spodok s vysokým pásom VS
Čierny spodný diel plaviek high waist s výrezmi na bokoch od Victorias Secret Pink vo veľkosti XS, s visačkou a ochrannou fóliou, cena: 14 eur, bohužiaľ malá veľkosť. Nenosený modrý plavkový spodok PINK vo veľkosti XS, Cena: 10 Eur, zdarma vrchný diel plaviek ružovo-modrý O'Neill vo veľkosti S, nenosený. Poprosím komunikácia mailom, aj na dobierku. Platné do zmazania.
VS PINK plavkový spodok - M (nový)
Predám nový (ešte s pôvodnými visačkami a hygien. nálepkou) plavkový spodok VICTORIA’S SECRET kolekcia PINK, veľkosť M, aj sedí. Originál, objednávané z VS e-shopu, PC 26.95 €, nakoniec kúpené iné, takže nevyužijem.
Bruno Banani plavkový spodok Nový
Plavkovy spodok Bruno Banani z Victoria's Secret. Vel 38., vhodny ako darcek. Nové.
Adidas plavkový spodok
Nový adidas plavkový spodok veľkosti 34(XS/S) Posuniem ďalej
Vzorovaný plavkový spodok
Dobrý deň, predám nový plavkový spodok vo výbornom stave. Veľkosť: S Cena: 2€ + poštovné V prípade záujmu mi píšte na email, ďakujem.
High waist plavky VS PINK a O'Neill
Čierny spodný diel plaviek s vysokým pásom a s výrezmi na bokoch od Victorias Secret Pink vo veľkosti XS, s visačkou a ochrannou fóliou, cena: 14 eur, bohužiaľ malá veľkosť, zdarma nenosený modrý plavkový spodok PINK v rovnakej veľkosti a kimono H&M Divided vo veľkosti XS. Športová čierno-ružová podprsenka O'Neill, dá sa použiť aj ako plavkový vrch vo veľkosti S, nenosená, nesadla mi veľkosť. Cena: 8 eur. Vrchný diel plaviek ružovo-modrý O'Neill vo veľkosti S, nenosený, Cena: 6 EUR. Poprosím komunikácia mailom, aj na dobierku. Platné do zmazania.