inzercia, predaj, predám, bazár

Čipkované svadobné šaty

Kategória: Svadobné šaty

Ponúkam na predaj krásne snehobiele svadobné šaty veľkosti 38 - 40. Boli šité na mieru v svadobnom salóne v Krakowe. Sú veľmi ľahké, vzdušné a príjemné na nosenie.
Čipkované svadobné šaty
Podobné inzeráty
SPOSA COSMO
Svadobné šaty Cosmo Brilanta od Anna Sposa Group. Elegantné líniové svadobné šaty bielej farby. Dlhé čipkované svadobné šaty s priehľadným rukávom, ktoré vytvárajú tetovací efekt. Elegantné líniové svadobné šaty. Úžasné čipkované svadobné šaty na chrbte s detailmi na gombíky. Nadčasové svadobné šaty bielej farby. Dlhé vlečné svadobné šaty pre elegantnú nevestu.predávam aj s originál závojom šaty len raz použité 1000%stav!!!CENA 600eur Osobný odber Trnava aj poštou
SPOSA COSMO
Svadobné šaty Cosmo Brilanta od Anna Sposa Group. Elegantné líniové svadobné šaty bielej farby. Dlhé čipkované svadobné šaty s priehľadným rukávom, ktoré vytvárajú tetovací efekt. Elegantné líniové svadobné šaty. Úžasné čipkované svadobné šaty na chrbte s detailmi na gombíky. Nadčasové svadobné šaty bielej farby. Dlhé vlečné svadobné šaty pre elegantnú nevestu.predávam aj s originál závojom šaty len raz použité 1000%stav!!!CENA 600eur Osobný odber Trnava aj poštou
Nadčasové svadobné šaty
Nadčasové, minimalistické a elegantné svadobné šaty, v ktorých vynikne krása nevesty. Svadobné šaty boli zakúpené vo svadobnom salóne ako úplne nové, hneď po dodaní šiat do salónu. Teda šaty neboli skúšané inými nevestami. Šaty sú vhodné na veľkosť 36/38. Sú bielej farby, látka je pekne lesklá. Šaty majú vzadu dlhú vlečku, ktorá sa dá jednoducho vypnúť na priesvitný gombík. Svadobné šaty majú všité vypchávky a majú dlhú spodničku, do ktorej je všitý menší kruh (kruh je možné vybrať, prípadne je možné všiť väčší kruh a tým dosiahnuť objemnejšiu a honesnejšiu sukňu). Na šatách sú po bokoch ušité aj dve vrecká. Štrasový doplnok, ktorý je na šatách je možné prešiť iným doplnkom, prípadne stuhou. Svadobné šaty boli použité 1-krát. Boli profesionálne vyčistené hneď po svadbe. Šaty nie sú nijako poškodené. Sú ozaj krásne v TOP stave. Tieto svadobné šaty sú vďačné najmä svojou jednoduchosťou a tým, že si ich ďalšia nevesta vie malými úpravami prispôsobiť. Verím, že nevesta, ktorá sa pre tieto šaty rozhodne si ich rovnako zamiluje a spravia z nej krásnu a spokojnú nevestu. Cena je 300 eur plus náklady za poštovné (prípadne osobný odber). V prípade záujmu ma kontaktujte prosím sms správy. Ďakujem.
Svadobné šaty
Predám tieto krásne svadobné šaty, ktoré boli kupované v salóne, no zároveň upravované na mieru. Vďaka tomu je možné obliecť si šaty na tri rôzne spôsoby. Vrchnú časť prestavuje krásne zdobený, čipkovaný korzet s jemnou striebornou výšivkou. Zo zadu sú šaty strihané do V a majú krásny výstrih cca do polovice chrbta. Šaty je možné nosiť s úplne odhalenými rukami, nakoľko padnuté čipkované rukáviky, ktoré je vidno na fotkách, sa dajú jednoducho odopnúť. Systém však funguje na gumičku, takže aj s rukávikmi sú šaty pohodlné a vhodné na tancovanie či zdvíhanie rúk. Je len na vás, či si ich ta necháte alebo odopnete. :) Okrem týchto čipkovaných rukávikov mi pani krajčírka vyrobila k šatám aj krásne tenké saténové ramienka, ktoré je taktiež možné lubovolne zapnúť alebo odopnúť. Takže ak nevesta nechce mať na rukách padnuté čipkované rukáviky a nechce byť hore ani úplne odhalená, môže si pripnúť tieto praktické ramienka. Korzet však krásne drží aj bez nich, nakoľko na prsiach sú prišité vypchávky a z vnútra je taktiež veľmi praktické zapínanie na štýl podprsenky, vďaka čomu šaty perfektne držia na mieste a okrem toho vytvárajú krásny plný dekolt. Sukňa je tylová, má viac vrstiev, napriek tomu však šaty nie sú ťažké. Na vrchu je obyčajný hladký tyl a pod ním je vrstva jemne trblietavého tylu, čo pôsobí veľmi jemne, decentne, ale zároveň sa trblietky krásne odrážajú na slnku či svetle. Šaty majú vlečku, ktorú je možné jednoducho vypnúť. Šaty je možné mať s kruhom, kedy pôsobí sukňa o niečo väčšie a nadýchanejšie. Ja na fotkách kruh nemám. Ako som spomínala, šaty sú upravované na mieru, sedia na veľkosť 34 -36. Vhodnosť dĺžky šiat závisí od toho, či budete mať kruh alebo nie a samozrejme aj od výšky podpätkov. Ja mám 163cm, kruh som nemala a topánky som musela mať s vyšším podpätkom. Dĺžka šiat bude teda vhodná pre nevesty do výšky cca 175cm. Šaty sú predávané s padnutými čipkovanými rukávikmi a s tenkými saténovými ramienkami. K šatám nie je kruh ani závoj. Boli profesionálne čistené v čistiarni. V prípade záujmy pošlem fotky detailov šiat do mailu. :)
Svadobné šaty
Predám tieto krásne svadobné šaty, ktoré boli kupované v salóne, no zároveň upravované na mieru. Vďaka tomu je možné obliecť si šaty na tri rôzne spôsoby. Vrchnú časť prestavuje krásne zdobený, čipkovaný korzet s jemnou striebornou výšivkou. Zo zadu sú šaty strihané do V a majú krásny výstrih cca do polovice chrbta. Šaty je možné nosiť s úplne odhalenými rukami, nakoľko padnuté čipkované rukáviky, ktoré je vidno na fotkách, sa dajú jednoducho odopnúť. Systém však funguje na gumičku, takže aj s rukávikmi sú šaty pohodlné a vhodné na tancovanie či zdvíhanie rúk. Je len na vás, či si ich ta necháte alebo odopnete. :) Okrem týchto čipkovaných rukávikov mi pani krajčírka vyrobila k šatám aj krásne tenké saténové ramienka, ktoré je taktiež možné lubovolne zapnúť alebo odopnúť. Takže ak nevesta nechce mať na rukách padnuté čipkované rukáviky a nechce byť hore ani úplne odhalená, môže si pripnúť tieto praktické ramienka. Korzet však krásne drží aj bez nich, nakoľko na prsiach sú prišité vypchávky a z vnútra je taktiež veľmi praktické zapínanie na štýl podprsenky, vďaka čomu šaty perfektne držia na mieste a okrem toho vytvárajú krásny plný dekolt. Sukňa je tylová, má viac vrstiev, napriek tomu však šaty nie sú ťažké. Na vrchu je obyčajný hladký tyl a pod ním je vrstva jemne trblietavého tylu, čo pôsobí veľmi jemne, decentne, ale zároveň sa trblietky krásne odrážajú na slnku či svetle. Šaty je možné mať s kruhom, kedy pôsobí sukňa o niečo väčšie a nadýchanejšie. Ja na fotkách kruh nemám. Sedia na veľkosť 34 alebo aj 36. Vhodnosť dĺžky šiat závisí od toho, či budete mať kruh alebo nie a samozrejme aj od výšky podpätkov. Ja mám 163cm, kruh som nemala a topánky som musela mať s vyšším podpätkom. Dĺžka šiat bude teda vhodná pre nevesty do výšky cca 175cm. Šaty sú predávané s padnutými čipkovanými rukávikmi a s tenkými saténovými ramienkami. K šatám nie je kruh ani závoj. Boli profesionálne čistené v čistiarni. V prípade záujmy pošlem fotky detailov šiat do mailu. :)
Predám čipkované romantické svadobné šaty 34-36 - vintage, b
Predám romantické svadobné šaty talianskej značky Venus bridal v top stave - treba vidieť!!, veľkosť 34-36. Sú kúpené priamo zo salónu. Farba ivory, krásny detail na prednej casti, celé vyšívané perličkami, zaujímavý elegantný a nežný strih bez kruhu a spodnice. Vhodné aj na vintage svadbu či svadbu v bohémskom štýle. Sú pohodlné a ľahučké, bez vlečky, vzadu s pekne tvarovanou šnurovačkou, takže sa prispôsobia vašej postave. V prípade záujmu sa dajú tieto svadobné šaty na predaj rozšíriť aj bočnými švami, krajčírka pri úprave tam nechala rezervu cca 1 cm na každej strane. Svadobné šaty boli prisposobené na moju výšku 155+10cm podpatky a takto boli až úplne po zem. Miery: prsia 84 cm, pás 65 cm, boky 89 cm. (Vzadu šnurovačka dovolí pár cm ubrať alebo pridať bez nutnosti prešívania..) V prípade záujmu ma kontaktujte na Svadobné šaty si môžete vyskúšať v Bratislave. Bude potrebné ich dať pred použitím vyčistiť. Kupované boli za 500€.