inzercia, predaj, predám, bazár

Citáty

Kategória: Ostatné

Ponúkam na predaj knižočku Perly poznania, ktorá obsahuje zrnká múdrosti slávnych, duchaplných a skúsených ľudí. V knižke je napísané venovanie, inak vo veľmi dobrom stave. Cena je 3€ + poštovné.. pozrite aj ďalšie moje inzeráty:)
Citáty
Podobné inzeráty
Knihy Mudrost vekov I-III Edicia Klenoty
MÚDROSŤ VEKOV I-III. ZVÄZOK, A-K, I-P, R-Ž> Ide o trojicu kníh v kazetovovom vydaní (v papierovom obale) v luxusnej ručnej väzbe. Myšlienky, výroky, citáty, aforizmy a príslovia zostavil Jozef Michaláč. Citáty sú radené podľa hesiel. Tri knihy: I. zväzok: Múdrosť vekov A-K II. zväzok: L-P III. zväzok R-Ž Vazba:Hardcover. Knihy su v super neposkodenom stave, vhodne ako darcek.
Citáty z Biblie
Krabička plna (viac ako 500) citátov z Biblie, doplnenych o vyroky svätých. Božie slovo na zamyslenie, na každý deň. Darčekové balenie, so sviečkou s dreveným kňotom, ktorý pri rozjímaní prijemne praská, ako horiace drevo v kozube a tiež s malým drôteným krížikom.
Predám Diár pre rodičov.
Predám Diár pre rodičov. Obsahuje povzbudzujúce citáty, univerzálny kalendár, recepty bez alergénov, aktivity pre deti, To Do List, zoznam vďačnosti. V rámci Bratislavy môžem osobne doručiť.
Darček pod stromček
Hľadáš praktický a zároveň pekný darček pod stromček? Už si ho našiel! Ponúkame Vám jedinečný diár na jedinečný rok. Bol vytvorený, aby pomáhal všetkým, ktorý žijú naplno. Je to nielen tichý spoločník a našepkávač, tento rok je to aj motivačný guru, ktorý chce pre Vás len to najlepšie. Veď posúďte sami: -Veľkosť A5 -Tvrdý paperback -Prehľad celého roku -Zhrnutie predošlého roku -Citáty a priestor pre vlastné dlhodobé či krátkodobé ciele a sny -Prehľad každého mesiaca s návratom k rekapitulácii daného obdobia s osobnostným prínosom -Týždenný plánovač s časom -Meniny -Lunárny kalendár na celý rok -Znamenia zverokruhu po celý rok -Voľné strany vhodné pre poznámky a postrehy -Zhrnutie a zakončenie roku 2023 Pero ako darček ku každému diáru Cena je 9,90€
Leonardo da Vinci Deníky
Predám denník alebo skôr citáty Leonarda Da Vinci, kniha je v češtine.
Harry Potter Pensieve Memory Set
Nové. Doručenie dobierkou na výdajné miesta Packety 2€. V prípade záujmu kontaktovať e-mailom alebo SMS s menom a názvom pobočky Packety ( ) Cena nového setu: 29€ Pre fanúšikov Harryho Pottera oficiálne licencovaný produkt Luxusná sada Harry Potter Pensieve Memory Set, inšpirovaná filmovou sériou o najznámejšom čarodejníkovi Harry Potter. Luxusná sada Harry Potter Pensieve Memory Set, inšpirovaná filmovou sériou o najznámejšom čarodejníkovi Harry Potter obsahuje: Luxusný 176-stránkový zápisník s linajkami s Mysľomisou s efektom modrej tekutej hmly vloženou do obalu. V pamäťovej knihe (zápisníku) sú citáty z filmov o Harrym Potterovi Približne 20 cm atramentové pero v podobe Dumbledor prútika s vymeniteľnou tubou Dve spomienkové fľaštičky (banky) vyrobené podľa tých, ktoré ste mohli vidieť vo filmoch Harry Potter Nádherná zdobená skrinka so zatváracou západkou