inzercia, predaj, predám, bazár

Corado manet

Kategória: Mopedy

Predám Corado manet Babeta je v dobrom stave malo jazdená nové plášte aktuálne po servise karburátora a sviečky
Corado manet
Podobné inzeráty
Manet corado
Predam manet corado dlhsie odstavene predtym pojazdna info
Korado Manet
Predam Corrado v TOP stave, malo používané bez investí ako nové vidiet na fotke. Najazdené 72 km ako vidiet na tachometri. Nový motor. Motorka ma 2kw motor. Motorka svieti a radí pekne. Velmi malá spotreba Lepsie, spolahlivejsie a vykonnejsie ako babeta. Je to pohodlné vozeničko za malo penazí. pre viac info treba zavolať na toto cislo manet corrado corado korado koraddo
Manet corado
Kúpim tahometer na manet Korado . hranatý.
Corádo
Predám moped corádo vo veľmi zachovalom stave. Viac informácií na t.č. . Cena 780e.Pri rýchlom jednaní dohoda na cene možná.
Moped Nooma MINI CORADO R.V.2021
Predam moped corado viac info sprava
Predám - Kartičku a Štítok na - KORÁDO Manet - 216 -
Typový štítok aj kartička sú potrebné k jazde na Koráde. Predám Kartičku a typový štítok na Manet Korádo 216.Sú to originály priamo z fabriky v Považskej Bystrici - Manet a.s.. /pracoval som tam/. Nejedná sa o žiadne napodobeniny,vytlačené na výkrese, ako ponúkajú druhý, ktoré sú neplatné. > Cena je 12e štítok, a 12 eur preukaz + pošta , alebo aj každé osobitne. Polícia a poisťovňa preukaz akceptuje, nakoľko sa jedná o originál. Mám aj na Stellu a mokik 134, a aj na Babettu 210,225. Pozri foto. POZRI VŠETKY MOJE INZERÁTY TEL.