inzercia, predaj, predám, bazár

Concord wanderer 3-oj kombinacia

Kategória: Kočíky

Predám 3-oj kombináciu kočík Concord Wanderer v dobrom stave (vid foto). Používanie vidno akurát na konštrukcii nakoľko sem tam je vidieť škrabance,ktoré vznikli skladaním do kufra auta a tiež "pena", ktorá,bola na rucke v oblasti chytania mi praskla,tak sme ju celú oblepili.

Vanička je autovanicka,čo znamená,že sa dá pripútať pásmi v aute a bábätko v nej tiež viete pripútať pásmi,ktoré sú zabudované vo vanicke. Pláštenku na vaničku je možné pekne prizipsovat ku vaničke takže bábätko je v teple (my sme do vaničky v zime nepotrebovali žiaden fusak).

Vajíčko je ľahké a poslúži vám až do 13kg dieťatka (novorodenecka vložka sa ľahko vyberie. Ku vajíčku je odnímateľná strieška.

Športová časť sa dá dat do úplného ľahu, kočík je dlhy,tak poslúži až do konca kocikovania. V rukoveti je zabudovaná pláštenka ktorú v prípade,že vás prekvapí dážď viete stiahnuť dieťatko na nohy.

Ku kočíku priložím dalsiu sedaciu časť z kočíka Concord Neo-len sedenie,nie konstrukciu (cervena..na nej vidno pouzivanie) kde je korytkove sedenie,tak ak vám babo ešte poriadne nesedi, ale vo vanička sa dvíha hore,lebo je uz zvedavé,tak toto je super voľba (nám to odporučila fyzioterapeutka). Sedacia časť sa dá zakliknut na konštrukciu kočíka Concord Wanderer.

My sme boli s kočíkom nad mieru spokojní.
Concord wanderer 3-oj kombinacia
Podobné inzeráty
Concord Wanderer travel set (3kombinacia)
Kočík concord wanderer travel set. Concord Wanderer je všestranný kočík, ktorý zvládne každý terén. Je vybavený hrubými pneumatikami odolnými voči opotrebeniu, odpruženie na všetkých kolesách a špeciálnym elastomerom zaveseným na zadnom kolese. V dôsledku toho, CONCORD WANDERER vždy zaručuje bezpečnú a tichú jazdu - nielen na asfalte, ale aj po lesných cestách. Hliníkový rám s horským vzhľadom je výrazne športovou vlastnosťou kočíka. Tento všestranný kočík spája praktickú funkčnosť s veľmi príjemným sedením. 1. Robustné pneumatiky s vynikajúcou odolnosťou proti opotrebeniu a pevným penovým jadrom. 2. Odpuženie všetkých kolies pre zaistenie pohodlnej jazdy. 3. Elastomerové závesy zadných kolies, pohlcujú vibrácie a vyrovnávajú terénne nerovnosti. 4. Sklon chrbtovej opierky nastavíte jednoduchým pohybom. 5. Sedadlo je možné otočiť v smere aj proti smeru jazdy. 6. Rám v štýle horských byciklov. 7. Hliníkové doplnky pre zvýšenie kvality a štýlový vzhľad. 8. Odrazky na prednom aj zadnom kolese a rukoväti, nenápadné vo dne, viditeľné v noci. 9. Extra veľkú slnečnú striešku je možné kombinovať s prídavnou slnečnou clonou pre zaistenie optimálnej ochrany. 10. Jednoduchý a praktický koncept ovládania. Rozmery pri rozložení: 104 x 60 x 107 cm (dxšxv) Kočík a sedadlo je možné zložiť do kompaktných rozmerov: 69 x 50 x 39 cm (dxšxv) Hmotnosť: 13.5 kg Autosedačka Concord AIR. Objavte ľahkosť. Váži okolo 2,9 kg, čo z nej robí najľahšiu autosedačku svojho druhu v súčasnej dobe na trhu. Veľkou výhodou pre rodičov: jeho nízka hmotnosť znamená, že sa dá bez námahy zdvihnúť, odniesť a vložiť z auta do kočíka. Okrem toho, CONCORD AIR dieťa autosedačka má inovatívne bezpečnostné prvky konštrukcie. Podobným spôsobom ako na bicyklovej prilbe, je vnútorný povrch sedadla autosedačky vystužené voštinovou štruktúru. To má za následok vynikajúce charakteristiky tlmenia v prípade nárazu. Zvyšok bezpečnostných prvkov sú tiež viac než reprezentatívne. Trojbodový popruh systém znamená, že dieťa je bezpečne uložené v mieste v idúcim aute. Vanička SLEEPER. Hlbokú vaničku Sleeper môžete použiť ku kočíku Concord Fusion a Neo. Integrovaným adaptérom možno vaničku pripojiť rýchlo, ľahko a bezpečne na rám kočíka. Skladacia strecha je vyrobená z vysoko kvalitnej tkaniny, chráni pred dažďom, vetrom a slnečným žiarením. Vanička je vybavená nastaviteľným ventilačným systémom a priedušnými kryty, vhodná pre použitie v aute (veľkosť 0 / 0-9 mesiace).Má 3 bodový bezpečnostný pás, integrovaný systém kotvenia cez zadné sedadlo Rozmery: 88 x 53 x 66 cm Váha: 5,3 kg
Kočik concord wanderer 3 kombinácia
Predám kočík concord wanderer. Keďže sme mali 3 kočiky tento je ako úplne nový. Detská autosedačka nebola nikdy používaná dokonca :) Obrovskou výhodou tohto kočíka je, že vanička sa da využiť aj ako autosedačka do autá v ktorej dieťatko leží. Tento kočiar je tak isto mega pohodlný pre dieťatko ako aj na ovládanie pre rodičov :) Ku kočiaru je slnečná clona a pršiplášť na kočiar. Pre viac fotiek mi kľudne píšte, viac sa sem nezmestilo, alebo najlepšie je prísť pozrieť, naživo je predsa najkrajší kočiar :) Viac info o tejto neskutočnej 3 kombinácia kočíka: Vanička SLEEPER. Hlbokú vaničku Sleeper môžete použiť ku kočíku Concord Fusion a Neo. Integrovaným adaptérom možno vaničku pripojiť rýchlo, ľahko a bezpečne na rám kočíka. Skladacia strecha je vyrobená z vysoko kvalitnej tkaniny, chráni pred dažďom, vetrom a slnečným žiarením. Vanička je vybavená nastaviteľným ventilačným systémom a priedušnými kryty, vhodná pre použitie v aute (veľkosť 0 / 0-9 mesiace).Má 3 bodový bezpečnostný pás, integrovaný systém kotvenia cez zadné sedadlo, takže ju môžte použiť ako autosedačku. Táto vanička je taktiež vhodná pre detičky s refluxom, keďže dno vaničky sa da veľmi ľahko polohovať do zvýšenej polohy pokiaľ je to potrebné Rozmery: 88 x 53 x 66 cm Váha: 5,3 kg Autosedačka Concord AIR: Váži okolo 2,9 kg, čo z nej robí najľahšiu autosedačku svojho druhu v súčasnej dobe na trhu. Veľkou výhodou pre rodičov: jeho nízka hmotnosť znamená, že sa dá bez námahy zdvihnúť, odniesť a vložiť z auta do kočíka. Okrem toho, CONCORD AIR dieťa autosedačka má inovatívne bezpečnostné prvky konštrukcie. Podobným spôsobom ako na bicyklovej prilbe, je vnútorný povrch sedadla autosedačky vystužené voštinovou štruktúru. To má za následok vynikajúce charakteristiky tlmenia v prípade nárazu. Trojbodový popruh systém znamená, že dieťa je bezpečne uložené v mieste v idúcom aute. Športová časť kočíka: Je vybavený robustnými a odolnými kolesami, odpružením všetkých kolies a špeciálnym elastometrickým odpružením zadných kolies. Priestranné sedadlo kočíka CONCORD WANDERER poskytuje dieťaťu mnoťstvo miesta a môže byť otočené tak v smere ako aj proti smeru jazdy. Dlhé zadné operadlo je možné sklopiť jediným jednoduchým pohybom skoro až do horizontálnej polohy, čím umožní dieťatku sa pohodlne vystrieť a relaxovať počas jazdy.Kočík sa spolu so sedadlom skladá do kompaktného tvaru pre prepravu. Predávam za 350 eur iba osobný odber Stropkov, dohoda samozrejme možna :)
Kočik concord wanderer 3 kombinácia
Predám kočík concord wanderer. Keďže sme mali 3 kočiky tento je ako úplne nový. Detská autosedačka nebola nikdy používaná dokonca :) Obrovskou výhodou tohto kočíka je, že vanička sa da využiť aj ako autosedačka do autá v ktorej dieťatko leží. Tento kočiar je tak isto mega pohodlný pre dieťatko ako aj na ovládanie pre rodičov :) Ku kočiaru je slnečná clona a pršiplášť na kočiar. Pre viac fotiek mi kľudne píšte, viac sa sem nezmestilo, alebo najlepšie je prísť pozrieť, naživo je predsa najkrajší kočiar :) Viac info o tejto neskutočnej 3 kombinácia kočíka: Vanička SLEEPER. Hlbokú vaničku Sleeper môžete použiť ku kočíku Concord Fusion a Neo. Integrovaným adaptérom možno vaničku pripojiť rýchlo, ľahko a bezpečne na rám kočíka. Skladacia strecha je vyrobená z vysoko kvalitnej tkaniny, chráni pred dažďom, vetrom a slnečným žiarením. Vanička je vybavená nastaviteľným ventilačným systémom a priedušnými kryty, vhodná pre použitie v aute (veľkosť 0 / 0-9 mesiace).Má 3 bodový bezpečnostný pás, integrovaný systém kotvenia cez zadné sedadlo, takže ju môžte použiť ako autosedačku. Táto vanička je taktiež vhodná pre detičky s refluxom, keďže dno vaničky sa da veľmi ľahko polohovať do zvýšenej polohy pokiaľ je to potrebné Rozmery: 88 x 53 x 66 cm Váha: 5,3 kg Autosedačka Concord AIR: Váži okolo 2,9 kg, čo z nej robí najľahšiu autosedačku svojho druhu v súčasnej dobe na trhu. Veľkou výhodou pre rodičov: jeho nízka hmotnosť znamená, že sa dá bez námahy zdvihnúť, odniesť a vložiť z auta do kočíka. Okrem toho, CONCORD AIR dieťa autosedačka má inovatívne bezpečnostné prvky konštrukcie. Podobným spôsobom ako na bicyklovej prilbe, je vnútorný povrch sedadla autosedačky vystužené voštinovou štruktúru. To má za následok vynikajúce charakteristiky tlmenia v prípade nárazu. Trojbodový popruh systém znamená, že dieťa je bezpečne uložené v mieste v idúcom aute. Športová časť kočíka: Je vybavený robustnými a odolnými kolesami, odpružením všetkých kolies a špeciálnym elastometrickým odpružením zadných kolies. Priestranné sedadlo kočíka CONCORD WANDERER poskytuje dieťaťu mnoťstvo miesta a môže byť otočené tak v smere ako aj proti smeru jazdy. Dlhé zadné operadlo je možné sklopiť jediným jednoduchým pohybom skoro až do horizontálnej polohy, čím umožní dieťatku sa pohodlne vystrieť a relaxovať počas jazdy.Kočík sa spolu so sedadlom skladá do kompaktného tvaru pre prepravu. Predávam za 350 eur iba osobný odber Stropkov, dohoda samozrejme možna :) v prípade veľmi vážneho záujmu osobný odber aj Bratislava :)
Kočík 3 kombinácia + príslušenstvo
Kočík concord wanderer travel set limitovaná edícia sweet curry. Concord Wanderer je všestranný kočík, ktorý zvládne každý terén. Je vybavený hrubými pneumatikami odolnými voči opotrebeniu, odpruženie na všetkých kolesách a špeciálnym elastomerom zaveseným na zadnom kolese. V dôsledku toho, CONCORD WANDERER vždy zaručuje bezpečnú a tichú jazdu - nielen na asfalte, ale aj po lesných cestách. Hliníkový rám s horským vzhľadom je výrazne športovou vlastnosťou kočíka. Tento všestranný kočík spája praktickú funkčnosť s veľmi príjemným sedením. 1. Robustné pneumatiky s vynikajúcou odolnosťou proti opotrebeniu a pevným penovým jadrom. 2. Odpuženie všetkých kolies pre zaistenie pohodlnej jazdy. 3. Elastomerové závesy zadných kolies, pohlcujú vibrácie a vyrovnávajú terénne nerovnosti. 4. Sklon chrbtovej opierky nastavíte jednoduchým pohybom. 5. Sedadlo je možné otočiť v smere aj proti smeru jazdy. 6. Rám v štýle horských byciklov. 7. Hliníkové doplnky pre zvýšenie kvality a štýlový vzhľad. 8. Odrazky na prednom aj zadnom kolese a rukoväti, nenápadné vo dne, viditeľné v noci. 9. Extra veľkú slnečnú striešku je možné kombinovať s prídavnou slnečnou clonou pre zaistenie optimálnej ochrany. 10. Jednoduchý a praktický koncept ovládania. Rozmery pri rozložení: 104 x 60 x 107 cm (dxšxv) Kočík a sedadlo je možné zložiť do kompaktných rozmerov: 69 x 50 x 39 cm (dxšxv) Hmotnosť: 13.5 kg Autosedačka Concord AIR. Objavte ľahkosť. Váži okolo 2,9 kg, čo z nej robí najľahšiu autosedačku svojho druhu v súčasnej dobe na trhu. Veľkou výhodou pre rodičov: jeho nízka hmotnosť znamená, že sa dá bez námahy zdvihnúť, odniesť a vložiť z auta do kočíka. Okrem toho, CONCORD AIR dieťa autosedačka má inovatívne bezpečnostné prvky konštrukcie. Podobným spôsobom ako na bicyklovej prilbe, je vnútorný povrch sedadla autosedačky vystužené voštinovou štruktúru. To má za následok vynikajúce charakteristiky tlmenia v prípade nárazu. Zvyšok bezpečnostných prvkov sú tiež viac než reprezentatívne. Trojbodový popruh systém znamená, že dieťa je bezpečne uložené v mieste v idúcim aute. Vanička SLEEPER. Hlbokú vaničku Sleeper môžete použiť ku kočíku Concord Fusion a Neo. Integrovaným adaptérom možno vaničku pripojiť rýchlo, ľahko a bezpečne na rám kočíka.
Concord wanderer
Dobrý deň, ponúkam na predaj set kočíka Concord wanderer. Výborne nám poslúžil. Veľmi ľahko sa s ním manévruje (aj pri väčšom zaťažení), zvláda hravo aj náročnejšie terény, zmestí sa kludne do menšieho kufra osobného auta, boli sme s ním maximálne spokojní a stále je vo velmi dobrom stave. Akurát na konštrukcií sú bežné škrabance a vajíčko je vyblednuté od slnka. Inak všetko plne funkčné. Vo výbave je: - konštrukcia concord wanderer, na ktorú sa ná nacvaknúť: - vajíčko Concord, ktoré zároveň slúži ako autosedačka do 13kg - možno upevniť v aute pomocou bezpečnostného pásu alebo nacvaknúť na ISOFIXovú základňu, ktorú mám tiez k dispozícii (v cene), - hlboká skladacia vanička Concord Scout (dá sa zložiť do rozmeru väčšej kabelky), - hlboká vanička zn. Jane, s možnosťou pripnutia bezpečnostnými pásmi v aute, v strieška má zabudovanú sieťku proti hmyzu, - športová časť nakliknuteľná v oboch smeroch jazdy - priestranná i pre väčšie dieťa (v prípade núdze 2 nie príliš veľké deti). *konštrukcia sa dá poskladať s nakliknutou športovou časťou v smere jazdy, ďalej v rámci “setu” ponúkam: - spomínanú ISOFIXovú základňu na pripevnenie vajíčka v aute - fusak do vajíčka - protismernú autosedačku Concord reverso plus vhodnú od 0-18 kg (105cm - cca 4 rokov veku dieťaťa), - univerzálnu pláštenku na kočík do dažďa - slnečník na kočík V prípade záujmu o bližšie info, pripadne foto ma kľudne kontaktujte. Dohoda možná. kočík kočiar trojkombinácia štvorkombinácia športový kočík
Predám béžový kočík Concord - Trojkombinácia
Predám športový kočík nemeckej výroby Concord Fusion s vaničkou Concord Scout, autosedačkou (vajíčko) Concord Ion, prebaľovacou taškou Concord Papabag a príslušenstvom (pláštenka proti dažďu, nánožník na športovú časť a iné). Autosedačka (vajíčko) Concord Ion: Bola hodnotená ako jedno z najbezpečnejších vo svojej triede. vajíčko je do 13kg.K vajíčku je aj novorodenecká vložka Vanička Concord Scout: Priestranná, ľahko odnímateľná od rámu, praktická na prenesenie, vhodná na cestovanie, kompatibilná s inými podvozkami Concord (fusion, neo, camino…) Rám/podvozok Concord Fusion + športová časť: Ľahký zložiteľný kompaktný hliníkový rám, odpružené odnímateľné zadné kolesá, spodný úložný priestor, ľahká manipulácia. Športové sedadlo je polohovateľné a priestranné. Nedostatky: Rám bol na jednom mieste prasknutý a opravovaný (viď foto). Čalúnenie rukoväte na jednom mieste natrhnuté (dá sa nahradiť/opraviť omotávkou). Inak bežné známky používania. Cena spolu: 60 eur. Len osobný odber v Bratislave. NÁVODY: Video manipulácie s trojkombináciou: Športová časť Concord Fusion: Ako pripevniť autosedacku ion do auta: