inzercia, predaj, predám, bazár

Čipkované brazílske nohavičky Victoria's secret veľ. XS

Kategória: Spodná bielizeň

Úplne nové, s visačkami, vybalené len na foto. Za originalitu ručím! Objednávané z oficiálnej stránky VS z USA.
Všetky vo veľ. XS, príjemný materiál, kvalitné vypracovanie.
Strih - cheeky.

Cena za 1 kus: 9€ + poštovné

Pri kúpe 3 kusov poštovné pri platbe vopred v cene
Pri kúpe 5 kusov - 8€/1 kus a poštovné pri platbe vopred v cene
Čipkované brazílske nohavičky Victoria's secret veľ. XS
Podobné inzeráty
Victoria s Secret satenove Blink panty
Nádherne satenove sexi Victoria s Secret luxusne brazilky z najvyššej rady nohavičiek, z originálneho obchodu v USA, elasticky saten, Blink kamienky po bokoch, Nove, zabalene, vhodne ako darcek, krasne sa trbliecu na svetle, velkost S : -tigrí vzor s nápismi Victoria s Secret po bokoch z kamienkov, -hadi vzor s napisom Victoria’s Secret na Bokoch - strieborné s nápismi Victoria s Secret po bokoch z kamienkov -cervene s napisom Victoria’s Secret -cyklamenove s napisom Victoria’s Secret Veľkosť M: -tmavomodré s nápismi Victoria s Secret po bokoch z kamienkov -čierne so zebrovym vzorom po bokoch z lesklých kamienkov Cena za kus 17 eur (pôvodná cena v originálnom obchode 25 EUR)
Victoria s Secret satenove Blink panty
Nádherne satenove sexi Victoria s Secret luxusne brazilky z najvyššej rady nohavičiek, z originálneho obchodu v USA, elasticky saten, Blink kamienky po bokoch, Nove, zabalene, vhodne ako darcek, krasne sa trbliecu na svetle, velkost S : -tigrí vzor s nápismi Victoria s Secret po bokoch z kamienkov, -hadi vzor s napisom Victoria’s Secret na Bokoch - strieborné s nápismi Victoria s Secret po bokoch z kamienkov -cervene s napisom Victoria’s Secret -PREDANE -cyklamenove s napisom Victoria’s Secret Veľkosť M: -tmavomodré s nápismi Victoria s Secret po bokoch z kamienkov -čierne so zebrovym vzorom po bokoch z lesklých kamienkov Cena za kus 17 eur (pôvodná cena v originálnom obchode 25 EUR) Kontakt mail, cislo vymyslene
Victoria Secret balik
ponúkam na predaj : podprsenka Victoria secret, podprsenky Victoria secret, nohavičky Victoria secret s vysačkami, dve tielka Victoria secret, Calvin Klein set, podprsenka Calvin Klein, všetko čo je na fotkách predám len spolu ako jeden balík, osobný odber je mozny ale mozem aj poslať. veľkosti pofotené, pre viac info ma kontaktujte mailom
Dedoles dámske nohavičky S, M, XL
1. nohavičky Vtáky a jarabina, veľkosť S (8€) 2. nohavičky Modrotlač, veľkosť S (8€) 3. nohavičky Slnečnice, veľkosť S (8€) 4. nohavičky Tajná záhrada, veľkosť S (8€) 5. nohavičky Modrotlač, veľkosť M (8€) 6. nohavičky Sakura a volavka, veľkosť M (8€) 7. nohavičky Lienky a divé maky, veľkosť M (8€) 8. nohavičky Tropický tukan, veľkosť M (8€) 9. nohavičky Tajná záhrada, veľkosť XL (8€) 10. nohavičky Laň, veľkosť XL (8€) Všetko je nové, nenosené, zabalené. + poštovné / osobný odber Číslo som si vymyslela; nevolať, prosím.
Tielka a nohavičky pre dvojičky/jednotlivo,rôzne velkosti
Predám *#FOTKA c.1,2,3:tielka a nohavičky Zn.Lupilu(veľ.110-116),nosené,ale v super stave,bez fľakov a iných poškodení.Tielka cena 1,20eur/ks,nohavičky 0,70eur/ks.*FOTKA c.5:Málo nosené nohavičky zn.Lupilu(vel.110-116),top stav,cena eur/ks.*FOTKA c.6:Nenosené nohavičky zn.Lupilu(vel.98-104,kúpili sme male)a zn.Pepperts(vel.122-128),cena 1,30eur/ks.*FOTKA c.7:nosené nohavicky Zn pepperts(vel.122-128),cena 0,70eur/ks.*FOTKA c.8:Nohavičky zn.DONELLA(vel.122-128,6-7rokov),pekný noseny stav,cena 0,70eur/ks.*FOTKA c.9:nohavičky zn.MAYORAL(vel.4roky),pekný noseny stav,cena 1,20eur/ks.Pri odbere viac kusov zlava.Mam aj veľa menších nohavičiek.K cene si priratavam aj poštovné.Po zlých skúsenostiach posielam až po pripisani peňazí na účet.
Nohavičky Victoria's secret
Predám dvojo nohavičiek Victoria's secret strihu "Cheeky" (cca. brazilské nohavičky). Veľkosť S. Cena za jedny 4€.