inzercia, predaj, predám, bazár

Comac Ultra 85B

Kategória: Čistiace stroje

Predám zadné kolesá na stroj Comac Ultra 85B boli jadnené ale sú v poriadku.
Comac Ultra 85B
Podobné inzeráty
Comac Ultra 85B
Predám motor kief na stroj Comac Ultra 85B pasuje aj na Comac Ultra 100. Motor je 36V, 1500W,typ - CA119
Umývací stroj COMAC ABILA 52 BT
TECHNICKÉ ÚDAJE: Napájacie napätie 24 V Šírka kefy (mm) 500 Šírka nasávania (mm) 680 Teoretická účinnosť (m2) 1750 Kapacita nádrže - čistá / špinavá (l) 48/54 Hmotnosť (kg) 210 ROZMERY: Dĺžka (mm) 1110 Šírka (mm) 490 Výška (mm) 1005 Cena stroja 1550 Eur.
Umývací stroj COMAC MEDIA 65 BT
MEDIA 65BT s dvoma diskovými kefami s extra veľkým prítlakom 70 kg zaisťujú efektivitu umývania na maximum. Stroj je vhodný do veľkých plôch ako sú veľké sklady, výrobné haly, garáže, stanice a pod. MEDIA 65BT je naozaj robustný a kvalitný stroj pre ťažké prevádzky. Vďaka extra veľkým nádržiam 82 a 85 litrov umyjú väčšiu plochu bez nutnosti vypúšťať a dopĺňať vodu čistú. O prehľad množstva čistej vody sa stará optický vodomer a pri plnej nádrži na znečistenú vodu zase automatický systém na vypnutie sacieho motora. O pojazd stroja sa stará trakčný motor umiestnený priamo na osi stroja. Odpadá servis výmeny remeňov či vyťahaných reťazí ako u konkurenčných strojov. PREHĽADNÝ DISPLEJ SIGNALIZUJE: STAV NABITIA BATÉRIÍ TYP BATÉRIÍ (GEL, kyselinová) SERVISNÝ INTERVAL DENNÝ NÁJAZD V HODÍNÁCH CELKOVÝ NÁJAZD HODÍN PREDNOSTI STROJA: ŠPIČKOVÁ KVALITA A ROBUSTNÁ KONŠTRUKCIA VEĽKÝ OBJEM NÁDRŽÍ 82 A 85 LITROV PREHĽADNÝ OVLÁDACÍ DISPLEJ VEĽMI NÍZKA HLUČNOSŤ 59,2 dB INOVATÍVNY DESIGN O 20% dlhšiu výdrž batérie oproti konkurencii VÝMENA STIERACÍCH GÚM BEZ NÁRADIA POJAZD VPRED AJ VZAD AUTOMATICKÉ VYPNUTIE POJAZDU VZAD PRI SPUSTENÍ STIERACEJ LIŠTY VYPNUTIE SANIA PRI PLNEJ NÁDRŽI OCHRANA PROTI HLBOKÉMU VYBITIU, VYPNUTIE SACIEHO A KEFOVÉHO MOTORA PRI VYBITI NAD 15% Stroj v TOP STAVE. Po celkovej GO, okrem iného aj nové batérie, stieracie gumy. Cena stroja 2800 Eur.
Umývací stroj COMAC L 20 B
Čistiace stroje na podlahy rady L20 sú určené na čistenie menších plôch – približne do 1400 m2. Boli zámerne navrhnuté tak, aby zabezpečili vynikajúcu ergonómiu a uľahčili prípravu a údržbu stroja. Vďaka prijatým riešeniam môžu stroje dokonca používať aj neškolení pracovníci. L20 je vybavený novou stierkou v zosilnenom plastovom materiáli (patentovaný), ktorý je odolný voči korózii. Automatický odpojovací systém chráni stierku pri náhodnom dotyku. Vďaka optimalizácii spotreby dokáže L20 B pracovať 2 hodiny s jedným nabíjaním batérie. VÝHODY: - čistiaci prístroj na podlahu L20 je dostupný v prevedení s jednokotúčovou kefou s batériovým napájaním a pracovným záberom 51 cm - tento umývací čistiaci stroj je ideálnym pomocníkom v reštauráciách, telocvičniach, wellness centrách, školách, kanceláriách, ale i v menších obchodoch a recepciách hotelov - vo všetkých týchto priestoroch môže nahradiť ručné čistenie, čím šetrí Vaše náklady a zvyšuje efektivitu a účinnosť čistenia - vďaka svojim rozmerom má výbornú manévrovateľnosť, hravo si poradí s čistením v rohoch miestností a pozdĺž stien - kompaktná rúčka s ovládacími prvkami - jednoduchý prístup a servis súčastí prístroja - kefová hlava z hliníka je robustná a odolná voči korózii -> Samozrejmosťou je odolnosť prístroja voči nárazom, jednoduché čistenie nádrží a kolieska nezanechávajúce šmuhy -> Jednoduchý prístup k vnútorným mechanizmom prístroja zaručuje ľahkú údržbu -> Kryt zbernej nádrže je odnímateľný bez potreby použitia náradia -> Pohyblivá jednotka kefy a stierky zaručuje ideálny tlak prístroja na rozličné typy čistených podláh TECHNICKÉ PARAMETRE Teoretický plošný výkon (m2/hod): 1450 Šírka záberu (kruhová kefa): 510 mm Šírka stierky: 680 mm Doba aktívneho režimu: 2h Hlučnosť:
Umývací stroj COMAC VISPA 35 B
Vispa 35B je verzia s batériovým napájaním je bez kábla. Pre svoju lepšiu ovládateľnosť je vhodná pre malé a členité priestory. VÝHODY: - ideálny pomocník v reštauráciách, telocvičniach, wellness centrách, školách, kanceláriách, ale i v menších obchodoch a recepciách hotelov - vo všetkých týchto priestoroch môže nahradiť ručné čistenie, čím šetrí Vaše náklady a zvyšuje efektivitu a účinnosť čistenia - vďaka svojim rozmerom má výbornú manévrovateľnosť, hravo si poradí s čistením v rohoch miestností a pozdĺž stien - kompaktná rúčka s ovládacími prvkami - jednoduchý prístup a servis súčastí prístroja -> výškovo nastaviteľná rúčka umožňuje pohodlnú pracovnú činnosť pre obsluhu akejkoľvek výšky a umožňuje efektívne čistenie aj v 90° rohoch -> samozrejmosťou je odolnosť prístroja voči nárazom, jednoduché čistenie nádrží a kolieska nezanechávajúce šmuhy -> jednoduchý prístup k vnútorným mechanizmom prístroja zaručuje ľahkú údržbu. Kryt zbernej nádrže je odnímateľný bez potreby použitia náradia. -> pohyblivá jednotka kefy a stierky zaručuje ideálny tlak prístroja na rozličné typy čistených podláh TECHNICKÉ PARAMETRE Teoretický plošný výkon (m2/hod) 1050 Šírka záberu 350 mm Šírka lišty 450 mm Doba aktívneho režimu 1h Hlučnosť 69db Objem nádrže na roztok/odpad 10 l / 10 l Zdroj napájania batéria 12V Trakcia poloautomat. Rozmery (d x v x š) mm 682x1018x440 Výška/Dĺžka ohnutého stroja 440×795 Tlak na kefu 20 kg Otáčky kefy 140 ot/min. Výkon 500W Hmotnosť 67 kg STROJ V TOP STAVE! Cena stroja 1350 Eur.
Umývací stroj COMAC SIMPLA 50
TECHNICKÉ ÚDAJE: Napájacie napätie 24 V Pracovná šírka kefy (mm) 510 Pracovná šírka stierky (mm) 755 Otáčky kefy (ot / min) 250 Prítlak kefy (kg) 25 Kapacita nádrží (l) 50/55 Hmotnosť (kg) ~ 93 Cena stroja 1450 Eur.