inzercia, predaj, predám, bazár

Cievky na 8 mm film

Kategória: Projektory

Ponúkam prázdne kotúče na 8 mm film plastové
hliníkové už predané.
Cievky na 8 mm film
Podobné inzeráty
Cievky na 8 mm film
Ponúkam prázdne kotúče na 8 mm film plastové aj hliníkové.
Predám zachovalé plátno 200 x 200 cm
Z dôvodu nevyužitia posuniem ďalej plátno zn. Projecta. Využíval som ho v lete 2015 na záhradné premietania, odvtedy bolo použité raz a zvyšok času čakalo na príležitosť. Plátno má malé známky používania (viď foto - niekoľko priehybov a drobných fliačikov), ktoré však presvieti premietaný film. Rozmer: 2,00 x 2,00 m (štvorec). Dá sa na ňom, samozrejme, premietať aj film 16:9 (plátno povytiahnete, koľko treba), dá sa zaaretovať po krokoch. Zavesenie je pomocou skrutiek (v rohoch sú diery), príp. prostredníctvom lanka alebo háčikov (nie sú súčasťou, je to skôr improvizácia). Plátno je vhodné na záhradné premietania, na chatu, do klubovne, do školy, na hasičskú zbrojnicu atď. a pre menej náročného diváka i do interiéru. Kovový tubus s navinutým plátnom je vcelku ťažký, preto uprednostním osobný odber. Cena je pevná.
Premietačka Meopta AM8
Predám krásnu starožitnú premietačku Meopta AM8 na 8mm film s pôvodnou krabicou, návodom, káblom a príslušenstvom, vo výbornom stave, plne funkčná viď foto Cena 220 eur Môžem poslať aj na dobierku. V prípade záujmu vás poprosím písať na e-mail. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty. Ďakujem.
Formovie R1 nano laser ultrashort projektor
Novy ,odskusany pár hodín so zaujimavosti film .projektor od steny na krátku vzdialenosť ,menu angličtine ,Android ,filmy prehráva s usb,dá sa doinstalovat s kľúča app. Native 1080p ,1200 Ansi.,auto keystone correction,40-120 uhlopriečka,2x5w hifi repro,rozmery 200x200x70mm.Vysoký jas pri dennej a nočnej projekcii - Môže podporovať dekódovanie 4K a dekódovanie HDR - Hmotnosť len 2 kg, najnovšia a najľahšia ultrakrátka vzdialenosť Iaser projektor Super masinka za danú cenu.
Premietačka Diax
Predám premietačky diax.Na jednej chýba rámček na film. Ku každej je aj rozprávka. Cena 20€ za kus. Len osobný odber v Leviciach.
CELOVECERNY FILM 16 MM
Kupim celovecerny filmy 16 mm rozneho zanru.