inzercia, predaj, predám, bazár

Čistiaci gél na tvár mydlové orechy DULCIA natural

Kategória: Zdravie a krása

Predám nový čistiaci gél od slovenskej prírodnej značky Dulcia.
V prípade záujmu je možné vybrať si aj iné z ich produktov za výhodné ceny, stačí sa spýtať :)

Čistiaci gél s mydlovými orechmi je ľahký a ošetrujúci gél. Čistí pokožku efektívnym ale šetrným spôsobom a súčasne jej poskytuje intenzívnu starostlivosť a hydratáciu. Čistí pokožku do hĺbky od nečistôt, make upu a mazu, bez toho aby ju vysušoval, má antimikrobiálne a protizápalové účinky. Čistiaci gél uvoľňuje póry, pokožku zvláčni, upokojí a zjemňuje zápaly a podráždenia. Gél má vďaka esenciám dezinfekčné a antiseptické účinky a jemnú citrusovo kvetinovú vôňu čistoty.

Čistiaci gél obsahuje upokojujúce ingrediencie, aby nedochádzalo pri čistení pleti k nedostatku hydratácie a ku strate kožných lipidov (prirodzená ochranná vrstva pokožky). Gél je bohatý na reparačné a ochranné vlastnosti, udržiava epidermálnu bariéru kože a okrem toho obsahuje vysoké množstvo antioxidantov a vitamínu E.

Vďaka vyváženej zmesy čistiacich látok, čistiacich olejov, ovsených proteínov a vitamínu E zanechá gél Vašu pokožku hydratovanú, vláčnu a sviežu. Nezanecháva pocit mastnosti a ani tzv, "scrkvnutosti" kože.

Čistiaci gél na tvár s mydlovými orechmi neobsahuje mydlo, neobsahuje tenzidy ani žiadne peniace látky a preto gél výrazne nepení. Pri kontakte s vodou však gél vytvorí jemnú mliečnu penu.

Dôkladne vyčistí všetky typy pleti a preto je vhodný pre každý typ pokožky, vhodný aj pre deti.
Čistiaci gél na tvár mydlové orechy DULCIA natural
Podobné inzeráty
Rôzne pánske a dámske sprchové gély/šampóny na predaj
Dobrý deň, predávam rôzne pánske a dámske sprchové gély/šampóny, podľa priebežne aktualizovaného zoznamu: - AXE Anarchy sprchový gél 250ml – 1ks – 2,5 EUR - AXE Cool Charge sprchový gél 200ml – 1ks – 3 EUR - AXE Dark temptation sprchový gél 250ml – 2ks – 2,5 EUR /ks - AXE Skin smoother sprchový gél 200ml – 1ks – 3 EUR - AXE Urban sprchový gél 200ml – 2ks – 3 EUR /ks - AXE Wild sprchový gél 250ml – 3ks – 2,5 EUR /ks - Dove Clean Comfort sprchový gél 250ml – 3ks – 2,5 EUR /ks - Dove Cool Fresh sprchový gél 250ml – 4ks – 2,5 EUR /ks - Dove Deeply Nourishing sprchový gél, 750ml – 1ks – 7 EUR - Dove Go Fresh sprchový gél 250ml – 3ks – 1,75 EUR /ks - Dove Refreshing sprchový gél 500ml – 2ks – 4 EUR /ks - Palmolive Active Fresh sprchový gél 250ml – 1ks – 2 EUR - Radox Dragon Eye 2 v 1 sprchový gél + šampón 250ml – 1ks – 2 EUR Len osobný odber v Bratislave, na dobierku neposielam! V prípade množstevného odberu a rýchleho jednania je možná dohoda na zľave.
Sada na gel lakovu manikuru
Sada na gel lakovu manikuru - 23.11. - 09:24 1x NANI UV/LED lampa 24/48 W - White 1x NANI gél lak 5 ml - Vitamin Base - slúži ako podkladová vrstva 1x NANI gél lak 5 ml - Quick Finish - slúži ako záverečná vrstva (je bez výpotku) 1x NANI gél lak 5 ml - Complete care 7in1 Hard Base 1x farebný NANI gél lak Amazing Line 5 ml - mignight gloss 1x farebný NANI gél lak Amazing Line 5 ml - snow white 1x farebný NANI gél lak Amazing Line 5 ml - wine red 1x farebný NANI gél lak Amazing Line 5 ml - old pink 1 x farebný NANI gél lak One Step 5 ml - pastel blue 1x farebný NANI gél lak Profesional 6 ml - Hazel Marzipan 1x NANI primer Bonder 11 ml - odmasťuje necht a tým zabezpečuje lepšiu priľnavosť gél laku 4x pilník – rôzne hrubosti 1x brúsny blok pomarančové drievka - na zatláčanie nechtovej kožičky, ako pomôcka pri zdobení, naberaní kamienkov a pod. Návod na použitie Vsetky
Dulcia Natural prírodná kozmetika
Predám darčekovú poukážku v hodnote 50€ na ľubovoľný nákup kozmetiky Dulcia z ich stránky. Nevhodný darček takže posúvam ďalej za zvýhodnenú sumu. Môžte si vybrať z celej ponuky kvalitnej slovenskej značky Dulcia, ako napríklad: - pleťový krém (platí aj na najnovšiu radu Natuint cosmetics) - krém na očné okolie - pleťové sérum - pleťová maska a peeling - pleťová esencia a hmla - ochranný pleťový a telový krém s SPF faktorom - produkty na čistenie pleti - krémy a produkty na starostlivosti o telo, dezodoranty, ale aj starostlivosť pre najmenších a mamičky - aj dekoratívna kozmetika inej značky ktorá je v ponuke na stránke Dulcia
Prírodná kozmetika Dulcia Natural
Predám darčekovú poukážku v hodnote 30€ na ľubovoľný nákup kozmetiky Dulcia z ich stránky. Nevhodný darček takže posúvam ďalej za zvýhodnenú sumu. Môžte si vybrať z celej ponuky kvalitnej slovenskej značky Dulcia, ako napríklad: - pleťový krém (platí aj na najnovšiu radu Natuint cosmetics) - krém na očné okolie - pleťové sérum - pleťová maska a peeling - pleťová esencia a hmla - ochranný pleťový a telový krém s SPF faktorom - produkty na čistenie pleti - krémy a produkty na starostlivosti o telo, dezodoranty, ale aj starostlivosť pre najmenších a mamičky - aj dekoratívna kozmetika inej značky ktorá je v ponuke na stránke Dulcia
ČISTIACE GÉLY a PENA na pleť
Predáme nové: čistiaci gel (2 ks) a čistiacu penu (1 ks) na problematickú pleť, proti akné od zn. Holika Holika a Dr.Ryant. Dr.Ryant čistiaci gel je univerzálny. Úplne nové, nepoužívané, zabalené. S expiráciou až do roku 6/2023 a 2024. Kto ich používate, tak viete, že sú to kvalitné kozmet.výrobky na akné. Predávame, lebo ich už nevyužijeme a máme toho veľa. Dr.Ryant = slovenská 100% čisto prírodná kozmetika. Holika Holika = známa koréjská kozmetika. VÁHA 1 ks: cca 150g. CENA: Čistiaca pena AC MILD Holika Holika (150 ml) = 7,-euro (predajné ceny v obchodoch od 10,90 euro). Čistiaci prírodný gél Dr.Ryant (200 ml) = 25,-euro (predajná cena v obchode 33,-euro). V PONUKE: AC mild (150 ml) = 1 ks Dr.Ryant gel (200 ml) = 2 ks. ZADARMO + darčeková taštička alebo darčekové balenie: Ku každému nákupu gelu alebo peny si môžete vybrať nejaký nový výrobok zadarmo (ku Holike 1ks, ku gelu Dr.Ryant 2 až 3ks): sprchový gel pre deti 250 ml telove mlieko Alverde 50 ml vzorka čistiaci gel CeraVe 20 ml zubná pasta detská Biela Perla (ku gelu Dr.Ryant) zubná pasta detská Colgate (ku gelu Dr.Ryant) Voňavka La Rive 30 ml (ku gelu Dr.Ryant) Hygienický protibakt.gel na ruky 75 ml OFF! protect repelent sprej (ku gelu Dr.Ryant) Got2b model.pasta na vlasy (ku gelu Dr.Ryant) Nivea Pearl deodorant (ku gelu Dr.Ryant) očná ceruzka s kefkou hnedá ESSENCE (ku gelu Dr.Ryant) Očné tiene Revolution hnedé (ku gelu Dr.Ryant) lak na nechty Orly Orange (ku gelu Dr.Ryant). Zásielky na DOBIERKU posielame len pod podmienkou, ak bude dopredu uhradená záloha za poštovné-dobierka! POŠTOVNÉ: 2,10 euro - doporučená zásielka do 500g 2,60 euro - poistená zásielka do 500g (poistenie do 30,-euro) 2,80 euro - doporučená zásielka do 1kg 3,10 euro - balík na Poštu 3,30 euro - Zásielkovňa - PACKETA (poistenie do 15,-euro) 3,32 euro - Zásielkovňa - PACKETA (poistenie do 20,-euro) 3,36 euro - Zásielkovňa - PACKETA (poistenie do 30,-euro) 3,50 euro - poistený balík na Poštu (poistenie do 30,-euro). POŠTOVNÉ - DOBIERKA: 3,30 euro - doporučená zásielka do 500g 3,80 euro - poistená zásielka (poistenie do 30,-euro) 4,-euro - doporučená zásielka do 1kg 4,30 euro - balík na poštu 4,60 euro - Zásielkovňa - PACKETA (poistenie do 15,-euro) 4,62 euro - Zásielkovňa - PACKETA (poistenie do 20,-euro) 4,66 euro - Zásielkovňa - PACKETA (poistenie do 30,-euro) 4,70 euro - poistený balík na poštu (poistenie do 30,-euro). Pri nákupe viacerých tovarov z nášho albumu sa poštovné upravuje podľa hmotnosti. OSOBNÝ ODBER: v Banskej Bystrici (prípadne Zvolen). REZERVÁCIA na tovar: 5 dní. Podmienky sms alebo emailom. Pozrite aj iné naše inzeráty: kliknite dole na Meno.
Čistiaci gél NovAge Supreme
Predám úplne nový, neotvorený čistiaci gél NovAge Supreme. 150ml Hydratačný čistiaci gél 2 v 1 na čistenie a tonizáciu pleti. Čistiaci gél pripravuje pleť na lepšie vstrebávanie sér a hydratačných krémov. Šetrne z pleti odstraňuje viditeľné nečistoty, makeup bez poškodenia ochrannej vrstvy pokožky, hydratuje, tonizuje, zjemňuje a zanecháva ju nádherne čistú a pružnú. Čistiaci gél neobsahuje mydlo ani alkohol. Cena 12€ + poštovné